Η Ευρωζώνη σε κρίση μέρος B΄

Η Ευρώπη στο χείλος της διακρατικής διάσπασης και του κραχ

Παπασταύρου Λίντα
Η Ευρωζώνη σε κρίση μέρος B΄

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Μια αρχαιοελληνική παροιμία λέει «Κακού κόρακος κακόν ωόν» δηλαδή από κακό κοράκαι (εννοεί το προβληματικό εδώ το κακό, ίσως και το DNA) βγαίνει κακό αυγό δηλαδή όπως λέμε στην πιο σύγχρονη εποχή το δένδρο είναι από τις ρίζες του. Άρα από προβληματική αρχή μόνο προβλήματα μπορούν να παραχθούν.

Η βιολογική ταυτοποίηση των εθνών της Ευρωζώνης

Αυτά σας τα παραθέτω για λόγους περαιτέρω τεκμηρίωσης κάποιων αστρολογικών πορισμάτων. Οι δυο μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης είναι αυτή της Γερμανίας και της Βρετανίας. Οι συμπεριφορές μα και οι πρακτικές τους είναι μέσες-άκρες ίδιες. Η μια υπέρμαχη της Ευρωζώνης, αφού τα «κονομάει» καλά και η άλλη θέλει να είναι το αντίπαλον δέος παίζοντας εκτός Ευρωζώνης… και εκ του ασφαλούς.

Σύμφωνα με γενετιστές ένας στους δυο βρετανούς έχει μέσα του «Γερμανικό αίμα». Για του λόγου το αληθές «Οι επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Λονδίνου (UCL) μελέτησαν ένα τμήμα του χρωμοσώματος Υ, το οποίο εμφανίζεται σε σχεδόν όλους τους Δανούς και Γερμανούς άνδρες, και το ίδιο εντόπισαν και στους μισούς Βρετανούς. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Χάινριχ Χέρκε του Πανεπιστημίου Ρίντινγκ, έως 200.000 μετανάστες έφτασαν στη νότια Αγγλία κατά τον πέμπτο και έκτο αιώνα».

Κατά συνέπεια έχουμε ένα ενδοοικογενειακό θρίλερ στην Ευρωζώνη.

Ανάλογη έρευνα του διεθνούς φήμης Πανεπιστημίου του Στάντφορντ αλλά και αυτού της Παβίας δείχνουν επίσημα πως οι Νεοέλληνες έχουν κατά 99.5% γνήσιο DNA και είναι γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων. Έτσι, πήγε ...περίπατο και η πάλαι ποτέ θεωρία του Φαλμεράγιερ που υποστήριξε πως: «Das Geschlecht der Hellenen ist in Europa ausgerottetDenn auch nicht ein Tropfen edlen und ungemischten Hellenenblutes fließt in den Adern der christlichen Bevolkerung des heutigen Griechenlands»

(Το Ελληνικό έθνος έχει εξαφανιστεί από την Ευρώπη… Γιατί ούτε μια σταγόνα καθαρού και αμιγούς Ελληνικού αίματος κυλάει στις φλέβες των Χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας).

Η Μέρκελ παίζει με τη φωτιά

Η Angela Merkel είναι μια γυναίκα η οποία μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία και είχε την τύχη να γεννηθεί με MC= Αφροδίτη /Ποσειδώνα = Αφροδίτη/Ουρανό = ASC/Kronos = Asc/Δίας: Λανθασμένα ερωτικά ένστικτα. Έλλειψη ρεαλισμού. ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Δουλοπρέπεια. Το άτομο που είναι γεννημένος για υπάλληλος. Μια τάση για προστασία. Προστασία από άλλους και δη από άτομα με ισχύ και κύρος.

Στο CDU ανέλαβε τα καθήκοντα της μετά από σκάνδαλο του προκατόχου της που όλως ...τυχαίως ήρθε στο φως με το άνοιγμα των φάκελων της Ανατολικογερμανικής Στάζι. Στην πορεία αποδείχθηκε πως είναι αναμφισβήτητα μια «σιδηρά κυρία» αλλά στην πραγματικότητα κοιμάται και ξυπνάει με ένα όνομα. Τον Vladimir Putin, που προς το παρόν κρατά γερά την Γερμανική Οικονομία, λόγω του φυσικού αερίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Angela έχει το Προοδευμένο MC ...συστημένο στον άξονα Άρη/Ποσειδώνα που την παροτρύνει να επιδείξει ένα πιο σκληρό πρόσωπο και να μπλοφάρει. Το θέμα όμως είναι ότι οι εποχές είναι πονηρές γιατί με Ουρανό στον Κριό όποιος καταφέρει -ειδικά στην Γερμανία- να «πολώσει» το κλίμα μεταξύ «εμάς και των άλλων» πάει γυρεύοντας για να αναστήσει τους πόθους του Γ΄ Ράιχ. Και μετά τον Απρίλιο που θα έρθει και ο Hades…θα γίνει χαμός, αφού οι «σκοτεινές δυνάμεις» θα μπουν στο παιχνίδι καταστρατηγώντας κάθε έννοια ηθικής ή αξιοπρέπειας.

Ας εξετάσουμε όμως το αστρολογικό dna της ενότητας

Θέλω να καταστήσω σαφές πως η Uranian θα δώσει μία σαφή απάντηση σε ό, τι ρωτηθεί. Έτσι, το ζήτημα έγκειται στην εκμάθηση της αστρολογικής σκέψης και όχι στην ερμηνεία. Ας πούμε, αν θέλω να δω για την ενότητα της Ευρωζώνης έχω περί τις πέντε επιλογές:

Wi /Σελήνη: Λαοί

Σελήνη/ Βόρειος Δεσμός: Συμμαχίες Εθνών

Cupido/Kronos: Ενώσεις εθνών

Σελήνη/ Cupido- Kronos: Ένωση Εθνών για κάποιους σκοπούς.

Σελήνη/Apollon- Πλούτωνας: Αλλαγές στις δομές των χωρών

Η πιο σωστή είναι το ευαίσθητο σημείο Σελήνη/ Cupido- Kronos: Ένωση Εθνών για κάποιους σκοπούς. Το ευαίσθητο αυτό σημείο μας βγαίνει στις 10ο 22΄. Έτσι, μας προκύπτει:

Σελήνη/ Cupido- Kronos= MC/Άρης = ASC/Άρης= Ερμής/Admetos = Αφροδίτη/Άρης= Admetos/Vulcanus:

Η ένωση διαφόρων εθνών = Τα αποθέματα φυσικής ενέργειας. Το να θυμώσει κάποιος με κάποιους άλλους. Ακολουθώντας τον δρόμο προς την ηγεσία και την πρωτιά αλλά μέσα από βίαια γεγονότα. Συμπίεση και περιορισμός των θέλω. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο.

Εξ όλων αυτών δεν μπορούμε να μιλάμε για ενότητα. Η Ευρώπη τελικά είναι τα τσιράκια-γλύφτες της Γερμανίας και οι άλλοι.

Ας δούμε την συνέχεια των εξισώσεων:

Apollon (sarc) = Ουρανός/ Poseidon = Βόρειος Δεσμός /Zeus = Kronos/Vulcanus= Ήλιος/Αφροδίτη =Άρης/Κρόνος = Άρης/Ποσειδώνας:

Πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται διανοητικά, εμπνέονται ή διαφωτίζονται. Πολλοί κρατιούνται κάτω από ένταση. Συμφωνίες με ομοϊδεάτες. Σωστή χρήση των όπλων. Μεγάλες προσπάθειες ενός κράτους στους ειρηνικούς τομείς. Η ειρηνική μεγάλη δύναμη. Μια οδηγία διακοπής χορηγήσεως. Χρόνιες ψεύτικες ελπίδες φέρνουν καταστροφή.

Ποσειδώνας (SARC)= MC=AS/MC= Ήλιος /Ποσειδώνας = Ήλιος/Κρόνος

Ενδείξεις αναληθείας και ακολουθώντας λανθασμένες ιδέες. Συνεταιρισμοί που κάνουν ζημιά. Επαγγελματική αστάθεια και εσκεμμένη εξαπάτηση. Σύγχυση και παρανόηση.

Cupido (sarc)= Hades/Vulcanus= Zeus= Πλούτωνας/ Zeus = Βόρειος Δεσμός/Apollon= MC/Ποσειδώνας= ASC/ Ποσειδώνας=MC/Κρόνος= ASC/Κρόνος:

Καταπιεσμένες ή αποδεκατισμένες οικογένειες και μεγάλες κοινότητες. Η κοινότητα

που έχει αποδυναμωθεί μέσω των μεγάλων απωλειών ή που είναι στο σταθερό κίνδυνο. Συμμορία των εγκληματιών. Το κενό, η μοχθηρία και οι κακές πράξεις μίσους.

Τέλος εποχής ή απαρχή μιας άλλης

Τα προβλήματα στην Ευρώπη, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα επιδεινωθούν από Απρίλιο 2012. Η οριστική είσοδος του Hades στα παρορμητικά έρχεται να δείξει πως όλα όσα πέρασε η ανθρωπότητα σε οικονομικό επίπεδο προφανώς ήταν τα προμηνύματα. Πολλοί μιλούν για το τέλος του κόσμου αλλά εγώ θα παραπέμψω στην φράση του συγγραφέα Μανώλη Δουκίδη: «Κάθε γενιά θρησκόληπτων θέλει να πιστεύει ότι το τέλος του Κόσμου ή η Δευτέρα Παρουσία θα συμβεί επί των ημερών της. Ανέκαθεν, σε όλες τις εποχές, υπήρχε ένα τέτοιο φιλοθεάμον κοινό».

Η έκλειψη του Μαΐου 2012

Πλούτωνας/Kronos= Hades/Apollon = Κρόνος/Ουρανός = Ουρανός/Ποσειδώνας = Σελήνη/Hades= Cupido/Admetos (*radix δηλαδή γενέθλιο):

Ημέρες που φέρνουν δραστικές αλλαγές. Ημέρες που φέρνουν πολλά εμπόδια. Ενθουσιασμός , χωρισμοί, εμπόδια. Μια καθημερινότητα όπου η φτώχεια μας κάνει να ανησυχούμε. Η δοκαιμασία από έναν χωρισμό ή την διάλυση ενός συνεταιρισμού.

Βόρειος Δεσμός / Zeus= Kronos/Vulcanus = Ήλιος/Αφροδίτη = Άρης/Ποσειδώνας= Άρης/Κρόνος (sarc):

Ένας ηγέτης στα δύσκολα. Δεν φοβάμαι την φωτιά. Η ειδική αποστολή. Ημέρες και χρόνοι που φέρνουν τα μεγάλα γεγονότα. Ο πολιτικός. Γενικά προβλήματα υγείας από ευαισθησίες. Θάνατος, ασθένεια, προσωπικές δυσκολίες.

Η Έκλειψη του Νοεμβρίου 2012

ASC/Ποσειδώνας= Ποσειδώνας /Admetos = Κρόνος/Admetos = Ερμής/Πλούτωνας(radix):

Προσωπικές ή σωματικές απώλειες μέσω άλλων. Αρχίζουν διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης. Αναζητώντας στήριγμα.

Wi/Βόρειος Δεσμός= Admetos/Poseidon = Βόρειος Δεσμός / Αφροδίτη= Ερμής/Vulcanus (sarc):

Μέλος μιας ομάδας. Το άτομο που πρέπει να ξαναμάθει κάποια πράγματα. Μια ζωή ή ένας τρόπος διαβίωσης που απαιτεί συνεχώς κίνηση. Αύξηση των ωρών εργασίας (*όσοι θα δουλεύουν).

Το κραχ του 1929 και τα αντιδιαμετρικά σημεία

Στο μεγάλο κραχ του 1929 είχαμε: Ουρανό στον Κριό, Ποσειδώνα στην Παρθένο, Πλούτωνα στον Καρκίνο, Hades στα παρορμητικά με ενεργοποιημένο το μεσοδιάστημα Hades /Admetos. Οι εκλείψεις που υπήρξαν το έτος 1929 (Ηλίου) έπαιζαν στον ίδιο άξονα αλλά η έκλειψη που έδωσε την χαριστική βολή ήταν αυτή της 31/10/1929 -δυο ημέρες πριν το κραχ- στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού.

Από 20/5/2012 θα έχουμε: Ουρανό στον Κριό, Ποσειδώνα στους Ιχθύες (αντιδιαμετρική θέση), Πλούτωνα στον Αιγόκερω (αντιδιαμετρικη θέση), Hades στα παρορμητικά με ενεργοποιημένο το μεσοδιάστημα Hades /Admetos, ενώ ταυτόχρονα «κτυπιέται» το σημείο της προγενέθλιας έκλειψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι στις 29ο του Ζυγού. Από εκεί θα περάσει ο Κρόνος και ακριβώς μετά θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

Μια αλλαγή άνευ προηγουμένου……

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved