Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Μια νότα χαράς σε γκρίζο τοπίο

Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου και χαμογέλα

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Μια νότα χαράς σε γκρίζο τοπίο

Στις δύσκολες στιγμές σου χρειάζεσαι κάτι να σε «σηκώσει» κι αυτό ακριβώς κάνει η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου ή πιο σωστά η συμμετοχή του Δία σε αυτήν.
Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου και χαμογέλα, εξ άλλου με το να παραμένεις μουρτζούφλης και απαισιόδοξος, δεν καταφέρνεις δα και τίποτα σπουδαίο.

Η Πανσέληνος γίνεται την Κυριακή στις 19 Δεκεμβρίου και μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς τη μέρα, βγαίνοντας με την παρέα σου ή μόνος –όπως αγαπάς-αφού εκεί έξω σε περιμένουν γιορταστικά ερεθίσματα, που θα σε κάνουν να νιώσεις παιδί.

Προσπέρασε τον Πλούτωνα, με τα μακάβρια ευρήματά του και φώτισε τις νύχτες σου. Η Αφροδίτη σου θρηνεί για τις απώλειες, θρηνεί για τον ευτελισμό του έρωτα στην εμπορευματοποιημένη κοινωνία σου, μα συνάμα υψώνει και το λάβαρο της υπέρβασης. Black is beautiful. Κράτα το κι εσύ μαζί της.

Προσπέρασε τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό, με τις συγκρουσιακές ακροβασίες τους, ακροβατώντας κι εσύ στις δημιουργικές εμπνεύσεις σου και βάζοντας τον Άνθρωπο πάνω από τον ανθρωπάκο, την Αγάπη πάνω από τα όπλα, μα και τη σύνεση πάνω από την απερισκεψία

Όπως σου έχω ξαναγράψει οι πλανήτες κάνουν τη δουλειά τους κι εσύ τη δική σου κι ο άσχημος κόσμος σου δεν θα γίνει ποτέ όμορφος αν δεν τον δεις με το φως της ψυχής σου.

Κι όταν πια θα σβήσουν τα φώτα της γιορτής μην αφήσεις τους φόβους σου να σε ορίσουν. Κοίταξε ψηλά στα άστρα εκεί που τριγυρνά το πνεύμα της Amy Winehouse συνεχίζοντας να τραγουδά Back in Black. Συνόδεψέ την με τον λυρισμό και τα φτερά της φαντασίας σου.








Διάβασε επίσης: Πανσέληνος στους Διδύμους: Σε αυτά τα 5 ζώδια θα παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved