Μια Πανσέληνος... παγίδα!

Ήδη τα σημάδια στο κοινωνικό πεδίο σου δίνουν να καταλάβεις ότι κάτι καλό συμβαίνει.

Μια Πανσέληνος... παγίδα!

Γιατί δεν είναι και λίγο το να πάψεις να είσαι... μασκοφόρος παντού! Όπως θα σου έλεγε βέβαια κι ένας ειδικός από τους πολλούς που ενέσκηψαν στην ζωή σου τους τελευταίους μήνες, η υπερβολική χαλάρωση μπορεί να φέρει τον κορωνοϊό στην πόρτα σου μέχρι να πεις κίμινο ή πιο σωστά, άλφα, βήτα, γάμα... Δέλτα! Ούτε Απόκριες να 'τανε, αυτός ο τύπος αλλάζει συνέχεια μουτσούνες.

Η χαλαρότητα βέβαια είναι έργο Δία και είναι συνυφασμένη με μια γενικότερη απελευθέρωση, με την βούλα του κράτους πλέον. Ο... Χοντρός σχηματίσει τρίγωνο με τονΉλιο και εξάγωνο με την Σελήνη κι όλα δείχνουν τόσο ωραία.

Ωστόσο η απελευθέρωση των συναισθημάτων και η άρση των εσωτερικών περιορισμών, πέρα από τους εξωτερικούς, μπορεί τελικά να προσελκύσει κοντά σου τους... κακούς της υπόθεσης ή να βγάλει και πτυχές του σκοτεινού εαυτού σου κι αυτό βέβαια είναι έργο Πλούτωνα. Η αντίθεσή του με την Αφροδίτη δεν είναι για να γελάς και σου εύχομαι ολόψυχα να την βιώσεις μόνον σεξουαλικά και με τον καλό τον τρόπο, ανακαλύπτοντας το γλυκό μυστήριο της ζωής, όπως η νεαρά Μαντλίν Κάαν στην παρωδία θρίλερ Φρανκενστάιν Τζούνιορ.

Δεν παύει ωστόσο να πρόκειται για μια παγίδα που σου στήνει το σύμπαν, να ξανοιχτείς δηλαδή και μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ευφορίας, να... κλάψεις τελικά με μαύρο δάκρυ!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/06 έως 22/07: Μία ζέστη, μία κρύο!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αντιμετώπισε τα πάντα με τη δέουσα σοβαρότητα!

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Καρκίνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved