Κύπρος 2012: Αερι-ωθούμενη!

Παγκόσμιες Προβλέψεις για το 2012 σύμφωνα με την Uranian αστρολογία
Παπασταύρου Λίντα
Κύπρος 2012: Αερι-ωθούμενη!

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger






Κύπρος 2012: Αερι-ωθούμενη!


Η Κύπρος είναι ένα στολίδι της Μεσογείου και ένα σταυροδρόμι κουλτούρας, εμπορίου, πολιτισμού και κατασκόπων. Οικονομικά, «επέζησε» τόσα χρόνια με την λίρα να είναι ένα από τα πιο ακριβά νομίσματα στον κόσμο και έχοντας ως βαριά βιομηχανία τον ήλιο, τον τουρισμό, την τζιβανίαν και το χαλούμι. Είχε όμως και κάποιους ηγέτες που έβλεπαν μακριά και είχαν το θάρρος να διεκδικήσουν μια καλύτερη μοίρα για τον λαό τους, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις της Τουρκίας.

Οι κινήσεις που έγιναν πριν μερικά χρόνια (πχ Σχέδιο Ανάν), έρευνες για πετρέλαια, είσοδος στην ΟΝΕ τελικά φαίνονται εκ των υστέρων άκρως «προφητικές». Ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν μεγάλος πολιτικός και ακόμα μεγαλύτερος πατριώτης.

Η Κύπρος που για μερικούς Ελλαδίτες ακόμη «κείται μακράν», έρχεται πλέον να παίξει πρωταγωνιστικό γεωπολιτικό ρόλο, αφού διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου -ίσως και πετρελαίου- ενώ την ίδια στιγμή έχει «δέσει» τις συμμαχίες της, τόσο με Ρωσία όσο και με το Ισραήλ.

Το «κατάντημα» της Ελλάδας έγινε μάθημα για τους Κύπριους κυβερνώντες και έτσι κατέληξαν να πάρουν δάνειο όχι από το ΔΝΤ και τους λήσταρχους της Ευρώπης αλλά από την Ρωσία και να κλείσουν και ένα συμβόλαιο δυνατό με την ρώσικων συμφερόντων Gazprom.

Κι όλα αυτά βέβαια, έχοντας ως ατού τον γενέθλιο χάρτη της, τον ίδιο που οδήγησε στην τραγωδία του 1974. Με τον Ωροσκόπο της στους Διδύμους και τον Δία στον Τοξότη και τον 7ο οίκο, η Κυπριακή Δημοκρατία ξέρει να «παίζει» σε πολλά ταμπλό κι έτσι έδωσε χώρο και στην γνωστή πλέον αμερικανό-ισραηλινή Noble.

Όμως δεν είναι μόνον το φυσικό αέριο. Έρχονται καταιγιστικές αλλαγές που έχουν σχέση και με τις εξελίξεις στην Τουρκία και φέρνουν την μαρτυρική Κύπρο σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση.

CYPRUS

Βλέποντας το ετήσιο ωροσκόπιο της Uranian υπολογισμένο για Λευκωσία έχουμε τα εξής:

Το να εκτεθεί κανείς σε μεγάλες δυνάμεις. Κάποιοι τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή ή αποτελούν οι ίδιοι αντικείμενο με την έννοια της δύναμης του κράτους. Αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Ημέρες και έτη που φέρνουν τα μεγάλα γεγονότα. Ο πολιτικός. Το άτομο που ασκεί μεγάλη επιρροή, αυτός που εμφανίζεται ως αντιπρόσωπος μιας δύναμης. Ερχόμενη σε συνεργασία (η Κυπριακή Δημοκρατία) με μια Ανεξάρτητη αρχή. Επαφές με άτομα όπου έχει επιλεγεί από το Κράτος. Ξαφνική τύχη και χαρά. Η συγκέντρωση όλων των δυνάμεων προς ένα σκοπό. Βιομηχανική εργασία-εργασία με μηχανήματα. Νέα εξοπλιστικά προγράμματα υπό μια μυστικότητα. Έντονες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Επάγγελμα και ενασχόληση με ζητήματα που σχετίζονται καύσιμα, χημικά, όπλα ή μηχανήματα. Ευτυχής δραστηριότητα σε μαζί άλλους.

(AnnualASC=Kronos/Vulcanus=Πλούτωνας/Apollon=Ήλιος=Ερμής/Αφροδίτη=Wi/Kronos=ΒόρειοςΔεσμός=Αφροδίτη/Δίας=ASC/ΒόρειοςΔεσμός=MC/Ουρανός=Zeus/Vulcanus=Ερμής/Άρης=WI/Zeus=Άρης/Δίας)

Απόλαυση και δημιουργία. Μεγάλες γνώσεις και δυνατότητες μέσα από την εμπειρία που συλλέγει. Το παρελθόν όπου είναι το νήμα –οδηγός εξέλιξης για το μέλλον. Αδυναμία να δει παρακάτω. Μια εξέλιξη με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες. οπλισμένος σαν αστακός. Αυτός που δεν πιάνεται εύκολα κορόιδο. Εμπρησμός, εριστικός λόγος. Μίσος. Παράλυση. Νοιώθοντας εγκατάλειψη εξαιτίας της αδυναμίας του να έρθει σε επαφές με τους άλλους. Προσπαθώντας να κρατήσει επαφές με άτομα αναξιοπαθούντες και καταπιεσμένα. Ένα άτομο όπου θέλει να προσφέρει σε αυτές τις συγκεκριμένες ομάδες. Η ανάγκη μα και σεβασμός για την ελευθερία. Για να λύσει τα προβλήματα κατά τρόπο πρακτικό παρά επιστημονικό.

(Annual MC=Δίας/Zeus=Kronos/Apollon=Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Κρόνος/Vulcanus = Σελήνη/βόρειος Δεσμός= Hades/Zeus=Wi/Κρόνος= ASC/Σελήνη= Βόρειος Δεσμός / Admetos= Zeus/Apollon)

Υπάρχουν βέβαια και κάποια «σκοτεινά» σημεία:

Ένας θάνατος επιφανούς πολιτικού ίσως και με βίαιο τρόπο. Χειρισμός σκοτεινών και απαίσιων θεμάτων. Κατάχρηση χρημάτων. Υπεξαίρεση. Ένα σοκ στην κοινωνία από μια παράνομη σχέση. Αίσθηση εξαπάτησης. Δωροδοκία. Θλίψη ή απώλεια μέσω τετ-α –τετ με τις αρχές. Σύνδεση με τις αρχές εξ αιτίας των επαίσχυντων ενεργειών, εγκλήματα. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Ένας ενθουσιασμός από την αναχαίτιση κάποιων κακών πράξεων. Μια νίκη του Κράτους σε εκδικαζόμενη υπόθεση στο εξωτερικό. Θεμελιώδης αλλαγή των συνθηκών εργασίας.

(Annual Hades= Ουρανός/Hades= Ήλιος/Δίας= Αφροδίτη/Άρης= MC/Ποσειδώνας= Βόρειος Δεσμός/Kronos= Ουρανός/Apollon= ASC/Kronos= Cupido/Hades= Πλούτωνας/Admetos=Άρης)

Μια πρώτη εκτίμηση:

Η στάση αναμονής που έχει κρατήσει η Κυπριακή Δημοκρατία σε συνδυασμό με την Τουρκική αδιαλλαξία φέρνουν την Κύπρο σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση. Βέβαια θα υπάρξουν από διαφόρους κάποιες παραινέσεις για ένα νέο σχέδιο Ανάν αλλά πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θεωρώ πως ιδιαίτερα μετά τον Σεπτέμβριο, η ζωή των Κυπρίων θα μπει οριστικά σε μια καλύτερη πορεία, παρά την όποια αναστάτωση στην πολιτική ζωή.








Τέλος Α΄ μέρους
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved