Μόσχα-Η άφιξη του τρόμου

Για την μοντέρνα Ρωσία έχουν προταθεί τρία ωροσκόπια με επικρατέστερο κατά τη γνώμη μου αυτό της 12ης Ιουνίου 1990
Παπασταύρου Λίντα
Μόσχα-Η άφιξη του τρόμου

από το Γ. Ριζόπουλο

Η επίθεση στην αίθουσα αφίξεων του Domodedovo, του πιο πολυσύχναστου αεροδρόμιου της Μόσχας, έγινε γύρω στις 16:30 κάτω από έναν «φλεγόμενο» ουρανό.

Η επιρροή της πρόσφατης Πανσελήνου, η οποία όπως επεσήμανα στο σχετικό άρθρο περιέκλειε εξαιρετική ένταση και κινδύνους για τον πληθυσμό (οι ενδείξεις ήταν κοινές για τα Βαλκάνια και τη Μόσχα), συνδυάστηκε με τις πιέσεις στον προοδευτικό χάρτη της Ρωσίας αλλά και τις πλανητικές διελεύσεις, με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό των τουλάχιστον 35 θυμάτων.

Όμως τίποτε δεν θα συνέβαινε -τουλάχιστον σε τέτοια έκταση- αν οι ενεργειακές πιέσεις δεν έβρισκαν «πάτημα» στο γενέθλιο χάρτη της Ρωσίας.

Για την μοντέρνα Ρωσία έχουν προταθεί τρία ωροσκόπια με επικρατέστερο κατά τη γνώμη μου αυτό της 12ης Ιουνίου 1990, όταν και «έσπασε» η Σοβιετική συνομοσπονδία. Η συγκεκριμένη εκδοχή προτείνεται από την αστρολόγο Lynn Hayes και όλα τα στοιχεία δείχνουν να την επαληθεύουν.

russia_natal-attack


Στον πρώτο διπλό χάρτη που σας παραθέτω, με τις γενέθλιες θέσεις της Ρωσίας στον εσωτερικό κύκλο και το ωροσκόπιο της βομβιστικής επίθεσης στον εξωτερικό, ξεχωρίζουν η σύνοδος του διελαύνοντα Άρη (επίθεση) με τη γενέθλια Σελήνη (λαός) στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που σχετίζεται στενά με τις πτήσεις και τα αεροδρόμια.

Επίσης η θέση της διελαύνουσας Σελήνης στην 8η μοίρα του Ζυγού έχει άμεση ανταπόκριση στο γενέθλιο τετράγωνο Άρη-Ουρανού της Ρωσίας, το οποίο με δεδομένη τη θέση του Ουρανού στον 4ο οίκο ευθύνεται γενικότερα για όλες τις εσωτερικές αναφλέξεις και ιδιαίτερα για την κρίση της Τσετσενίας.

Φυσικά η συγκεκριμένη θέση της Σελήνης είναι απλά μια ένδειξη πυροδότησης ενεργειακών πιέσεων που προέρχονται κυρίως από τις προόδους και τις διελεύσεις.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην αντίθεση του διελαύνοντα Ουρανού -δείκτη ανατροπών και ακραίων περιστατικών- με τον γενέθλιο Ωροσκόπο στην Παρθένο.



Στον δεύτερο διπλό χάρτη ο εξωτερικός κύκλος φιλοξενεί τις προοδευμένες θέσεις, όπου η ακριβής σύνοδος της ευαίσθητης Σελήνης με τον Πλούτωνα στον άξονα 2ου-8ου, είναι η πένθιμη ακολουθία μιας επίθεσης που σκόρπισε το θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες.

Υπάρχουν βέβαια ακόμη, μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ενδείξεις, όπως το υπό σχηματισμό τετράγωνο του προοδευμένου Άρη με τον Κρόνο, μια σαφής πλανητική «δήλωση» για εσωτερικές συγκρούσεις και επιβολή αυστηρών μέτρων που βρίσκονται στα σκαριά, ενώ οι θέσεις του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος είναι δηλωτικές των όσων έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν ή προδιαγράφονται για το εγγύς μέλλον.


russia_natal-progr

Ο μεν προοδευμένος Ωροσκόπος στο Ζυγό, λίγο μετά την κρίσιμη 8η μοίρα όπου δεσπόζει το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, επισημαίνει τον προπέρσινο πόλεμο με τη Γεωργία, το δε Μεσουράνημα στον Καρκίνο πάνω στην γενέθλια αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, υποδηλώνει τα «παιχνίδια» με το φυσικό αέριο αλλά και μια ραγδαία αύξηση της Ρωσικής επιρροής αποτέλεσμα τύχης αλλά και μιας μεγάλης μπλόφας, από αυτές που συνηθίζει να σκαρώνει ο Βλαδίμηρος.

Και βλέποντας λίγα χρόνια πιο μπροστά, η κίνηση του προοδευμένου Ήλιου αλλά και του Ερμή προς τον γενέθλιο Δία θα ορίσει ένα ακόμη άλμα στον παγκόσμιο πρωταγωνιστικό ρόλο της Ρωσίας.

Όσον αφορά το ωροσκόπιο της βομβιστικής επίθεσης το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον αστρικό Ωροσκόπο στον Καρκίνο, πάνω στην κρίσιμη 8η μοίρα των παρορμητικών, εκτός από τον «ορισμό» μιας ευαίσθητης χρονικής στιγμής είναι και δηλωτικό του ενεργού ρόλου μιας γυναίκας στο όλο εγχείρημα.

Η σύνοδος του Άρη με τη Δήμητρα και τον Ήλιο στον 7ο οίκο δίνει επίσης το μέτρο μιας βίαιης εκδήλωσης με πολιτικά κίνητρα και πρωταγωνιστή το πλήθος, ενώ και η αντίθεση του αστρικού Ωροσκόπου στην Παρθένο με τον τροπικό Ουρανό -ένα θέμα που επαναλαμβάνεται στο χάρτη της Πανσελήνου του Ιανουαρίου- ευνοεί τα πάσης φύσεως εκρηκτικά ξεσπάσματα.

Η Πανσέληνος, η οποία όπως φαίνεται ήταν αυτή που «πάτησε τη σκανδάλη» της τραγωδίας, έχει όλα τα γνωρίσματα μιας «μαύρης Σελήνης».

russia_panselinos


Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Άρης που βρίσκονται στον άξονα 4ου-10ου οίκου, στην αστρική τους εκδοχή «πέφτουν» επάνω στον τροπικό Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα ηφαιστειακού τύπου θανατηφόρο κοκτέιλ, συσχετίζοντας μάλιστα τον 4ο οίκο (λαός, εσωτερική κατάσταση) με τον 3ο (ταξίδια, πολυσύχναστα μέρη).

Από την αστρολογική εμπειρία είναι γνωστή η διασύνδεση των όψεων Άρη-Πλούτωνα και Άρη-Ουρανού με βομβιστικές και εξτρεμιστικές επιθέσεις αντίστοιχα, μια σχέση που στην περίπτωση του Domodedovo επιβεβαιώθηκε απόλυτα από την «κρυφή» όσο και ολέθρια σύμπραξη των δύο πλανητών.

Το ότι στο ίδιο περίπου σημείο βρίσκεται ο γενέθλιος Ουρανός της Ρωσίας, μόνον τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί...

Και βέβαια, γενικότερα, η διέλευση του Πλούτωνα από τον Ουρανό προαναγγέλλει μια σειρά από σοβαρές εξελίξεις κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών.

Τυπικά ακόμη και το ενδεχόμενο μιας διευρυμένης πολεμικής εμπλοκής της Ρωσίας δεν δείχνει διόλου απίθανο...

Ακόμη στο αστρο-γεωγραφικό γράφημα για την Πανσέληνο η γραμμή του Άρη, η οποία μπορεί να εντοπίζει τον τόπο είτε του συμβάντος είτε των δραστών, περνά πάνω από τον Καύκασο και την περιοχή της Τσετσενίας, διασχίζοντας όλη τη Ρωσία, ενώ η Μόσχα είναι «στριμωγμένη» ανάμεσα στις γραμμές της Σελήνης και του Κρόνου.

Τα ίδια και ...χειρότερα με μια μικρή εναλλαγή των πλανητικών ρόλων διαδραματίζονται στο γράφημα της Ηλιακής έκλειψης της 4ης Ιανουαρίου, η οποία πιθανότατα έβαλε το δικό της λιθαράκι στο όλο θέμα:

Η γραμμή του Πλούτωνα περνά πάνω από τη Μόσχα, ενώ οι γραμμές του Άρη και του Κρόνου περνούν αντίστοιχα, δυτικά και ανατολικά της Κασπίας.

Και το «κερασάκι» στην αστρο-γεωγραφική διερεύνηση του συμβάντος μπαίνει από το γράφημα της ίδιας της επίθεσης


demederovo

Οι καμπύλες (μαύρες) γραμμές του Άρη της Δήμητρας και του Ήλιου, διασχίζοντας τη Ρωσία, διασταυρώνονται με την κάθετη (κίτρινη διακεκομμένη) του Πλούτωνα πάνω από τον ουρανό της Μόσχας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved