Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ταξίδι στα βάθη

Ήρθε η ώρα να εξεταστείς ξανά

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ταξίδι στα βάθη

Πλησιάζει η ώρα και η στιγμή που η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό. Εκεί της έχουν στήσει καρτέρι ο Κρόνος κι ο Ουρανός. Δύσκολη συγκυρία και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εξεταστείς ξανά. Να ξεσκεπάσεις την βρωμιά, να την καθαρίσεις, ξεκινώντας από τα βάθη της ψυχής σου.

Από τα σκουπίδια σου θα καταλάβεις το ποιόν σου. Καν’ το σαν ένας παθιασμένος εραστής, που βαδίζει στο κατώφλι της συνείδησης του, βυθίζεται στο είναι του κι ανακαλύπτει τα μυστήρια του. Βούτηξε για να πετάξεις, πέθανε για να ζήσεις, αυτό είναι το μήνυμα.

Βίωσέ το σαν μια κορυφαία σεξουαλική πράξη, που η ηφαιστειακή της φύση βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πλούτη, μα κι όλες τις βρωμιές του κόσμου σου. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να σαστίσεις και να κοκαλώσεις μπροστά σε αυτό που θα δεις…

Μπορεί η αθωότητά σου να γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος. Μπορεί να νοιώσεις ότι η ζωή είναι σαν μια βιβλική πόρνη βουτηγμένη στην αμαρτία και να σε πιάσει η λύσσα να ξεριζώσεις το «κακό» κι ας χάσεις κι εσύ κάποια κομμάτια σου.

Μπορεί να νοιώσεις ότι το «κακό» -όπως κι αν το λογίζεις- σε πολιορκεί και δεν σου μένει παρά μόνον μια λύση, να το εξαλείψεις ολοκληρωτικά. Να ρίξεις πυρηνικά, να τι του πρέπει…

Στην πραγματικότητα όμως, ο φταίχτης ήταν και είναι η μανιώδης εμμονή σου που σε οδήγησε μέχρι εκεί και τώρα σε έβαλε να πενθήσεις για μια σχέση που αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών σου. Ήταν η απόγνωσή σου που σε οδήγησε στα Τάρταρα κι ας την ονομάζεις αγάπη.

Βάφτισες τον πλήρη έλεγχο «έρωτα» και «νοιάξιμο» κι έβαλες τον/η σύντροφό σου στο παιχνίδι του απόλυτου. Ούτε τον/ην ρώτησες βέβαια αν μοιραζόταν τους δικούς σου πόθους. Το θεώρησες δεδομένο, τον άρπαξες, όπως ο Πλούτωνας την Περσεφόνη και τον έστεψες βασιλιά του κάτω κόσμου σου. Εκεί όπου όλα ελέγχονται από τη μοίρα και δεν υπάρχει έξοδος, παρά μόνον ο θάνατος. Ήταν η απόλυτη προσδοκία σου, που σε οδήγησε σε αδιέξοδο.

Ευτυχώς, για σένα, για μένα, για όλους μας υπάρχει κι η Ανάσταση. Το καθαρό φως της πνευματικότητας, της κατανόησης, της αγάπης και της συγχώρεσης που διαλύει κάθε σκοτάδι και μεταστοιχειώνει την βρωμιά σε χρυσάφι. Κάνει την οδύνη σου δύναμη δημιουργίας και την αρνητική σου ενέργεια, σπίθα ζωής, αναγέννηση. Η κατανόηση του Σκορπιού που κουβαλάς μέσα σου είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα για να την κατακτήσεις.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved