Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο: Πόλεμος ή ειρήνη;

Αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει ιδιαίτερα κρίσιμη

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο: Πόλεμος ή ειρήνη;

Η Νέα Σελήνη της 1ης Φεβρουαρίου, που γίνεται στις 12 και 19΄ του Υδροχόου δείχνει ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού αναπαράγει την διάσταση και τα παρατράγουδα του τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό! Ο διχασμός, δηλαδή, καλά κρατεί κι όχι μόνο στο γενικότερο κοινωνικοπολιτικό σκηνικό -αυτό έτσι κι αλλιώς έχει να κάψει ακόμη πολλές φλάντζες- αλλά και στη ζωή σου, αφού σε κάθε θέση που θα παίρνεις, θα σου προκύπτει αυτομάτως η αντίθετή της.

-Κινείσαι προγραμματισμένα και σύμφωνα με τους κανόνες; Να σου η ανατροπή!
-Κάνεις την επανάστασή σου; Η «Δαμόκλειος σπάθη» επικρέμαται της κεφαλής σου!

Η περίοδος, λοιπόν, δεν προσφέρεται για την δρομολόγηση σημαντικών υποθέσεων, αλλά κυρίως για την εξισορρόπηση καταστάσεων, μπας και… περισωθεί κάτι από αυτές!
Επιπλέον, ο σχετικά «αγριεμένος» Άρης στον Αιγόκερω «απειλεί» με συγκρούσεις εφ’ όλης της ύλης και τελικά τα μόνα ενθαρρυντικά νέα είναι ότι ο Πλούτωνας ξαποσταίνει για την ώρα, μαζί και μια σειρά από μακάβρια θέματα που σε έχουν απασχολήσει-τρομάξει το τελευταίο διάστημα. Η σύνοδός του με τον Ερμή είναι πταίσμα, ωστόσο επιφυλάσσεται για αργότερα, αφού δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο της δραστικής -και με το ζόρι- ανάπλασης της πραγματικότητας που ζεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved