Αναδιάρθρωση του χρέους - Μια ταφόπλακα με κενά

Το μνημόνιο ΙΙ και το PSI είναι ουσιαστικά μια ταφόπλακα στο μέλλον της χώρας

Παπασταύρου Λίντα
Αναδιάρθρωση του χρέους - Μια ταφόπλακα με κενά

Γράφει ο Karl HeinzOttinger

Karl Heinz Ottinger

Τελικά, η αναδιαπραγμάτευση επέτυχε κι οι ειδήμονες στα Μέσα Μαζικής Ενύπνωσης προσπαθούν να το δείξουν ως μεγάλη επιτυχία ενώ αυτοί που μας είχαν στο χέρι και έκαναν πίσω για το καλό της Ελλάδας είναι κάτι σαν... ιεραπόστολοι! Όμως αυτό που μαθαίνουν ακόμα και οι πρωτοετείς στο Διπλωματικό Σώμα είναι πως κανένας ισχυρός δεν κάθεται σε τραπέζι των διαπραγματεύσεων με έναν «αδύναμο» εάν δεν έχει εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό όφελος, χωρίς να αποκλείεται κι ένα άλλο πλάνο στο πίσω μέρος του μυαλού του. Από αυτήν την άποψη όσοι μιλάνε για επιτυχία, είτε έχουν κάτι να καρπωθούν προσωπικά, είτε χρήζουν ...ψυχιατρικής γνωμάτευσης!

Γιατί σε τι ακριβώς αναφέρονται οι «πανηγυρισμοί» αν όχι στην επιβεβαίωση μιας πλήρους οικονομικής δουλείας; Το όφελος μάλιστα για το λαό είναι κάπου στο... απόλυτο μηδέν. Η ύφεση με βάση τα στοιχειά της ΕΛΣΤΑΤ είναι στο 7.5% . Θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση 30 δις € στις τράπεζες αλλά χωρίς καμιά δέσμευση αυτών πως θα τροφοδοτήσουν με δάνεια τις επιχειρήσεις για να πάρει μπροστά η αγορά. Όσον αφορά δε τους χειρισμούς, ξεχειλίζουν από την γνωστή «λογική του παραλόγου» των κρατούντων, που βαπτίζουν το κρέας ψάρι κατά το δοκούν. Για παράδειγμα, οι διοικητές των Ταμείων τοποθετηθήκαν εκεί για να λειτουργούν ως μάνατζερ για τα συμφέροντα των Ταμείων. Τώρα η κυβέρνηση λέει όσοι δεν συμμετείχαν στην αναδιάρθρωση θα «ξηλωθούν». Ασφαλιστικά ταμεία όπως των δικηγόρων, των πολιτικών μηχανικών και κάποια άλλα θα βρεθούν σε δυσχερή μοίρα, αφού θα περάσουν μια δεύτερη περίοδο LehmannBrothers. Για να μην πούμε για τα ληστρικά επιτόκια που τελικά θα βάλουν την χώρα ξανά στον ίδιο και χειρότερο δρόμο.

Είναι γνωστό πως όλα έγιναν για τις Τράπεζες με «αστερίσκο» στο ότι τα δυο «μεγάλα» κόμματα της χώρας είναι «σκλάβοι στα δεσμά τους» έχοντας πάρει δάνεια που αδυνατούν να πληρώσουν. Οι κατά τεκμήριο αποτυχημένοι ανέλαβαν και ...δυστυχώς συνεχίζουν το έργο της «σωτηρίας της πατρίδος».

Για την συνέχεια, είναι δυο τα τινά. Σε πρώτη φάση η Ευρωζώνη έδειξε την αχίλλειο πτέρνα αλλά επιπλέον το όλο «τέχνασμα» έδειξε πως θα μπορούν πλέον οι κάτοχοι των CDS να πληρώνονται. Αυτό ειδικά είναι ένα άκρως ανησυχητικό σημάδι, αφού ανοίγει τον δρόμο για μερικές ακόμη ανάλογες «σωτηρίες» με το αζημίωτο...

Το μνημόνιο ΙΙ και το PSI είναι ουσιαστικά μια ταφόπλακα στο μέλλον της χώρας. Ευτυχώς όμως με πολλά κενά.

GREEK_BAN

Και τώρα μπορείτε να πάτε να… πτωχεύσετε!

Τα σημεία που υποδεικνύουν μια χρεωκοπία είναι το Hades/Admetos=Vulcanus αλλά και το Άρης/Admetos= Wi. Η διαφορά είναι πως η δεύτερη εξίσωση (Άρης/Admetos= Wi.) είναι σε πιο ευρύ φάσμα μιας και η συμμετοχή του Widderpunkt δείχνει πως ξεφεύγει από τα στενά όρια του κράτους. Και μάλιστα συνδυάζεται με την γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδος και τον Kronos δημιουργώντας τις παρακάτω εξισώσεις:

Αφροδίτη = Kronos = Wi/Vulcanus= Δίας/Kronos= Ουρανός/Zeus:

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας. Ξέροντας να χειρίζεται ανάλογα τις περιστάσεις και το πλήθος. Η εκτελεστική δύναμη του κράτους. Ο άξονας της οικονομικής ανεξαρτησίας και της φιλανθρωπίας. Νόμοι και οδηγίες για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Η Εθνική Τράπεζα της εκάστοτε χώρας. Εύνοια κάποιων από τις Αρχές. Δυνάμεις από το κράτος που ξυπνούν. Υψηλότερες δυνάμεις. Πόλεμοι. Συνδικάτα-Συνδικαλισμός.

Από 16/4 ξεκινά μια επιπρόσθετη επώδυνη κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ παράλληλα το προοδευμένο ευαίσθητο σημείο της χρεωκοπίας Άρης/Admetos= Wi θα βρίσκεται στις 39ο 35’ στον κύκλο των 90ο μοιρών. Τι έχουμε όμως εκεί;

MC (radix)= Ήλιος/Apollon= Έρμης/Ουρανός = Hades/Kronos = Άρης/Ποσειδώνας = Zeus/Vulcanus= Κρόνος/Ουρανός = Ήλιος/Πλούτωνας =Ήλιος /Σελήνη = Wi/ Admetos:

Ένα επιτυχημένο και αναγνωρισμένο άτομο. Το να δεχτεί τιμές και προνόμια. Ένα μαθηματικό μυαλό. Ένα μυαλό γεμάτο ενέργεια. Ένας ευφυής άνθρωπος. Απώλεια επιχείρησης ή επαγγέλματος ως αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης. Ψεύτικες ελπίδες. Εξαπάτηση. Απόρριψη. Ένα ισχυρογνώμον άτομο που λειτουργεί μηχανικά. Ένας ξαφνικός χωρισμός. Έριδες & φιλονικίες. Η εξάντληση. Το να δεχθεί κάποιος μια κίνηση ματ. Αντιστεκόμενος στις κινήσεις και στα θέλω οποιουδήποτε άλλου. Ο Αμετακίνητος.

Μπαίνουμε σε ένα καυτό 18μηνο αλλά το τέλος είναι μάλλον λυτρωτικό.

ΤΕΛΟΣ Α΄ Μέρους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved