Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 25' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 57' 08" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 21° 00' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 28' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 05' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 43' 43" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 16' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 36" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 03' 22" ΤΑΥΡΟΣ R

Τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη ή αλλιώς έρωτας, πάθος, διεκδίκηση, ζήλια

Οι ορμές σου δεν είναι ούτε «φαύλες», ούτε «παράδοξες», όταν πηγάζουν από την καρδιά σου, όταν απλά εκφράζεις την αλήθεια σου.

Τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη ή αλλιώς έρωτας, πάθος, διεκδίκηση, ζήλια

Οι δύο μυθολογικοί και αιώνιοι Εραστές σκηνοθετούν ένα ερωτικό έπος, μα αν θέλεις να το ζήσεις με όλη σου την ψυχή βάλε στην άκρη κάποιες από τις ηθικές αρχές με τις οποίες σε γαλούχησαν.

Κι εννοώ αυτές που βαφτίζουν «αμαρτία» κάθε τι το ερωτικό, που δεν εντάσσεται μέσα στους κανόνες και τα «πρέπει» μιας ηθικά διαβρωμένης κοινωνίας. Αυτές που τελικά εξυπηρετούν την απρόσκοπτη λειτουργία ενός συστήματος, που ήθελε και θέλει συγκεκριμένους ρόλους για τον άνδρα και την γυναίκα.

Τις ηθικές αρχές που πρώτοι καταπατούν κρυφά οι «θεματοφύλακες» τους.

Όμως οι ορμές σου δεν είναι ούτε «φαύλες», ούτε «παράδοξες», όταν πηγάζουν από την καρδιά σου, όταν απλά εκφράζεις την αλήθεια σου. Γίνονται τέτοιες, όταν υπαγορεύονται από τα απωθημένα και τον Σκιερό εαυτό σου κι όταν μετατρέπεις την ερωτική τελετουργία σε εμπορική συναλλαγή.

Η σεξουαλική επανάσταση, που πρώτος στην σύγχρονη εποχή εισηγήθηκε ο Βίλχελμ Ράιχ, δεν έχει καμία σχέση με την εμπορευματοποίηση του σεξ και του έρωτα. Με την υποκριτική στάση εκείνων που αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας το δικαίωμα σου να ερωτευτείς τον άνθρωπο που οι ίδιοι θεωρούν «ακατάλληλο», αλλά την ίδια στιγμή ξεροσταλιάζουν μπροστά στα «καλούδια» της πορνείας.

Σου έμαθαν να θεωρείς ανοσιούργημα τον «ανένταχτο» έρωτά σου, μα αυτή είναι η πραγματική του φύση: Δεν υπόκειται σε κανόνες και περιορισμούς, είναι ο αιώνιος αστάθμητος παράγοντας, ο ανίκητος επαναστάτης που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή μέσα σε μια στιγμή.

Και βέβαια η φύση του δεν είναι μόνον σαρκική αλλά και πνευματική. «Διφυής» κατά τους Ορφικούς, έχει απεριόριστη δικαιοδοσία στα ιδανικά και τις αξίες σου.

Όταν είσαι ερωτευμένος με την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη, όταν είσαι ερωτευμένος με την ίδια την ζωή, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να υποτάξει το πνεύμα σου.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις 18/02 έως 20/03: Ομορφιές, ψευτιές και κλεψιές

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved