Άσε κατά μέρος το Εγώ και τις φοβίες σου

Ζήσε και υιοθέτησε την απλότητα της φύσης

Άσε κατά μέρος το Εγώ και τις φοβίες σου

Ξέρω, ήρθε η άνοιξη, σου λένε αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου άνοιξη δεν βλέπεις.

Ψάξε όμως εκεί όπου η φύση αναγεννιέται κόντρα στην πεποίθησή σου πως ό,τι κι αν κάνεις, τίποτε δεν θα αλλάξει. Δες για παράδειγμα, ένα μικρό κι ασήμαντο φυτό, που ξεπροβάλλει από την παγωνιά του χειμώνα.

Γεννά νέους βλαστούς και υψώνει το ανάστημά του προς τον ήλιο. Το κάνει με θέρμη και ζήλο κάθε ημέρα κι ας είναι η τελευταία του. Αυτό ένα τόσο δα ασήμαντο φυτό κι εσύ τόσο τεράστιος, τόσο σοφός, μα σε ξεπερνά σε τόλμη και δίψα για ζωή. Ίσως γιατί για σένα ο ήλιος έχει πάψει πια να είναι μαγικός έχει σκοτεινιάσει από τους φόβους και τις ανασφάλειές σου.

Σου γράφω μεταφορικά για τον Ήλιο της καρδιάς σου, την Αγάπη σου.

Σου γράφω για τον Ήλιο της συνειδητότητάς σου, που αγωνίζεται να ανατείλει πάνω από τον ορίζοντα της ασφαλούς μετριότητάς σου.

Για την κοσμική αποστολή σου, που δεν είναι όπως σου έμαθαν το να κατέχεις και να εξουσιάζεις, αλλά το να συνεργάζεσαι για να ξεχωρίσεις και να εξελιχθείς, εξελίσσοντας το ίδιο το σύμπαν.

Εσύ και οι άλλοι… Μια σύνθεση που αυτές τις ημέρες η φύση σε καλεί να την ψηλαφίσεις. Ζωγράφισέ την, χόρεψέ την, σκάλισέ την, αφήνοντας κατά μέρος το Εγώ σου αλλά και τις φοβίες που κοντεύουν να σου γίνουν συνήθεια τους τελευταίους μήνες.

Δες το φυτό σου!

Έχει κι αυτό 5ο και 7ο οίκο. Ερωτοτροπεί με τα έντομα που χορεύοντας μοιράζουν την γύρη του. Συνεργάζεται με άλλα φυτά για να βελτιώσει τις αποδόσεις του, να γίνει καλύτερο.

Έχει κι αυτό 2ο και 8ο οίκο. Όμως οι καταθέσεις του δεν είναι ούτε σε δολάρια, ούτε σε ευρώ, μα είναι σπόροι που φέρνουν νέα ζωή.

Έχει κι αυτό 9ο οίκο. Σου μιλάει κι ας μην έχει φωνή, σου δείχνει το δρόμο, σε διδάσκει, χωρίς δογματισμούς και παιχνίδια κυριαρχίας για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις καλύτερος. Κάθε φυτό ακολουθεί τον δικό του μονοπάτι και βέβαια δεν είδες ποτέ την πατατιά να εξαναγκάζει την τριανταφυλλιά να καρπίσει πατάτες.

Εσύ όμως το κάνεις συνέχεια με τους άλλους κι αν περνούσε από το χέρι σου, ο κόσμος θα είχε μόνον ένα είδος, το δικό σου.

Ζήσε και υιοθέτησε την απλότητα της φύσης, που αιώνες τώρα όλο δαμάζεται από εσένα τον άνθρωπο κι όλο ανυπότακτη μένει. Να παρατηρήσεις και να διδαχθείς από την σοφία της. Να την μιμηθείς, καλλιεργώντας τον δικό σου κήπο. Να σπείρεις την αλήθεια σου για να δρέψεις τους καρπούς της πραγματικής αγάπης. Να σπείρεις την αναζήτησή σου για να απολαύσεις τους καρπούς της συνειδητότητάς σου. Να νοιώσεις την ενότητα που διέπει το σύμπαν, εσένα, την Φύση και τον Θεό σου.

Να βιώσεις την άνοιξη μέσα σου!

Διάβασε επίσης: Πανδημία: Τα άστρα δείχνουν αλλαγή πολιτικής σε Ελλάδα και παγκοσμίως

Το μυαλό είναι το δίκοπο μαχαίρι σου, είναι η ευλογία και η κατάρα σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved