Οι ουρανοί σου στέλνουν τα αόρατα μηνύματά τους

Αλλά το πώς τα μεταφράζεις κι αντιδράς, εξαρτάται άμεσα από σένα

Οι ουρανοί σου στέλνουν τα αόρατα μηνύματά τους

Έμαθες να θεωρείς τον εαυτό σου δέσμιο των ουράνιων επιρροών και σε αυτές τα φορτώνεις όλα.

Μήπως όμως οι ουρανοί… βρίσκουν και τα κάνουν; Γιατί στέλνουν όντως τα αόρατα μηνύματά τους, αλλά το πώς τα μεταφράζεις κι αντιδράς, εξαρτάται άμεσα από την ψυχική υποδομή σου, την καλλιέργεια και το επίπεδό σου.

Πρακτικά, αντιλαμβάνεσαι μόνο ό,τι επιτρέπεις να περάσει από τα πολυκαιρισμένα φίλτρα σου κι αν για παράδειγμα είσαι μόνιμα συντονισμένος στη λύπη δεν θα ακούσεις ποτέ τις καμπάνες της χαράς. Ακόμη κι αν τις ακούσεις, θα σου μοιάζουν με ένα βουητό χωρίς νόημα. Αν παίρνεις πάντα τον κόσμο σου στα σοβαρά, δεν θα ακούσεις ποτέ τα αστεία του. Αν βλέπεις παντού το κακό, θα είσαι τυφλός απέναντι στο καλό. Κι αν σε ορίζει μόνιμα ο φόβος, ποτέ δεν θα νοιώσεις αυτήν την ξεγνοιασιά του μικρού παιδιού που αναζητάς.

Οι ουρανοί δεν σου λένε ποτέ τι να κάνεις με την χαρά σου ή τι διέξοδο θα δώσεις στη στενοχώρια σου. Αυτό το αποφασίζεις εσύ και το σημαντικό είναι ότι επάνω σε αυτές τις αποφάσεις σου κτίζεις το επόμενο μέλλον σου, ξεφεύγοντας από το υποτιθέμενο πεπρωμένο σου. Το αναπλάθεις, σύμφωνα με την αλήθεια που έγινε δική σου.

Οι ουρανοί είτε σε πιέζουν είτε σε ενθαρρύνουν, θέτοντας συνάμα τα όριά τους αλλά μέχρι εκεί… Δεν είσαι ένα τυφλό όργανο ή ένα υποχείριο της μοίρας, ένας ανθρωπάκος που κοιτάει πώς «θα την βολέψει». Αυτός είναι ο κατώτερος εαυτός σου, που καλά θα κάνεις να τον ξεφορτωθείς, γεμίζοντας το κενό του με την χαρά της δημιουργίας.

Εσύ γεννήθηκες για να είσαι ένας δημιουργός κατ’ εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού που τιμάς. Και να θυμάσαι ότι όλοι οι δημιουργοί απολαμβάνουν ενός ιδιαίτερου σεβασμού από το σύμπαν, γιατί απλά είναι συντονισμένοι σε πιο ποιοτικές συχνότητες, όπου κυριαρχούν τα οράματα και η πίστη σε έναν καλύτερο κόσμο. Εκεί η «μοίρα» υποκλίνεται στον Άνθρωπο.

Κάνε, λοιπόν, το ποιοτικό άλμα σου, κι αν το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ψυχή σου σκοτίζονται από τις δήθεν αγωνίες ενός φτηνού «σήριαλ» -φτηνό είναι ό,τι αντιμάχεται την πνευματική σου υπόσταση- δεν έχεις παρά να αλλάξεις συχνότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved