Αστρολογικό Έτος 2012

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας δύο μεγάλοι συμπαντικοί πλανήτες μας ανάβουν το φως και εμείς πρέπει να πάμε προς τα εκεί

Αστρολογικό Έτος 2012

από την Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Είναι η χρονιά της γνώσης και των κοινωνικών ανατροπών. Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας, δύο μεγάλοι συμπαντικοί πλανήτες, μας ανάβουν το φως και εμείς πρέπει να πάμε προς τα εκεί, μέσα από το άνοιγμα της καρδιάς μας και συγχρόνως με την επιδίωξη της αλήθειας και της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα. Ο μεγάλος φόβος θα υποχωρήσει.

Η Ελλάδα ξαναπαίρνει πίσω την παλιά της δύναμη που είναι η γνώση η φιλοσοφία αλλά και η ένωση του Νου με την καρδιά. Η αστρολογία είναι μια επιστήμη που αποσυμβολίζει τα συμπαντικά μηνύματα. Εκφράζει βέβαια και την μοίρα, την οποία όμως μπορείτε να αλλάξετε.


Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να ακολουθείτε το ρητό «τα άστρα κυβερνούν τον κόσμο ενώ ο σοφός κυβερνάει τα άστρα του».

Ενώ το πλανητικό σύστημα φέρνει τις αλλαγές για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα εφόλης της ύλης και να προχωρήσουμε μπροστά από τα φαντάσματα και τους Δράκους του παρελθόντος μας, εμείς με το σύνδρομο της ήττας στο τσεπάκι λόγω της οικονομικής κρίσης και με την εθνική μιζέρια να περιφέρεται στα κανάλια, στους διαδρόμους των υπουργείων και στο σπίτι μας έχουμε ξεχάσει το μήνυμα τελείως. Το μήνυμα της ζωής που σου βροντοφωνάζει ότι είμαι δύσκολη αλλά και συναρπαστική, σε προκαλώ, έλα να με κερδίσεις.


Αφημένοι στην ταλαιπωρία έχοντας ξεχάσει τα πνευματικά μηνύματα της φυλής μας, κοσμοφιλόσοφοι σε όλο το σύμπαν με λαμπρές ιδέες και πολιτισμό τρώμε τις σάρκες μας. Χρειάζεται μια γενική αφύπνιση και πίστη στη δύναμη του εαυτού που είναι τεράστια και δεν λυγίζει από τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά λυγίζει απο τις απαιτήσεις και τις ψεύτικες φιλοδοξίες.


Η αφθονία είναι δικαίωμα όλων, αρκεί να ξέρουμε να την διεκδικήσουμε μέσα από θετικό οραματισμό, κλείνοντας τα αυτιά στις Ερινύες και στα δράματα που παίζονται γύρω μας, χωρίς αυτό να σημαίνει αδιαφορία στον ανθρώπινο πόνο. Αντίθετα αν ασχοληθείτε για το καλό σας, προοδεύοντας εσείς οι ίδιοι, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε τους αδύναμους. Με την έμπνευση ξεπερνάς την μιζέρια.


Πιστέψτε ότι θα λάβετε, και θα γίνει.

Υ.Γ. Το σύμπαν επιθυμεί να έχετε όλα τα πράγματα που θέλετε για να αναπτυχθείτε. Να θυμάστε ότι η φύση είναι με το μέρος των σχεδίων σας.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved