Κρόνος στον Υδροχόο: Μια σκληρή προσαρμογή στην πραγματικότητα

«Πίσω στο μαντρί»

Κρόνος στον Υδροχόο: Μια σκληρή προσαρμογή στην πραγματικότητα

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο σπεύδουν για να συναντήσουν τον Κρόνο, που η αλήθεια είναι πως περιμένει υπομονετικά να περάσει η «μόδα» του Ουρανού για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό βέβαια μπορεί να σημάνει και μια σκληρή προσαρμογή στην πραγματικότητα αλλά όπως λένε και οι σοφοί στον «τροχό» της Ιστορίας, ό,τι ανεβαίνει, πέφτει. Επιπλέον, όταν η τρέχουσα πραγματικότητα έχει διολισθήσει προς το πολύ χάλια, μια «διορθωτική» παρέμβαση του Κρόνου σε στιλ «πίσω στο μαντρί», μπορεί να ακούγεται κι ευχάριστα.

Εκείνο που έχει σημασία για σένα είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για αυτή τη φάση περιορισμών και ανάδειξης ευθυνών, που προηγούνται από όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επίσης, την περίοδο που θα είναι στο «φόρτε» του ο Κρόνος (25/3 με 5/4 περίπου), αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό να ξέρεις πως θα εξελιχθεί σε μαραθώνιο μετ’ εμποδίων κι αν δεν έχεις τις αντοχές για κάτι τέτοιο, μην το επιχειρήσεις καν.

Φυσικά κι ο έρωτας δεν εξαιρείται, ίσα-ίσα που θα προσαρμοστεί σε αυτήν την -όνομα και πράμα- «Σαρακοστή» κι αν τυχόν αποτολμήσεις να μπεις σε μια νέα σχέση, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί αρκετά «μαρτυρική» και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Διάβασε επίσης:

Κρόνος στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα βάλει τρικλοποδιές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved