Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε καλεί να μεθύσεις από το κρασί του έρωτα

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό

Φέτος, η παραδοσιακή «Γιορτή των ερωτευμένων» στις 14 Φεβρουαρίου είναι όνομα και πράμα, αφού συνδυάζεται με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη κι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ζήσεις μια από εκείνες τις υπέροχες καταστάσεις που η καρδιά σου κτυπά δυνατά κι εσύ νιώθεις να «πετάς» στα ουράνια αλλά -φευ- και στιγμές δακρύων και σπαραγμού, αφού τα έχει αυτά ο έρωτας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπάρχει και μια κρυφή λεπτομέρεια που πρέπει να την γνωρίζεις, ώστε να μην «προσγειωθείς» απότομα σε μια πραγματικότητα που δεν θα σου αρέσει.

Γιατί ως αστρικοί, οι δύο πλανήτες «μεταφέρονται» στην 21η-22η μοίρα του Τοξότη και σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ρομαντισμός στο έπακρο δηλαδή και εξιδανίκευση που δύσκολα θα βρεις όμοιά της, από την άλλη πλευρά όμως το «όνειρο» που θα ζήσεις, μπορεί να είναι και απατηλό.

Ποτέ δεν θα σου γράψω να μην το ζήσεις. Ποτέ δεν θα σε «προστατέψω» ακυρώνοντας την ευκαιρία σου να μεθύσεις από το κρασί του έρωτα. Αυτό εξ άλλου είναι πάντα το καλύτερο γιατρικό για τα άγχη, τις φοβίες και τη μιζέρια σου. Να μην έχεις προσδοκίες όμως, κτίζοντας «παλάτια στην άμμο», αφού… ως γνωστόν «ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια».

Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, παραμέρισε τις αμφιβολίες σου και τα ερωτηματικά της απιστίας, που κάποιος «εχέφρων νους» θα σπείρει στο διάβα σου και πασπάλισε την με τη νεραϊδόσκονη που την κάνει να φαντάζει τόσο μαγική.
Όσο για το ερωτικό σήριαλ της συνόδου Αφροδίτης-Άρη, θα έχει κι άλλα «καυτά» επεισόδια, αλλά για αυτά θα σου γράψω στο αυριανό άρθρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved