Άρης στον Σκορπιό αντίθεση με Ουρανό στον Ταύρο: Μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Η βασική αρχή παραμένει μια: Προκειμένου να υποστείς ένα σοκ είναι προτιμότερο να το προκαλέσεις!

Άρης στον Σκορπιό αντίθεση με Ουρανό στον Ταύρο: Μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Το μόνο που φοβόμαστε είναι να μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι! Αυτήν την φράση βάζει στο στόμα των ατρόμητων -λόγω του μαγικού φίλτρου- Γαλατών ο δημιουργός του Αστερίξ αλλά όσο απίθανο κι αν δείχνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, που κλείνει με ακρίβεια στις 17 Νοεμβρίου, κινείται σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση και πριν... τρομάξεις, θα σου επισημάνω ότι είναι μια όψη που η ενέργειά της δεν είναι απαραίτητο να σε επηρεάσει επί προσωπικού και τις περισσότερες φορές την βιώνεις μέσω γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο και σε κάνουν να αναφωνείς... "Δεν είναι δυνατόν!". Αν όμως σε... πιάσει σίγουρα θα βρεθείς ενώπιον καταστάσεων, που δεν έχουν όμοιό τους.

Το να μεταμορφωθεί ξαφνικά ένα άκακο αρνί σε... λύκο, οι κίνδυνοι από... αέρος ή από πτώση και το σοκ μιας ανατροπής ή μιας ακραίας πρόκλησης είναι μερικά μόνον από τα συμπτώματα, που έχουν ως επικεφαλίδα το ξαφνικό κι αναπάντεχο. Στην αστρολογική φιλολογία είναι συχνές οι αναφορές για πτώσεις αεροπλάνων αλλά εδώ είναι το... μυστικό! Αεροπλάνα δεν πέφτουν κάθε μέρα και αυτή η σπανιότητα είναι που τραβά την προσοχή σου όταν συμβεί το κακό.

Τυπικά, η αντίθεση των δύο πλανητών σε αφορά, αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός, υπάρχει ωστόσο και η αστρική της εκδοχή στην 18η και 19η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού, που σημαίνει ότι αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 6 Απριλίου ή τις 10 Οκτωβρίου μπορεί και να την... νιώσεις!

Επιπλέον όμως υπάρχουν κι άλλες ειδικές κατηγορίες... υπόπτων, όπως είναι οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι των τριών τελευταίων ημερών και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου κι αν ανήκεις σε κάποια από αυτές να περιμένεις το αναπάντεχο.

Το κατά πόσον τώρα θα είναι αρνητικό ή θετικό για σένα, εξαρτάται από παράγοντες που έχουν να κάνουν με το γενέθλιο ωροσκόπιό σου, αλλά σε κάθε περίπτωση η βασική αρχή παραμένει μια: Προκειμένου να υποστείς ένα σοκ είναι προτιμότερο να το προκαλέσεις!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/10 έως 22/11: Μήνας γεμάτος προκλήσεις, συγκρούσεις κι ανατροπές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved