Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε κάνει «δύο κομμάτια»

Πρόκειται για μια άκρως διχαστική Πανσέληνο, με 4 ζώδια να βρίσκονται στο «στο μάτι του κυκλώνα»

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε κάνει «δύο κομμάτια»

Η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου μπορεί μεταφορικά να σε κάνει δύο κομμάτια, αφού κι αυτή είναι διχασμένη ανάμεσα στις ανατρεπτικές βουλές του Ουρανού και τα προστάγματα του Κρόνου περί «τάξεως και ηθικής».

Τυπικά έχεις να κάνεις με ένα ζήτημα ελευθεριών και απαγορεύσεων, που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσε να ρυθμιστεί με συνεννόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, το κακό όμως είναι ότι όσο ο ένας… βλέπει τον άλλον, τόσο αγριεύουν κι οι δύο και βγάζουν τον πιο «πραξικοπηματικό» εαυτό τους!

Καλείσαι, λοιπόν, κατ’ αρχάς να αναζητήσεις ένα μέτρο, αφού σε προσωπικό επίπεδο πάντα υπάρχει τρόπος να συνθέσεις τα αντίθετα, στο πλαίσιο μιας επιλογής που εμπεριέχει τόσο ένα πρωτοποριακό πνεύμα, όσο και μια δομή.

Ωστόσο, όσον αφορά στο περιβάλλον σου και τα πιο συλλογικά-κοινωνικά ζητήματα, είναι πιθανό να βρεθείς εν μέσω «διασταυρούμενων πυρών» ή αν προτιμάς στον… βάλτο που τσακώνονται τα «βουβάλια» με κίνδυνο να «ποδοπατηθείς» ανηλεώς!

Το πού θα σε «πιάσει» βέβαια η συγκεκριμένη Πανσέληνος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις περιοχές (τους οίκους δηλαδή) που διεγείρονται, μια πρώτη προσέγγιση ωστόσο θέλει τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος) να βρίσκονται «στο μάτι του κυκλώνα».

Υπάρχει φυσικά και η αστρική εκδοχή της Πανσελήνου στις 12 μοίρες και 57΄του άξονα Ζυγού-Κριού κι αν είσαι γεννημένος/η κοντά στην Πρωταπριλιά ή τις 5 Οκτωβρίου να ξέρεις πώς κτυπά και για σένα η καμπάνα κι όχι απαραίτητα η αναστάσιμη!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 20/04 έως 20/05: Ρόδα είναι και γυρίζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved