Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα: Ακατάλληλες προϋποθέσεις

Έρωτα ή… πόλεμο; Ετοιμάσου να τα ζήσεις όλα!

Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα: Ακατάλληλες προϋποθέσεις

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σχηματίζεται με ακρίβεια στις 13 Ιουλίου και κάτω από άλλες συνθήκες, με αυτήν την όψη ο έρωτας θα είχε τον πρώτο λόγο, θα... στέναζαν τα μπαράκια και οι παραλίες, χωρίς «αστερίσκους» και με μόνη σου έγνοια το πώς θα ζήσεις τα πάντα στο έπακρο. Στην παρούσα συγκυρία όμως το πράγμα είναι και θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκο αφού οι δύο πλανήτες δεν κάνουν μόνοι τους παιχνίδι αλλά συνοδεύονται από τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Αυτό απλά και πρακτικά σημαίνει ότι θα βιώσεις τις αντιθέσεις και την... παράνοια στα άκρα, ξεκινώντας από τον τρόπο ζωής σου και καταλήγοντας στα ερωτικά σου. Όσους περιορισμούς επιβάλλει ο Κρόνος άλλες τόσες «τρέλες» φέρνει ο Ουρανός κι αντίστροφα όσο ξεδίνεις -και με το δίκιο σου- από τα περιοριστικά μέτρα, που σου έκλεψαν την ζωή για μήνες, άλλο τόσο απειλείσαι από ένα νέο κλείσιμο, με αιτία κι αφορμή την πανδημία. Σκοτσέζικο ντους με τα... όλα του, δηλαδή κι αν εσύ τα καταφέρεις να μην γίνεις δύο κομμάτια, θα δεις πολλούς γύρω σου να «τα παίζουν» με πρώτο «θύμα» τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον πόλεμο να νικά κατά κράτος τον έρωτα.

Από εκεί και ύστερα ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενες «παρατάξεις» ενδέχεται να λάβει ακραία χαρακτηριστικά, με ότι συνεπάγεται αυτό. Όσο για την φωνή της λογικής, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, θα είναι δυσεύρετη κι ακριβοθώρητη.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούλιο

Προβλέψεις Ιουλίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved