Ο προσοδοφόρος Ερμής και τα... στραβά του!

Αν σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες, η ενέργειά τους παίρνει την πρωτοκαθεδρία

Ο προσοδοφόρος Ερμής και τα... στραβά του!

Για τον Ερμή που είναι ανάδρομος έχεις ακούσει κι έχεις διαβάσει πολλά. Από πλευράς μου βέβαια έχω να σου επισημάνω ότι στην περίπτωση που ο οποιοσδήποτε ανάδρομος σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες, η ενέργειά τους παίρνει την πρωτοκαθεδρία, βάζοντας συχνά στο περιθώριο τα όσα εμφατικά κυκλοφορούν στην αστρολογική πιάτσα γύρω από τις αναποδιές ή τα πισωγυρίσματα που υπονοεί η ανάδρομη φορά του.

Και σε αυτό το διάστημα ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει δύο... διόλου ευκαταφρόνητες όψεις, ένα τρίγωνο με τον Δία κι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο συνδυασμός είναι αντιπροσωπευτικός οικονομικών ή/και εμπορικών δραστηριοτήτων, από τις οποίες κάποιοι/ες φτιάχνονται και κάποιοι/ες άλλοι/ες καταστρέφονται, οπότε αν ασχολείσαι με big business χρηματιστήρια και τα τοιαύτα... έχε τον νου σου, ώστε να βρεθείς από την πλευρά των κερδισμένων! Επιπλέον, δεν είναι σκόπιμο να καταφύγεις σε κύκλους της παραοικονομίας, αφού θα πληρώσεις... χρυσή την όποια εξυπηρέτηση, χώρια που ο... προσοδοφόρος Ερμής θα σε μπλέξει με κακές και αδίστακτες παρέες.

Όσον αφορά τώρα σε πιο καθημερινά ζητήματα, ο Δίας μπορεί... άνετα να μεγεθύνει την δυσαρμονική επιρροή του Πλούτωνα επάνω στον Ερμή, με συνέπεια μια δυσάρεστη ή ηθικά μεμπτή κατάσταση να λάβει κι αυτή μεγάλες διαστάσεις, αρχής γενομένης από το διαδίκτυο και τις παγίδες που κρύβει. Αλλά και στις λοιπές συναλλαγές σου σηματοδοτεί παιχνίδια κατασκοπίας, δολιοφθορές με ανθρώπινη παρέμβαση ή/και στημένες καταστάσεις, όπου το... τυράκι είναι τοποθετημένο σε τέτοιο σημείο ώστε να κρύβει την φάκα!

Παράλληλα, βέβαια, μπορεί να βγουν ποικίλες βρωμιές στην επιφάνεια, σε αυτόν τον κόσμο όμως που τον κυβερνά το χρήμα και τα συμφέροντα, οι ουσιαστικοί ένοχοι ή αλλιώς τα... μεγάλα κεφάλια θα παραμείνουν πιθανότατα κρυμμένοι στην ασυλία τους, καταστρώνοντας τα εκδικητικά τους σχέδια για όποιον/α μέσα στην αφέλεια του συνεχίζει να πιστεύει ότι ο γήινος κόσμος είναι... αγγελικά πλασμένος!.

Διάβασε επίσης: Οκτώβριος 2021: Προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων - Μάθε τι σε περιμένει!

Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/09 έως 23/10: Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved