Σύνοδος Άρη - Κρόνου στον Υδροχόο: Καρούμπαλο και γνώση, all together...

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι να βρεις το μέτρο και το σωστό timing για να δράσεις

Σύνοδος Άρη - Κρόνου στον Υδροχόο: Καρούμπαλο και γνώση, all together...

Ο Άρης στον Υδροχόο συναντά τον Κρόνο σε ένα ακόμη επεισόδιο αντιπαράθεσης των «θέλω» και των «πρέπει» ή αν προτιμάς της ορμητικής ταχύτητας με την πεισματική ακινησία.

Μπορείς να φανταστείς τη σκηνή: Ο πρώτος καβάλα στη 1000άρα τρέχει σαν δαίμονας, χωρίς να βλέπει τον μπετοναρισμένο τοίχο μπροστά του. Ή αν τον βλέπει νομίζει πως θα τον διαπεράσει με το πολιορκητικό ματσούκι του και υπό τους ήχους του «όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά». Κούνια που σε κούναγε… του λέει ο Κρόνος γραπωμένος στους νόμους της Φυσικής. V=s/t και γεια σας. Ο στούφος είναι θέμα δευτερολέπτων και μόλις κατακαθίσει ο κουρνιαχτός, αποκαλύπτονται «λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα». Με ολίγη από μπετόβεργες και βίδες και κάπου εκεί μέσα μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ…

Εν ολίγοις, το να προκληθεί ένα ατύχημα είναι «παιχνιδάκι» με αυτήν την όψη, πολύ περισσότερο αν βγεις τσάρκα με το όχημα παριστάνοντας τον Φερστάπεν. Από τη στιγμή όμως που η ενέργειά σου είναι στο ναδίρ της -γιατί αυτό κάνει ο Κρόνος στον Άρη- ακόμη και μια απλή κίνηση ρουτίνας μπορεί να εναποθέσει την τύχη σου στα χέρια των ορθοπεδικών. Κι από «παγίδες» στα πεζοδρόμια και τους δρόμους… να φαν κι οι κότες! Λακκούβες, βουναλάκια, σηκωμένα πλακάκια, φθαρμένα σκαλιά, όλα περιμένουν αυτές τις μέρες για να ρίξουν το φταίξιμο της κακοτεχνίας τους στον πρώτο άτυχο και απρόσεκτο.

Εκτός όμως από τους κινδύνους για τη σωματική σου ακεραιότητα, το κοσμικό «μενού» έχει κι άλλα. Μπαίνεις ας πούμε φουριόζος και περήφανος στο γραφείο του CEO για να του εμφυσήσεις το καταπληκτικό project που κατέβασε η κούτρα σου. Αχ και να συμμεριζόταν τον ενθουσιασμό σου, αλλά αυτός ο παλιοδεινόσαυρος, όχι μόνο αρνείται να ενδώσει, σου ρίχνει και μια ποινή για υπέρβαση της ιεραρχίας.

Θέλει λοιπόν στρατηγική το πράγμα κι αν δεν την έχεις, μην προχωρήσεις κι ας βγάζεις καπνούς από τα αφτιά. Θα μου πεις και στα αβγά σου να κάτσεις, θα τα σπάσεις και σοφά ομιλείς, άρα τι σου μένει;

Μια εκτονωτική λύση είναι να χτίζεις τοιχαλάκια κι ύστερα να τα γκρεμίζεις ή να πας σε ένα από εκείνα τα ειδικά δωμάτια που οι μπουχτισμένοι βαράνε και ουρλιάζουνε, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του ψυχοθεραπευτή τους. Διαχείριση θυμού και άλλες αμερικανιές βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου, μπας και ξεχαστούν οι εγωισμοί κι οι δογματισμοί και σε αφήσουν στην ησυχία σου.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι να βρεις το μέτρο και το σωστό timing για να δράσεις κι αυτό δεν προκύπτει από κάποιου είδους επιφοίτηση αλλά είναι καρπός της εμπειρίας και της γνώσης σου. Αυτές τις δύο κυρίες πρέπει να παντρέψεις, αν θες να παραμείνουν όλα κάτω από τον έλεγχό σου και μη νομίζεις πως σου ζητάω κάτι δύσκολο κι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν καταφέρει. Τουναντίον, αν το καλοσκεφτείς πρόκειται για την ιστορία της ζωής σου από τότε που άρχισες να μπουσουλάς και κουτούλαγες στα τραπέζια και τις καρέκλες. Three o' clock βαβά, twelve o' clock μπουμ, όπως λένε και στο στρατό οι Αγγλοσάξονες. Μετά όμως από δέκα καρούμπαλα έμαθες πια να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Αυτό είναι κι ο Άρης-Κρόνος, καρούμπαλο και γνώση, all together.

Διάβασε επίσης:

Κρόνος στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα βάλει τρικλοποδιές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved