Πανσέληνος στην Παρθένο: Θα μας γειώσει και θα μας γιατρέψει!

Μάθε πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος στην Παρθένο

Πανσέληνος στην Παρθένο: Θα μας γειώσει και θα μας γιατρέψει!


Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα μέσα μας αλλά κι έξω μας, ενώ παράλληλα θα μας σπρώξει να γιατρέψουμε και τις πληγές μας. Λόγια που μας πόνεσαν και γεγονότα που μας εκτροχίασαν, ίσως με την Πανσέληνο (και την επίδραση της 15 ημέρες μετά), να πάψουν να μας πονάνε ή να βρούμε μια λογική κι ήπια λύση για ό,τι μας προβλημάτισε. Λίγες μόνο ημέρες πριν την Πανσέληνο, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού προκάλεσε αρκετούς κλυδωνισμούς, όμως η θεραπευτική επίδραση τόσο της Παρθένου όσο και του Ιχθύ, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, προσφέροντάς μας ανακούφιση και… λήθη.

Παρθένοι και Ιχθύες, βάλετε και μια φορά τον εαυτό σας και τις (υπαρκτές και ορθές) σας ανάγκες πρώτους. Καιρός να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας (όχι με εγωιστική προδιάθεση, αλλά με αγάπη για εσάς τους ίδιους). Να σας πω ότι θα έχετε και βοήθεια από τρίτα πρόσωπα (ή τουλάχιστον δε θα σας φέρουν αντίσταση). Enjoy!

Κριάρια ξεκαθαρίσματα κι οργάνωση απαιτεί η καθημερινότητά σας (μάλλον παραχαλαρώσατε ή αφήσατε κάποια πράγματα να ξεφύγουν) κι η Πανσέληνος θα σας προσφέρει την ευκαιρία να βάλετε πράγματα στη θέση τους. Φροντίστε και την υγεία σας.

Ταύροι, νιώσατε από πρώτο χέρι το τετράγωνο του Ουρανού σας με τον Κρόνο (στον Υδροχόο) και μάλλον έχετε τεντωμένα νεύρα κι είστε έτοιμοι για επίθεση. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η Πανσέληνος θα σας ανακουφίσει πολύ και θα σας θυμίσει να βάζετε τον εαυτό σας και ό,τι σας προσφέρει ευχαρίστηση, ψηλά στις προτεραιότητές σας!

Δίδυμοι, το σπίτι σας, η οικογένειά σας ή ό,τι είναι ιερό για εσάς, θα έρθει σε πρώτο πλάνο, αλλά με καλό πρόσημο. Μην ανησυχείτε, απλώς δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ευχαριστηθείτε περισσότερο τα δώρα που σας έχουν δοθεί.

Καρκίνοι, ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε, πήγε στο καλό. Μαζί του θα πρέπει να πάνε στο καλό κι όσες αμφιβολίες έχετε για θέματα που σας απασχολούν καιρό τώρα, αλλά δεν βρίσκατε την σωστές συνθήκες για να τα εκφράσετε ή να τα κυνηγήστε. Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό: βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και προχωρήστε στην υλοποίηση. Καιρός είναι.

Λέοντες αν έχετε χάσει την μπάλα στα οικονομικά σας, καιρός να την βρείτε. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Παρθένου για να ορίσετε τι μένει και τι φεύγει από τον προϋπολογισμό σας, ενώ δε σας το κρύβω, με πολύ Ιχθύ στην ατμόσφαιρα (έχει μπει κι η Αφροδίτη στους Ιχθύς), δε θα μπορέσετε να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να… ονειρεύεται παλάτια!

Ζυγοί στο ντούκου θα την περάσετε αυτήν την Πανσέληνο (εκτός κι αν έχετε πολύ Παρθένο στο ωροσκόπιό σας). Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα αμφίσημα νέα είναι ότι μπορεί να γεννηθούν επιθυμίες μέσα σας που θα σας ασκήσουν πίεση, διότι –πολύ κατανοητά- θα θελήσετε να τις κάνετε πραγματικότητα. Μεταξύ μας, γιατί όχι; Προσέξτε όμως: με τον Ιχθύ να παραμονεύει, μήπως τελικά οι επιθυμίες σας είναι απωθημένα κι όχι κάτι ρεαλιστικό;

Σκορπιοί, εάν έχετε κάνει πολλούς διαδικτυακούς φίλους, μπράβο σας. Καιρός όμως να τους σορτάρετε και να δείτε ποιοι από αυτούς μένουν. Αν δεν υπόκεισθε σε αυτή την κατηγορία, τότε θα λάβετε βοήθεια από φιλικό πρόσωπο. Υπάρχει κι η πιθανότητα να αποκτήσετε και νέο φίλο/η. Καθόλου άσχημα!

Τοξότες, θα λάμψετε! Πού; Σε όποιο τομέα μπορείτε να φανταστείτε και είναι ενεργός αυτήν την περίοδο: είτε στην εργασία σας, είτε μεταξύ των φίλων σας. Όπως και να' χει, μια χαρά θα σας πάει η Πανσέληνος κι ας τσακώνεστε με τον Ιχθύ (Ήλιος κι Αφροδίτη).

Αιγόκεροι, όλα καλά κι όλα ωραία. Η Πανσέληνος σας χαμογελάει, δε θα σας στρεσάρει καθόλου, ενώ ο Ιχθύς (με Ήλιο κι Αφροδίτη), θα σας χαλαρώσουν και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας μέχρι και να κάνει όνειρα. Ακούγεται extreme sport για εσάς, κι όμως θα περάσετε ζάχαρη, σας λέω!

Υδροχόοι, περάσατε εξαιρετικά δύσκολα αυτόν τον μήνα είναι η αλήθεια κι η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη μέσα σας. Ξεχάστε το έξω. Μέσα θα μπουν όλα σε τάξη πρώτα και μάλιστα θα αρχίσετε να ζητάτε κι ευθύνες σε πρόσωπα εντός 15 ημερών.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ιχθύ

Μηνιαίες Προβλέψεις 18/02 έως 20/03: Ομορφιές, ψευτιές και κλεψιές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved