Οι Uranian χρησμοί για τους πολιτικούς αρχηγούς - Μέρος Β΄

Τι περιγράφει η Uranian για τον καθένα πολιτικό αρχηγό;

Παπασταύρου Λίντα
Οι Uranian χρησμοί για τους πολιτικούς αρχηγούς - Μέρος Β΄

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Η πολιτική είναι αναμφισβήτητα, σαν ένα μικρό χωριό. Σαν μια μικρογραφία της κοινωνίας. Έχει τους πατριώτες, τους ευκαιριακούς, τους ρομαντικούς και γενικά πολλές αντιστοιχίες που μπορεί να συναντήσει κανείς στο διάβα του στην ζωή. Δημιουργήματα των media, πολιτικά ανύπαρκτοι, celebrities της κακιάς ώρας, γραφικοί αλλά και γνήσιοι. Από τις συγκεντρώσεις-λαοθάλασσες στην απόλυτη απαξίωση της πολιτικής ζωής. Έτσι, έρχεται η Uranian να δώσει τις δικές της ερμηνείες. Άλλωστε όπως λέει και ο Ρίτσος «Δεν χρειάζεται να θυμηθείς, το ξέρουμε!».

Μίκης Θεοδωράκης

Ένα μεγάλο ρίσκο έρχεται να πάρει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης αφού στα 86 κι πλέον χρόνια του μπορεί να είναι πνευματικά ενεργός αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος. Είναι σαν τον ΠΑΟΚ που με τους 35αρηδες θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Δεν γίνεται…

Η εξίσωση που δημιουργείται είναι ο Ήλιος= Admetos (Ελλάδας) που δείχνει θέλω να κάνω κάτι για την πατρίδα.

«Ο καλοδεχούμενος. Συνεργασίες και φιλίες. Ένας στενός κύκλος επαφών και δραστηριοτήτων. Εκτεταμένοι, βαθιοί μετασχηματισμοί μέσω μίας επικείμενης ή ήδη υπάρχουσας διάλυσης. Ένα άτομο που την «πατάει» από «αυλικούς» και κόλακες. Ένα άτομο φιλάρεσκο μα και ματαιόδοξο.»

Γιάννης Δημαράς

Πολύ καλός δημοσιογράφος αλλά που αδυνατεί να καταλάβει πως δεν μπορεί να είναι «πρώτο βιολί» σε μια κατάσταση. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 έχασε την Δημαρχία της Αθήνας από «στήσιμο» των media επειδή τον βρήκαν τάχα μου αναληθή σε μια δήλωση του. Ενώ όλοι οι άλλοι είχαν κάνει ορό της αλήθειας και τεστ ψεύδους με έλεγχο διαστολής της οφθαλμικής κόρης.

Η εξίσωση που δημιουργείται τελικώς βγάζει:

«Δογματισμός. Ικανότητα να λειτουργώ καλύτερα στους κόλπους μιας ομάδας. Επίτευξη δια μέσω δοκιμασιών ή εξετάσεων ή επιλεκτικών συνεργασιών. Αμετακίνητος στις θέσεις του.»

Γιώργος Καρατζαφέρης

Ένα μεγάλο ερωτηματικό. Τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων δείχνουν πως ο κόσμος δυσαρεστήθηκε. Όμως παραμένει ένα γερό χαρτί που ξέρει να στρέφει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Προβληματίζει η σύνοδος MC/Κρόνου με τον Kronos. Γενικότερα η εξίσωση που έχει βγάζει ισχυρές συμμαχίες αλλά που πρέπει να προσέχει διότι ίσως γυρίσουν μπούμερανγκ. Έχοντας την στόφα του αρχηγού.

«Μετανιώνοντας για την αλλαγή στρατηγικής. Διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο.»

Φώτης Κουβέλης: Ο συμπαθής και εργάτης, ως πολιτικός είναι ένα άτομο που τυγχάνει αποδοχής από όλους τους χώρους. Η ρήξη του με το Σύριζα δείχνει πως εν μέρει του έκανε καλό όμως θα χρειαστεί προσοχή μιας και τα υπάρχοντα ποσοστά θα «ξεφουσκώσουν».

Ο Ήλιος του επάνω στον Kronos της Ελλάδας αλλά και στον Cupido. Οι εξισώσεις ομολογούν έναν γενικότερο σεβασμό των θέσεων και της πορείας του όμως μόνο μέσα από υποστήριξη στα νέα πρόσωπα θα μπορέσει να καταφέρει κάτι.

Ντόρα Μπακογιάννη: Κουβαλώντας ένα «όνομα βαρύ σαν Ιστορία» που λέει και ο Στέλιος Διονυσίου είναι να αναρωτιέται εάν αυτό είναι ευλογία τύχης ή πολιτική ροπαλιά. Το ότι ο Ήλιος της είναι Ήλιος= Wi (Ελλάδας) λέει πολλά αλλά το σύνολο της εξίσωσης λέει:

«Ένα πρόσωπο του δημοσίου βίου. Επιτυχημένο άτομο. Γευόμενη την επιτυχία. Χωρισμοί. Γενικότερα η διαδικασία του τέλους των σχέσεων σε μια ομάδα ανθρώπων. Αποχώρηση από μια συνεργασία. Μεταστροφή της τύχης μέσα από έναν θάνατο. Το να γίνει κανείς έρμαιο της μοίρας του. Ο κόσμος μου «γυρίζει» την πλάτη.»

Όπως λέει και ο ποιητής Μανόλης Αναγνωστάκης : «Όρθιοι και μόνοι μες στη φοβερή ερημία του πλήθους.»

Σημείωση : Ως χάρτης της Ελλάδας χρησιμοποιήθηκε αυτός του 1974 (Μεταπολίτευση) ενώ οι εξισώσεις είναι πιστή αντιγραφή με βάση τις ερμηνείες της Uranian.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved