Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου: «Άνοιξε-κλείσε»!

Ή αλλιώς... τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!

Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου: «Άνοιξε-κλείσε»!

Τυπικά πρόκειται για μια Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, που σημαίνει ότι η σύνθεση-αντιδιαστολή πραγματικότητας και φαντασίας είναι ένα από τα κεντρικά θέματά της σε προσωπικό-δημιουργικό επίπεδο. Επιπλέον, η διάθεση προσφοράς «πρέπει» να ισορροπήσει ανάμεσα στο «άνευ όρων» και την ουσιαστική χρησιμότητα της, ώστε να μην δώσεις «τα άγια στα σκυλιά».

Από εκεί και ύστερα είναι λογικό να βγει ξανά στον «αφρό» ό,τι έχει σχέση με την πανδημία και γενικότερα τα θέματα υγείας, ενώ όσον αφορά την ψυχολογία σου θα «παίξει» στην κλασική κλίμακα μιας Πανσελήνου, από την υπερδιέγερση και την εξωστρέφεια, μέχρι τις σχεδόν καταθλιπτικές τάσεις.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη δεδομένο που συνδέει την Πανσέληνο της 27ης Φεβρουαρίου με την Σεληνιακή Έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου. Αυτή είχε γίνει στην 9η μοίρα Διδύμων-Τοξότη και τώρα η Πανσέληνος γίνεται στην 9η μοίρα Παρθένου-Ιχθύων, είναι δηλαδή κατά κάποιο τρόπο «παιδί» της. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έπεται ένα ακόμη «άνοιξε-κλείσε», τουλάχιστον μέχρι την Νέα Σελήνη της 11ης Μαρτίου.

Ή αλλιώς τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος Φεβρουαρίου στην Παρθένο: Σε ποιους θα φέρει το άλλο τους μισό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved