Οι «χρησμοί» της Uranian για τους πολιτικούς αρχηγούς

Τι περιγράφει η Uranian για τον καθένα πολιτικό αρχηγό, ξεκινώντας από την Μεταπολίτευση;

Παπασταύρου Λίντα
Οι «χρησμοί» της Uranian για τους πολιτικούς αρχηγούς

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Dacunt fata volentem, nolentem trafunt

Η μοίρα οδηγεί αυτούς που τη δέχονται και σέρνει αυτούς που την αρνούνται

Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς και τον πρωθυπουργό που του αξίζουν και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Πριν λοιπόν γκρινιάξουμε για το «κακό ριζικό μας», θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθούμε στο «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε».

Και σίγουρα υπάρχει τρόπος να αξιολογήσουμε τον κάθε πολιτικό και να δούμε ποιά πραγματικότητα κρύβεται τελικά πίσω από τις εκάστοτε εξαγγελίες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Η Uranian πρωτοτυπεί και σε αυτό το θέμα δίνοντας μια ξεχωριστή εξίσωση για κάθε πολιτικό αρχηγό.

Ας δούμε λοιπόν τι περιγράφει για τον καθένα, ξεκινώντας από την Μεταπολίτευση.

Κων/νος Καραμανλής

«Καλή τύχη. Ικανότητα να μεταστρέφει τις δυσάρεστες καταστάσεις. Εξαπάτηση σε ζητήματα χρημάτων. Αίσια αποτελέσματα σε οικονομικά ζητήματα».

Γεώργιος Ράλλης

«Αλλαγή στο ωριαίο και στο διδακτικό πρόγραμμα. Μια μεγάλη αλλαγή. Το δικαίωμα για Δικαιοσύνη».

Ανδρέας Παπανδρέου

«Το να γευτείς την χαρά μαζί με άλλους. Χωρισμοί. Γενικότερα δοκιμασία σχέσεων, με τον ερχομό του τέλους, σε μια ομάδα ανθρώπων».

Κων/νος Μητσοτάκης

«Σχέδια της κυβέρνησης αποτυγχάνουν παταγωδώς. Μια μεγάλη εξαπάτηση. Ο Γκαντέμης. Κακίες. Ο άξονας των αμετακίνητων θέσεων. Παραίτηση».

Κώστας Σημίτης

«Διάδοση & επέκταση. Λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα & διεθνή γεγονότα. Ειρήνη και καλή θέληση στο φαίνεσθαι. Ο τρόμος και η καταστολή. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Ένα διαζύγιο ή λήξη μιας συνεργασίας. Παρασκηνιακός τύπος».

Κώστας Καραμανλής

«Ανικανότητα- παραίτηση. Πυρκαγιές και πόλεμοι, απειλές. Στενές εσωτερικές επαφές».

Γιώργος Παπανδρέου

«Επιτυχία, αγάπη και κατανόηση. Δυσκολίες στην πληρωμή της εργασίας. Φτώχεια. Το άτομο που εξαπατά και παραμυθιάζει. Ανάγκη για καθαρές κουβέντες που τελικά δεν γίνονται. Μεγάλες εχθροπραξίες και πόλεμοι για τον έλεγχο των δυνάμεων».

Λουκάς Παπαδήμος

«Επιτυχία σε κεφάλαια και τραπεζικά ζητήματα. Τα ξαφνικά γεγονότα. Βγάζοντας διατάγματα που σοκάρουν, Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο».


Αντώνης Σαμαράς

«Έχοντας τύχη στην πολιτική. Ο διαμεσολαβητής. Μια κατάσταση μη αναστρέψιμη που οδηγεί σε καταστροφή. Ειδικές συμμαχίες με πρόσωπα που δεν μου έχουν εμπιστοσύνη. Τελικά ζω σε μια ουτοπία. Εξαπάτηση».

Όπως διαπιστώσατε κάποιοι «χρησμοί» είναι ...απόλυτα περιγραφικοί ή συνεπείς με τα γεγονότα. Και για να έχουμε μια εικόνα για το μέλλον, θα ακολουθήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί -και οι εν δυνάμει- όλων των κομμάτων.

Τέλος Α΄ Μέρους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved