Πανσέληνος στον Ζυγό: Το «Εγώ» σε ρήξη με τις ανάγκες των πολλών

Η Πανσέληνος των σκουληκιών (ονομάζεται έτσι επειδή βγαίνουν στην επιφάνεια του εδάφους τα σκουλήκια), γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού και φυσικά αναφέρεται στον άξονα Κριού (Ήλιος) - Ζυγού (Σελήνη).

Πανσέληνος στον Ζυγό: Το «Εγώ» σε ρήξη με τις ανάγκες των πολλών


Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ και πάει να κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο. Το ΕΓΩ του Κριού κι οι ανάγκες των πολλών ΑΛΛΩΝ (Ζυγός), έρχονται σε ρήξη, ενώ ο Ερμής πάει να κάνει κόλπα, να θολώσει τα νερά την ίδια στιγμή που ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων (και φυσικά δε χαρίζεται, θα τα πει όλα!). Η Αφροδίτη συμμετέχει στην όλη εικόνα, όντας σε σύνοδο με τον Ήλιο (Ήλιος κι Αφροδίτη στον Κριό). Ξεκάθαρα, οι δικές μας ανάγκες συγκρούονται είτε με τις υποσχέσεις μας/υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα, είτε με τις δεσμεύσεις μας προς αυτά.

Κριάρια, Ζυγοί, θα μαζέψατε πολλή ένταση εσωτερική τις τελευταίες 7 ημέρες και θα την εκφράσετε τις επόμενες 7. Για καλή τύχη όλων μας, ο Μάρτιος είναι ένας από τους ελάχιστους μήνες του έτους χωρίς ανάδρομους πλανήτες, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε σύγκρουση, θα τη λύσετε ήρεμα, εκτονώνοντας ενέργεια κι όχι παλεύοντας για κάτι ή κάποιον.

Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να αντιδράσετε σε ό,τι σας πονάει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαιτείται βία, φωνή ή οργή. Απεναντίας, σας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να αντιδράσετε αποφασιστικά και με δύναμη, σε θέμα οικογένειας οι πρώτοι και κοινωνικού περίγυρου ή επαγγελματικού περιβάλλοντος οι δεύτεροι. Για το καλό σας, βάλτε τον εγωισμό σας σε δεύτερο πλάνο και βρείτε λύσεις. Να θυμίσω ότι δεν υπάρχουν ανάδρομοι και οι όψεις δεν είναι δα κι αρνητικές. Δράστε τώρα!

Ταύροι, με την Πανσέληνο να επηρεάζει την ρουτίνα του σπιτιού ή της εργασίας σας, και τους Ήλιο-Αφροδίτη να μαλακώνουν τα συναισθήματά σας, ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποια άτομα που είναι αναπόσπαστο (καλώς ή κακώς) κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Σκορπιοί, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, απεναντίας, μαντεύω ότι θα έχετε αυξημένη διάθεση για σεξ, εξομολογήσεις εκ βαθέων και προσεγγίσεις με πρόσωπα που σας έχουν λείψει πολύ (λόγω του Άρη στους Διδύμους!). Ευχαριστηθείτε και τέρψετε τις αισθήσεις σας.

Δίδυμοι, αυτή η Πανσέληνος είναι η καλύτερή σας! Με τον Άρη στο ζώδιό σας και το ολόγιομο Φεγγάρι στον φιλικό σας Ζυγό, θα ανοίξει η καρδιά σας, θα μπορέσετε να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο και να θέσετε τις βάσεις για μελλοντικούς έρωτες!

Τοξότες, θα αποζητήσετε έντονα την επαφή με πρόσωπα που έχετε πεθυμήσει, που σας ανεβάζουν την ψυχολογία κι η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να απλώσετε το χέρι και να επανασυνδεθείτε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Η Αφροδίτη στον Κριό βοηθάει και στα συναισθηματικά σας, ενώ όποιες εντάσεις φέρει ο Ερμής στους Διδύμους, θα τις αντιμετωπίσετε εύκολα. Μην ανησυχείτε. Το’ χετε!

Λιοντάρια, ο Ήλιος κι η Αφροδίτη στον Κριό, αλλά κι ο Ερμής στους Διδύμους σε ευνοϊκό συνδυασμό με την Πανσέληνο στον Ζυγό, θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Θα νιώσετε χαλαροί, αλλά ευχάριστα φορτισμένοι/ες θετικά και μιας και δεν υπάρχουν ανάδρομοι, κυριολεκτικά ΔΕΝ έχετε όριο. Κάντε ό,τι θέλετε, δοκιμάστε, δημιουργήστε, προχωρήστε.

Υδροχόοι, ό,τι έγραψα για τα Λιοντάρια ισχύει και για εσάς: ο Άρης στους Διδύμους σας προξενεύει, η Πανσέληνος σας δίνει το πράσινο φως να πράξετε κατά βούληση και φυσικά ας μην ξεχνάμε ότι έχετε και τον Δία, αλλά και τον Κρόνο να σας βοηθάνε (γκάζι και φρένο – αντίστοιχα!).

Παρθένοι, Ο Κριός, με Ήλιο-Αφροδίτη, σας σκανδαλίζει, σας ξυπνάει ωραία σεξουαλικά αισθήματα, ενώ η Πανσέληνος στον Ζυγό, σας λέει κάτι πολύ απλό: «βρες κάτι σταθερό, κάτι που σε εμπνέει κι επένδυσε σε αυτό!». Ακούστε την: είτε είναι άνθρωπος είτε κάτι άλλο, επενδύσετε το χρόνο και την ενέργειά σας! Μην ξεχνάτε και τον Ερμή στους Ιχθύς που είναι κι αυτός καλός… προξενητής!

Ιχθύες, η Πανσέληνος ξεκάθαρα θέλει βράδια αξημέρωτα (σεξάκι) και πολλές βαθιές συζητήσεις με (ή για) το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς/ές κι έτσι πρέπει: εκφράστε επιθυμίες και προσπαθήστε να τις υλοποιήσετε, ώστε να μην γίνουν απωθημένα. Πράξτε ΤΩΡΑ!

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις από 20/03 έως 20/04: Άρχισε να ονειρεύεσαι νέα ξεκινήματα

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/03 έως 12/04

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved