Πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος μιας ραδιενεργής απειλής; Τι λένε τα άστρα;

Είναι κι αυτό προκύπτει από δύο στοιχεία

Πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος μιας ραδιενεργής απειλής; Τι λένε τα άστρα;

Πέρα από τα όσα τραγικά και δραματικά συμβαίνουν στην Ουκρανία και την… βεβαιότητα για τα όσα συνεπάγονται στην Οικονομία την ενεργειακή πληρότητα και την επισιτιστική κρίση που έρχεται, υπάρχει διάχυτη η ανησυχία για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. «Δεν ξέρω για τον τρίτο αλλά σίγουρα ο τέταρτος θα γίνει με τόξα και βέλη» είχε πει ο Αινστάιν, ωστόσο τα αστρολογικά δεδομένα δεν συνηγορούν σε μια τέτοια πιθανότητα. Αντίθετα, ο «ψυχρός πόλεμος» ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές της ερχόμενης δεκαετίας.

Υπάρχει βέβαια «ζωντανός», ο κίνδυνος μιας ραδιενεργής μόλυνσης, εξ αιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία και τα πυρηνικά της εργοστάσια κι αυτό προκύπτει από δύο στοιχεία:

Για το πρώτο σου έχω ήδη γράψει κι είναι αυτό που ορίζεται από την κακή συγκυρία της έναρξης του πολέμου, με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα να παραπέμπει εκτός των άλλων και στις συνέπειες μιας έκθεσης στην ραδιενέργεια.

Το δεύτερο σχετίζεται με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που έχουν καταγραμμένες στο ιστορικό τους το ατύχημα στο Τσερνόμπιλ το 1986. Η πρώτη γίνεται στις 30 Απριλίου και μακάρι μέχρι τότε να έχουν τερματιστεί οι εχθροπραξίες, αλλά και οτιδήποτε θα μπορούσε να «εμπνεύσει» για ένα σαμποτάζ καταστροφής και αυτοκαταστροφής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved