Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες - Άγγελος ή Δαίμονας

Βαθειά απροσμέτρητη αξία του ρεούμενου τούτου κόσμου: Από αυτόν πιάνεται ο Θεός και ανεβαίνει, από αυτόν θρέφεται ο Θεός και πληθαίνει (Καζαντζάκης).

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες - Άγγελος ή Δαίμονας

από την Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Η διέλευση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες στο ζώδιο που συγκυβερνάει μαζί με τον Δία ξεκινάει στις 4/2 /2012 και τελειώνει στις 26/1/2026. Ο Ποσειδώνας γενικά έχει κυριαρχία γύρω από το ασυνείδητο. Για αυτό πολλοί τον θεωρούν Άγγελο αλλά και Δαίμονα. Εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η χρήση αυτής της ενέργειας και πόσο είμαστε αποφασισμένοι να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο. Η Ποσειδώνεια επιρροή είναι δύσκολο να προσδιορισθεί. Η δράση της είναι σκεπασμένη και κρυφή. Ο Ποσειδώνας δραστηριοποιεί την φαντασία, τις πνευματικές δυνάμεις είναι ο πλανήτης που φέρνει την έμπνευση, την πνευματική ορμή, την διαισθητική ικανότητα, τα μεγάλα καλλιτεχνικά ταλέντα όπως μουσική, χορό η ποίηση, αλλά και από την άλλη την ψευδαίσθηση, το ψέμα, την αδράνεια , την διάλυση , την απάτη , το χάος, το ξεγέλασμα γιατί το άτομο μπορεί να αποφεύγει την υλική πραγματικότητα και την πράξη για να ενωθεί με την ιδέα. Αυτή η στάση ζωής όχι μόνο δεν προκαλεί τους άλλους αλλά αντίθετα τους μαγνητίζει. Συνήθως τέτοια μαγνητικά άτομα μπορεί να είναι οι καλλιτέχνες, η κάποιοι πνευματικοί ηγέτες που ξεσηκώνουν τα πλήθη. Επίσης εκφράζει δραπέτευση σε όλους τους τύπους ακόμη και με φάρμακα, αλκοόλ και ναρκωτικά. Η θέση του στο ωροσκόπιο δείχνει τις πλάνες ( ψευδαισθήσεις) στις οποίες προσκολλάται το άτομο.

Αυτός ο τομέας αντιπροσωπεύει το σημείο που δεν έχει καθαρότητα δηλαδή πραγματική αντίληψη στην άποψη περί ζωής. Αλλά και εκεί που έχει την πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Ο Ποσειδώνας θεωρείτε ο πλανήτης που ξεκινάει η Εντροπεία . ( Η εντροπεία είναι ο φυσικός νόμος που οδηγεί το σύμπαν αργά αλλά σταθερά σε αποσύνθεση και διάλυση). Επειδή ο άνθρωπος είναι μέρος του σύμπαντος και συμμετέχει στις επιρροές του Ποσειδώνα είναι φυσικό να επηρεάζετε και αυτός από αυτόν τον πλανήτη ως προς το υλικό του μέρος ( δηλαδή το σώμα του). Ο άνθρωπος πάντως δεν είναι μόνο ύλη αλλά διαθέτει και ψυχή. Εκεί βλέπουμε ότι η επίδραση του Ποσειδώνα πάνω στην ψυχή του ανθρώπου μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Στην μυθολογία ο Ποσειδώνας ήταν ο Θεός που ταλαιπώρησε τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του μέχρι να φτάσουν στην Ιθάκη βάζοντάς τους συνέχεια τρικλοποδιές και οδηγώντας τους σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Μόνο με την βοήθεια της Θεάς Αθηνάς που αντιπροσωπεύει την «σοφία» μπόρεσαν τελικά και έφτασαν στην πολυπόθητη Ιθάκη.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες - Τι αντιπροσωπεύει

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες αντιπροσωπεύει την έμπνευση, την πνευματική ανάπτυξη, τον μυστικισμό, την φιλανθρωπία, την συμπόνια των κατατρεγμένων ,την ποίηση, την μουσική ,τον χορό, τις ιατρικές ανακαλύψεις, τις νέες πολιτιστικές αντιλήψεις με επίκεντρο τον ανθρωπισμό. Όλα αυτά όμως για να βγουν στην επιφάνεια προϋποθέτουν την πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου. Οι μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας από τα διάφορα συστήματα που καταρρέουν αποδεικνύουν ότι δεν είχαν επικεντρωθεί με αγάπη προς τον άνθρωπο αλλά από συμφέρον. Η ανθρωπότητα χρειάζεται να εξελιχθεί και για να γίνει αυτό το μικρό «εγώ» οφείλει να μετατραπεί στο « εμείς». Για αυτό ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα βοηθήσει στα επόμενα χρόνια να γίνει μια ποιο δίκαιη κατανομή του πλούτου και των ανθρώπινων αξιών. Η ειρήνη θα είναι το ζητούμενο. Θα αναδειχθούν πολύ ιδεολόγοι και θα καλλιεργηθεί σε μεγάλο επίπεδο ο αλτρουισμός. Ο Χριστιανισμός σαν κοσμοθεωρία θα επανέλθει στο προσκήνιο αλλά θα διαλυθεί οριστικά το κομμάτι της εκκλησίας που εμπλέκετε με την εξουσία και το συμφέρον. Για να μείνει μόνο η καθαρή μορφή του Χριστιανισμού που είναι η γνώση του εαυτού και η αγάπη προς αλλήλους.

Η επιρροή του Ποσειδώνα σε κάθε ζώδιο

Ανάλογα προς τα που είστε προσανατολισμένοι απέναντι στη ζωή, δηλαδή ανα είστε μόνον στην υλική πραγματικότητα και στην αποφυγή των ευθυνών σας, θα έχετε σαν επακόλουθο την μη εύκολη αντίληψη του Ποσειδώνα στη ζωή και δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας. Αντίθετα, αν είστε προσανατολισμένοι στις βαθύτερες αξίες της ζωής, τότε θα σας φέρει μεγάλα δώρα και την ένωση με το θεϊκό στοιχείο.

ΚΡΙΟΣ

Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ευαισθησία και θα συντονιστείτε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας κόσμο και το υποσυνείδητο. Μπορεί να ξεκινήσετε να ασχολείστε με Γιόγκα η με ασκήσεις διαλογισμού για να ηρεμήσετε τον νου σας. Θα υπάρχει έντονη τάση να γαληνέψετε και να συγχωρήσετε τον εαυτόν σας αλλά και τους άλλους και κυρίως από αυτούς που έχετε πληγωθεί. Αν είσαστε πάνω σε επαγγελματικό ψάξιμο μπορεί να πάρετε απόφαση να ασχοληθείτε με επαγγέλματα που βοηθούν τους ανθρώπους. Πχ. γιατρός, νοσοκόμος, κοινωνικός λειτουργός κλπ. Θα υπάρχει επίδραση από φίλους και κυρίως από άτομα που έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Μπορεί να γίνετε μέλη μιας οργάνωσης , η συλλόγου η μιας ομάδας που θα έχει σαν αντικείμενο την βοήθεια του ανθρώπου. Εάν δεν λειτουργήσετε σωστά θα υποφέρετε από μοναξιά, αυπνίες , ψυχική αποδιοργάνωση, αντικοινωνικότητα, η ενας φίλος θα σας απογοητεύσει επειδή μπορεί εσείς να περιμένατε από αυτόν ερωτική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλη κοινωνικότητα χωρίς διακρίσεις σε σχέση με την κοινωνική αξία του καθένα.Θα έχετε την ανάγκη να γίνεται οι τέλειοι φίλοι και θα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε όποιος σας έχει ανάγκη. Ατομα με καλλιτεχνική επιρροή θα αυξήσουν την δική σας δημιουργικότητα. Ο δονκιχωτισμός σαν ιδεαλιστική θεωρία μπορεί να σας αντιπροσωπεύει. Θα βάλετε νέα οράματα για τον εαυτόν σας και την κοινωνία και η δημιουργία ενός παιδιού θα σας δημιουργήσει ένα άνοιγμα καρδιάς. Από την άλλη οι επαγγελματικές φιλοδοξίες μπορεί να εμπλέκονται με δημιουργία και ευαισθησία. Σίγουρα η ιδεαλιστική σας συμπεριφορά σε θέματα καριέρας μπορεί να σας δώσει έναν έντονο μαγνητισμό. Αλλά συγχρόνως οι διαισθήσεις σας θα σας βοηθούν να ανεβαίνετε ψηλότερα την σκάλα των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Εάν η χρήση όλων αυτών των ιδιοτήτων γίνει για καθαρά ωφελιμιστικούς σκοπούς τότε θα υπάρξουν σκάνδαλα και θα αναγκαστείτε να γίνετε ραδιούργοι δημιουργώντας μηχανορραφίες η θα εξαπατηθείτε από φίλους και μια υποτιθέμενη φιλανθρωπική ιδέα την οποία θα ακολουθήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε προσπάθειες να αλλάξετε την εικόνα σας προς τα έξω αποκτώντας μια μαγνητική προσωπικότητα. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε δουλειά και να στραφείτε σε καριέρα που σας εκφράζει περισσότερο συναισθηματικά. Θα έχετε ανάγκη ενδόμυχα να πάρετε την λάμψη ενός διάσημου προσώπου. Θα γίνεται περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί στις ανάγκες των άλλων και μαζί με την λογική θα κάνετε προσπάθεια να αντιληφθείτε τα πράγματα μέσα από συναισθηματική κατανόηση. Θα αυξηθεί η διαίσθησή σας αλλά και ένα όνειρο που θα ακολουθήσετε με μεγαλύτερο πείσμα. Μια θρησκευτική η ιδεολογική προοπτική θα σας συγκινήσει. Μπορεί να λάβετε μέρος σε μορφωτικά προγράμματα που αφορούν τέχνες, ξένες γλώσσες. Μπορεί να βρείτε κατά την γνώμη σας ένα ιδανικό μέρος στο εξωτερικό που θα θέλατε να ζήσετε. Οι Πνευματικές και ψυχικές έρευνες θα σας τραβήξουν τον ενδιαφέρον. Επειδή όμως κάποιες φιλοδοξίες σας κυρίως υλιστικές σας μπερδέψουν μπορεί να χάσετε τον προσανατολισμό σας, να μπλεχτείτε σε επαγγελματικά σκάνδαλα, να μην είσαστε καθόλου πρακτικοί, να ζείτε μέσα σε ένα ιδεαλιστικό ψέμα και από μια λάθος πληροφόρηση να μην ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Η αγάπη προς την οικογένεια μπορεί να μετατραπεί σε λύπη και αυτό θα σας κάνει να μην μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για την δική σας την ζωή και τελικά να χάσετε τον προορισμό σας και τον εαυτόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδεαλισμός, πίστη, οραματισμός, καλή επαφή με τον Θεό και τον πνευματικό κόσμο. Ξαφνική βοήθεια σε ένα νομικό θέμα. Μεγάλη ευαισθησία, αγάπη και συμπόνια σε αλλοδαπούς. Ενδιαφέρον και μόρφωση πάνω στις τέχνες. Ασχολία με την Ναυτιλία και το εξωτερικό. Αγάπη για την θάλασσα. Ευαισθησία και απομόνωση για ψυχική ενδοσκόπηση. Λατρεία στα ταξίδια και στις ξένες γλώσσες. Γόνιμη και δημιουργική φαντασία. Βοήθεια από και σε συγγενικά πρόσωπα. Καλύτερη επαφή με τα αδέλφια σας. Ονειρα και διαισθήσεις. Ενασχόληση με την πολιτική. Θα βγει στην επιφάνεια ένα χάρισμα που θα σας κάνει να παίρνετε βοήθεια από άλλα άτομα. Εμπνευσμένα όνειρα. Η λάθος λειτουργία αλλά και η έλλειψη δημιουργικότητας μπορεί να σας οδηγήσει σε ψευδαισθησιακές ιδεολογίες, σε θρησκευτικές ακρότητες, σε κρίσεις που θα λείπει η πρακτική πλευρά, κατάθλιψη από ισχυρές κοινωνικές φιλοδοξίες οι οποίες θα βλέπετε ότι δεν βγαίνουν και θα σας ταλαιπωρούν, εθισμό σε ποτό και φαγητό ( κυρίως γλυκά) και ίσως ένας κρυφός δεσμός ο οποίος θα σας αποπροσανατολίσει τελείως.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα απομονωθείτε ψυχικά για λόγους αυτογνωσίας. Έχετε ανάγκη να τα βρείτε με τον ποιο βαθύ σας εαυτό και προετοιμάζετε το έδαφος για να φωτίσετε τα ποιο δύσκολα σημεία σας σε άλλο επίπεδο. Σίγουρα θα γίνεται περισσότερο διαισθητικοί. Ξαφνικά μπορεί να έχετε την υποστήριξη άλλων ατόμων. Η πολιτική μπορεί να γίνει πόλος έλξης για σας. Θα κάνετε συνεργασία με άτομα που ίσως χρειάζεται να τους ελέγχετε περισσότερο. Θα γίνετε καλοπροαίρετοι με αυτούς που σχετίζεστε στενά αλλά καλό είναι να προσπαθείτε να βλέπετε την πραγματικότητά τους και όχι να βλέπετε ιδεαλιστικά τον άλλον. Ο ρεαλισμός είναι απαραίτητος για να μπορείτε να επιβιώσετε τα επόμενα χρόνια και με τον εαυτόν σας αλλά και με τους άλλους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη οργάνωση και πειθαρχία. Να αποφεύγετε γενικά τον υπνωτισμό και όταν χρειαστεί να κάνετε εγχείρηση να είστε πολύ αυστηροί στα θέματα νάρκωσης. Αφεθείτε στην έμπνευση και στην ψυχική ενδοσκόπηση για να μπορείτε να πάρετε την καλή ενέργεια αυτού του πλανήτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνεται μια αλλαγή στην ζωή σας και αναλόγως με το επίπεδο που βρίσκεστε θα γίνεται αρκετά ευάλωτοι η πολύ ευάλωτοι απέναντι στους άλλους. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί ο Ποσειδώνας θα σας βγάλει το ανθρωπιστικό κομμάτι στην επιφάνεια αλλά και θα σας παρασύρει σε ιδεαλιστικά μονοπάτια σε σχέση με τους άλλους. Ο Θρόνος που μπορεί να τοποθετήσετε ένα σύντροφο η ένα συνεργάτη μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Για αυτό κρατήστε γερά και μην βιάζεστε να βγάζετε πορίσματα για ένα άτομο αν δεν το έχετε πρώτα ελέγξει από πολλές πλευρές. Ο μαγνητισμός σας θα αυξηθεί και θα δίνεται την εντύπωση ότι είστε ο άνθρωπος που μπορεί να επιβιώσει σε όλα τα περιβάλλοντα .Μπορεί να ερωτευτείτε τρελά χωρίς όμως να βλέπετε τον άλλον καθαρά. Η έλλειψη πρακτικότητας μέσα στην καθημερινότητά σας μπορεί να αυξηθεί και εσείς με το τετραγωνισμένο μυαλό να γίνεται ξαφνικά χύμα και χαοτικοί. Αυτό μπορεί να σας βγάλει την φαντασία και την καλλιτεχνία προς τα έξω αλλά χρειάζεται πάντα να είστε σε ετοιμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει και από εκεί που είσαστε αρκετά προγραμματισμένοι τώρα μπορεί να χάνεστε άσκοπα σε καθημερινές δουλειές η ασχολίες. Η έμπνευση μπορεί να γίνει στοιχείο της καθημερινότητάς σας αφού θα σας βγάλει πολλά ταλέντα στην επιφάνεια όπως ζωγραφική, φωτογραφία, χορό, κινηματογράφο και γενικά οτιδήποτε το καλλιτεχνικό που σας εξάπτει την φαντασία και σας απελευθερώνει . Σίγουρα ένας Ιχθύς θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στην δουλειά σας. Η ευαισθησία σας σε θέματα υγείας θα αυξηθεί για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στην ιατρική διάγνωση που μπορεί να σας κάνουν. Μπορεί να ξεκινήσετε εργασία ως ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός η κάποιο ανθρωπιστικό επάγγελμα. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε σιδερένια πειθαρχία στα θέματα διατροφής για να μην ξεφύγετε καθώς επίσης είναι απαραίτητο το μέτρο στο ποτό και στο τσιγάρο. Μπορεί να μπερδέψετε κάποια στιγμή τον έρωτα με την λύπη. Ο ρομαντισμός θα σας βγει σε σημείο υπερβολικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αυξηθεί το δημιουργικό δυναμικό σας αφού θα εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο η μια αξία στην ζωή σας. Ο ρομαντισμός, και το δράμα θα είναι δύο στοιχεία που θα τα χρησιμοποιήσετε κατά κόρον. Το ενδιαφέρον σας για την ηθοποιία, την ζωγραφική και γενικά για τις τέχνες θα αυξηθεί. Θα έχετε μια παιδική και αθώα άποψη για την ζωή και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε νέοι. Οι αλτρουιστικές σας διαθέσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε περισσότερο με το θέμα του παιδιού και μπορεί να πάρετε απόφαση να υιοθετήσετε. Η διασκέδαση και η μουσική θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Θα εκφράζετε ευκολότερα τα συναισθήματά σας και θα συνδέεστε με περισσότερους ανθρώπους . Το σπίτι σας μπορεί να γίνει καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης. Αν έχετε όνειρο να αποκτήσετε ένα σπίτι στο νερό μπορεί και να πραγματοποιηθεί. Οι γονείς σας μπορεί να εξιδανικευτούν. Η διαίσθησή σας θα αυξηθεί σε υπερβολικό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαισθησία με τα θέματα οικογένειας και σπιτιού. Ο ιδεαλισμός για την αξία της οικογένειας αλλά και των γονιών σας μπορεί να υπερβεί την πραγματικότητα. Ισως ένα από τους δυο γονείς σας παρουσιάσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα. Ένα οικογενειακό μυστικό μπορεί να σας προβληματίσει. Γενικά η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας κάνει να αυξήσετε την θρησκευτική σας πίστη αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να περάσετε σε ακρότητες και υπερβολές. Καλύτερα να παραμείνετε σαν προσωπικότητες ελεύθεροι από θεωρίες προσηλυτισμού γιατί δεν σας πάει η σκλαβιά. Προτιμήστε την φιλοσοφία που αφήνει το πνεύμα σας ελεύθερο. Η συμπόνια σας θα αυξηθεί. Θα γίνεται ποιο ήρεμοι αλλά και συγχρόνως ποιο αδρανείς. Μπορεί να περάσετε μια υπαρξιακή σύγχιση για το ποιοι είστε ακριβώς. Η συγχώρεση θα είναι σίγουρα ένα μέρος της ψυχικής σας εξέλιξης. Προσέξτε μόνο μην πέσετε σε αυτολύπηση. Ενας σύντροφος μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ποτού η φαγητού. Η διαίσθησή σας μαζί με την φαντασία σας θα αυξηθεί αλλά χρειάζεται να κάνετε διάκριση μεταξύ του ονείρου και της ψευδαίσθησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αδέλφια σας και οι συγγενείς σας θα παίξουν έναν νέο ρόλο στην ζωή σας περισσότερο ιδεαλιστικό. Θα νοιώσετε έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσετε ψυχικά και να βγάλετε στην επιφάνεια τα συναισθήματά σας και ίσως αποφασίσετε να γράψετε κάποιο βιβλίο με ποίηση η λογοτεχνία. Μέσα από ζωγραφική, γλυπτική, χορό και γενικά όλες τις τέχνες θα εκφραστείτε ποιο εύκολα. Μπορεί στην επικοινωνία σας να μην χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα γιατί θα σας αρέσει να εξάπτεται την φαντασία στους άλλους. Ίσως ξεκινήσετε αλληλογραφία η επικοινωνία με έναν πρόσωπο που δεν γνωρίζετε και τελικά να το ερωτευτείτε. Το απόλυτο του χαρακτήρα σας και η τάση για την τελειότητα που σας βασανίζει μπορεί να σταματήσει και στην θέση τους να μπουν νέες ιδιότητες του χαρακτήρα σας που θα έχουν στόχο την μεγαλύτερη συμπόνια και κατανόηση του εαυτού σας. Μπορεί να μην μπορείτε να οργανώσετε τόσο καλά την σκέψη σας όσο παλιά αλλά τουλάχιστον δεν θα σας τυραννούν τόσο μεγάλες ενοχές και αρνητικές σκέψεις. Θα γίνετε αρκετά ιδεαλιστές στα οικονομικά θέματα. Επειδή τα χρήματα μπορεί να γλιστράνε από τα χέρια σας καλό είναι να είσαστε πολύ προσεκτικοί στον χειρισμό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μειωθεί η οικονομική σας κρίση και να αναγκαστείτε να είσαστε περισσότερο ρεαλιστές απέναντι στις νέες τρέχουσες συνθήκες. Χρειάζεται να είσαστε πρώτα τίμιοι με τον εαυτόν σας για να μην πέσετε σε μεγάλα λάθη. Καλό είναι να μην σας ξεσηκώνουν άτομα με μεγάλα σχέδια με εύκολο πλουτισμό. Η πολυτέλεια και η καλοπέραση μπορεί να είναι μέρος της ζωής σας. Καλό είναι να συνεργάζεστε με άτομα που έχουν ξεκάθαρη οικονομική εικόνα και όχι ήξεις αφίξεις οι οποίες δεν σας αφήνουν περιθώριο να έχετε καθαρή εικόνα. Μια έλλειψη πρακτικότητας σε συνδυασμό με ανάγκες οι οποίες δεν είναι τόσο απαραίτητες θα σας κάνουν να χάσετε την έλλειψη του μέτρου η οποία σας δίνει απαραίτητη ισορροπία. Χρήματα μέσα από την τέχνη, μουσική, πνευματικό δρόμο και κυρίως από ενεργοποίηση της αυτογνωσίας σας για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και τι όχι. Σίγουρα ο ιδεαλιστής Υδροχόος θα πάρει κάτι πολύτιμο από την ενέργεια του Ποσειδώνα που είναι η μάθηση της εμπιστοσύνης και της χαλάρωσης. Επειδή γενικά σαν άτομα αρκετά αγχωμένοι γιατί θέλετε να πηγαίνουν όλα όπως έχετε επιλέξει σας παρουσιάζετε η ευκαιρία για γαλήνη αλλά και ενδοσκόπηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ποσειδώνας που μπήκε στο ζώδιο σας θα κινηθεί σε δύο δονήσεις την χαμηλή και την ψιλή. Στην χαμηλή μπορεί να σας παρασύρει σε όχι ξεκάθαρα μονοπάτια, σε πλάνες και ψευδαισθήσεις σε σχέση με τον εαυτόν σας και τους άλλους, στην δραπέτευση από το εδώ και τώρα οδηγώντας σας μέσα σε φανταστικούς κόσμους μακρινούς και χαμένους. Να κουκουλώνετε πράγματα που σας πονάνε από αδυναμία και φόβο, να αδρανείτε και να έχετε ασαφή σχέδια και όρια. Να είστε ονειροπόλοι και να αλλάζετε συνέχεια διαθέσεις και πλάνα. Να παίζετε με ευκολία τον ρόλο του θύματος. Να πέσετε στην αυτολύπηση και να προφασιστείτε στεναχώρια ρίχνοντάς το στο ποτό και στις εξαρτήσεις τότε και μόνο τότε θα λειτουργήσει σας ένας Δαίμονας . Αν αποφασίσετε να ζήσετε και να πορευτείτε με αυτή την χαρισματική νέα ενέργεια σε υψηλό επίπεδο τότε θα σας φέρει έμπνευση, καλλιτεχνικά χαρίσματα, διαίσθηση, συμπόνια δημιουργική φαντασία, ηρεμία, ανθρωπισμό και φιλανθρωπία. Θα λειτουργήσει σαν Άγγελος όχι μόνο για εσάς αλλά και την ανθρωπότητα που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή από άτομα που θα βγούν από τον εαυτόν σας και θα ΔΙΔΑΞΟΥΝ την ΑΓΑΠΗ μπαίνοντας και χωρόντας στα παπούτσια των άλλων όπως έλεγε ο μεγάλος φιλόσοφος Γκάντι. Μέσα από εσάς θα γίνουν οι πολυπόθητες αλλαγές πάνω στην γή και θα βάλετε και εσείς ένα μικρό λιθαράκι για τον εξανθρωπισμό αυτού του πλανήτη. Στο χέρι σας είναι να αποκτήσετε αυτή την χαρισματική μαγνητική προσωπικότητα που θα εμπνέει τους άλλους και θα τους βοηθάει να βγάζουν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved