ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως!

Η Σταύρωση και η Ανάσταση είναι μια Πλουτώνια διαδικασία

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως!

Από μικρό παιδί έχεις μάθει να προσμένεις την Ανάσταση κι είσαι τυχερός, αφού ανανεώνεις την πίστη σου κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες. Στην Ανάσταση να προσβλέπεις και φέτος. Όχι βέβαια την υλική και μόνον, όπως σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι. Αν είναι έτσι, τότε ο δρόμος σου είναι αδιέξοδος και η ανάσταση σου είναι κούφια, αφού τα κλειδιά του υλικού πλούτου τα κρατούν άλλοι.

Μπήκες πολλές φορές στον πειρασμό να γίνεις σαν εκείνους, έμαθες όμως ότι για να το πετύχεις πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου. "Γίνε δικός μας", σου είπαν με τον τρόπο τους και θα έχεις όλα τα καλά. Όλα εκτός από ένα, την ελευθερία σου.

Κι αν βαδίζεις ένα τέτοιο μονοπάτι, ο Πλούτωνας θα σου δείχνει πάντα το μηδέν, είτε το υλικό, είτε το ηθικό. Θα είσαι πάντα ένας Σίσυφος που βλέπει τον βράχο του να κατρακυλά, λίγο πριν τον ανεβάσει στην κορυφή. Και θα προσμένεις πάντα να σου συμβεί αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Αυτή είναι η μοίρα, η μοίρα σου.

Μπορεί ακόμη να πιαστεί από τον απελπισμένο εαυτό σου, που κενός από αξίες, δεν του απομένει παρά να κυνηγά τις «αποδείξεις» της πλαστής ευδαιμονίας του. Το χρήμα και η εξουσία, οι ηδονές χωρίς αγάπη γίνονται εθισμός και τελικά δεν χορταίνεις με τίποτα. Πόνος και τραγωδία σε περιμένει, όπως τον ασεβή Ερυσίχθονα, που η θεά Δήμητρα καταδίκασε σε αιώνια πείνα.

Στην «άλλη» πραγματικότητα σου όμως ο Πλούτωνας σε βοηθά να αναγεννηθείς, να ξεπετάξεις νέα κλαδιά και νέα άνθη. Ο χειμώνας της ψυχής σου τελείωσε και μέσα στο σκοτάδι βρήκες τον φάρο σου. Αυτό είναι ο Πλούτωνας σου ένας φάρος στο σκοτάδι, η ζωή εν τάφω κι όχι το ίδιο το σκοτάδι όπως σου έμαθαν.

Βοήθησε τον κι εσύ λοιπόν να κάνει το καλύτερο για σένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved