Ένα Πάσχα… τριών ταχυτήτων!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, καλή Ανάσταση!

Ένα Πάσχα… τριών ταχυτήτων!

Η άνοιξη είναι εδώ κι έχεις κάθε δικαίωμα βέβαια να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις ένα χαλαρωτικό τριήμερο, διανθισμένο με τα όσα φέρνει η Λαμπρή και είναι αλήθεια πως το Μ Σάββατο, «ζωντανεύουν» θέματα της Παράδοσης, με το «Πάσχα στο χωριό» να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του, αν μάλιστα ανήκεις σε ένα εκ των τεσσάρων παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός κι Αιγόκερως, μπορεί να το ζήσεις πιο «ζεστά».

Ωστόσο, ανήμερα την Κυριακή, μάλλον θα τα βρεις… μπαστούνια, αφού ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, σαν να σου λέει «ξέχνα τις πολλές διασκεδάσεις και δες τι μπορεί να γίνει με τις αναγκαιότητες που θα προκύψουν». Το «μενού» των δυσκολιών περιλαμβάνει από τεχνικά ζητήματα, μέχρι εξόδους και μετακινήσεις και σε κάθε περίπτωση οφείλεις να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για τη «στραβή» και προνοητικός/η σε όλα τα σημαντικά. Αν μάλιστα ανήκεις σε ένα εκ των «σταθερών» ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) έχεις ένα λόγο παραπάνω να σκέφτεσαι δουλειές κι υποχρεώσεις κάτω από σχετικά αντίξοες συνθήκες.

Ευτυχώς, η δεύτερη ημέρα του Πάσχα έχει πολλά διασκεδαστικά κι ανάλαφρα χαρακτηριστικά από εκείνα που θα… ήθελες, με τη συνδρομή της Αφροδίτης στους Ιχθύς, που γίνεται πιο κοινωνική και «κοσμοπολίτισσα», εξ αιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει με τη Δήμητρα στους Διδύμους. Εδώ, θα έχεις το άμεσο πλεονέκτημα, αν ανήκεις σε κάποιο από τα «μεταβλητά» ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες).

Όποιες κι αν είναι πάντως οι κοσμικές κατευθύνσεις και σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, σου εύχομαι καλή Ανάσταση και να σκορπίσεις γύρω σου το φως της Αγάπης που τόσο έχει ανάγκη ο κόσμος μας!

Διάβασε επίσης:

Το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved