Πάνος Καμμένος - Ο κύβος ερρίφθη!

Γεγονός είναι πως, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα έμοιαζε μονόδρομος

Παπασταύρου Λίντα
Πάνος Καμμένος - Ο κύβος ερρίφθη!

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ανακοινώθηκε πως στις 24/2/2012 μέσω ιστότοπων δικτύωσης (Facebook, Twitter) και ώρα 07:00 θα γίνει η επίσημη προκήρυξη του νέου πολιτικού φορέα, υπό τον Πάνο Καμμένο. Σε προηγούμενο άρθρο μας (ένα case study) εκτιμήσαμε ως πιθανή ημερομηνία ίδρυσης τις 19/2. Ας είναι όμως, γιατί όπως λέει και το γνωμικό «άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει» αφού η σύζυγος του γέννησε ένα κοριτσάκι.

Ρήξη και ανατροπή

Γεγονός είναι πως, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα έμοιαζε μονόδρομος. Και η πρόσφατη επιβολή της «κομματικής πειθαρχίας» στην ψηφοφορία για το «Μνημόνιο 2» αφήνει ανοικτό τον δρόμο για την στελέχωση του με τα ονόματα που θα συμμετάσχουν να είναι μάλλον ηχηρά.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα κόμμα χωρίς «ιδεολογική» τοποθέτηση (αριστερός, δεξιός, κεντροδεξιός κλπ) αλλά με άποψη και στόχο: Έλληνες αντί-Μνημονιακοί, ενωθείτε!.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας Ταύρος που αν νευριάσει ή τον πνίξει το δίκιο του τότε μπορεί να επιτεθεί μόνος του απέναντι σε όλους. Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Γ. Παπανδρέου και της οικογένειας του ρίχνοντας στο τραπέζι την ιδέα πως ο «Γιωργάκης» δεν είναι «αθώο και χαζό» παιδί αλλά Short-άκιας και Cds-άκιας ολκής, δηλαδή κερδοσκόπος.

Πολλοί του προσάπτουν πως προέρχεται από πλούσιο τζάκι, το θέμα όμως είναι ότι τα λεφτά της οικογένειας είναι δουλεμένα. Δεν ήταν ούτε πολιτικοί που συνεργάστηκαν με την Χούντα και μετά το παίξανε επαναστάτες αλλά ούτε και «πονηροί» που χρησιμοποίησαν τις γνωριμίες τους με την Kommadatur ή την Geheime Staatspolizei (γνωστή ως Γκεστάπο) για να πλουτίσουν από τις περιουσίες των Εβραίων που πήγαιναν στο Auschwitz-Birkenau. Ο Max Merten κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Ας δούμε τώρα τις εξισώσεις με βάση την προαναγγελθείσα ώρα:

KAMENOS_copy

Ουρανός =Hades/Kronos = Wi/Kronos = Δίας /Zeus = Cupido/Zeus = Αφροδίτη/Vulcanus:

Κίνδυνοι δολιοφθοράς ή ακόμα και απόπειρα κατά της ζωής κάποιου στελέχους. Μηχανικοί και Πραγματογνώμονες τεχνικοί. Οι τεχνικοί επιτετραμμένοι.

Μεγάλος ενθουσιασμός. Μια ξαφνική κίνηση –απόφαση που σοκάρει. Η ξαφνική ίδρυση. Η στήριξη από άτομα των Ενόπλων Δυνάμεων κι των Σωμάτων Ασφαλείας. Αποκτώντας ισχύ και γνωρίζοντας τον τρόπο χειρισμού αυτής.

Vulcanus= ASC/Cupido =Ήλιος/Ερμής = MC/Βόρειος Δεσμός= Ουρανός/Kronos:

Η δύναμη που μας ωθεί για δημιουργία. Μια εκτεταμένη ικανότητα ομιλίας και σκέψης εντυπωσιακή. Ταχεία δράση. Ένα άτομο όπου είναι τυχερό στο να δημιουργήσει ισχυρές φιλίες και επαφές με άτομο όπου έχει ισχύ. Δυνατή επανάσταση ή αντίσταση ενάντια σε μια απόφαση.

Zeus= MC/Σελήνη = Σελήνη/Apollon= Σελήνη/Κρόνο= Ποσειδώνα/Zeus = Βόρειος Δεσμός/Kronos:

Υποκίνηση και παρακίνηση από γυναίκες. Επιστημονική έρευνα, πολιτική έρευνα, ηγεσία στην πολιτική. H αποδοχή κάποιων λαθών και απωλειών. Απόφαση των αρχών. Μια καταδίκη σοκ.

Πλούτωνας= Αφροδίτη/Hades= Wi/Αφροδίτη = Ουρανός/Ποσειδώνας =Άρης:

Η πρόοδος αμφισβητείται από τρίτους. Ανάπτυξη των απόκρυφων θεμάτων ή των απόκρυφων δυνάμεων. Επαναστατικές πράξεις. Εξέγερση.

Άρης= ASC/Ουρανός= MC/Δίας= Σελήνη/Αφροδίτη =Δίας/Apollon:

Βιασύνη και πράξεις απρόσμενες. Ξαφνικός τραυματισμός από τρίτους. Καλή τύχη από τη δραστηριότητά κάποιου. Το αντικείμενο δράσης με συνεπαίρνει. Επιτυχείς δραστηριότητες.

Συμπέρασμα: Ο νέος φορέας έχει πολύ καλές προοπτικές αλλά χρειάζεται να προστατευτεί από τους μηχανισμούς κράτους-παρακράτους. Πάει για να κάνει μεγάλη αλλαγή στον πολιτικό βίο. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως στις επικείμενες εκλογές ποντάρει στο να παίξει καταλυτικό ρόλο παίρνοντας ποσοστά κοντά σε διψήφιο αριθμό!

Η συνέχεια αύριο, μετά την επίσημη ανακοίνωση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved