Πανσέληνος στον Λέοντα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να την περάσεις... ανώδυνα

Μα τι μας περιμένει επιτέλους;

Πανσέληνος στον Λέοντα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να την περάσεις... ανώδυνα


Με τον Ήλιο στον Υδροχόο να κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, την Σελήνη στον Λέοντα να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Δία και τον Ερμή (στον Υδροχόο) να ετοιμάζεται σε 2 ημέρες να γίνει ανάδρομος, ε, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η Πανσέληνος ανεβάζει στροφές! Για το καλό όλων μας, πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να επιλέξουμε τις λέξεις μας λίγο πιο προσεκτικά και το «εγώ» να γίνει γρήγορα «εμείς»! Η ενέργεια γύρω μας θα είναι πολλή, χαοτική και θα έχουμε την τάση να επαναστατήσουμε, να κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο. Είναι όμως απολύτως απαραίτητο αυτή την περίοδο; Όχι! Σχέσεις διαπροσωπικές θα πονέσουν και κατά συνέπεια, πρόσωπα που αγαπάμε, θα πληγωθούν.

Κριοί και Ζυγοί, έρωτες, γνωριμίες, φιλίες και πλάνα θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά, αντί να εστιάσετε σε οτιδήποτε καινούργιο, στρωθείτε να δείτε πώς θα διαφυλάξετε ό,τι ήδη έχετε καταφέρει σε αυτούς του τομείς.

Ταύροι, με Ουρανό κι Άρη στο ζώδιο σας, η Πανσέληνος σας βρίσκει φορτισμένους μεν, αλλά εκνευρισμένους δε. Προσοχή να μην ξεσπάσετε στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας. Η Πανσέληνος δε θα σας χαριστεί.

Δίδυμοι, θα έχετε πολλές νέες ιδέες και θα θελήσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Ευγενής ο στόχος, αλλά με τον ανάδρομο Ερμή να ξεκινάει, φυλάξτε τα πλάνα και τις προθέσεις σας για μετά τις 22 Φεβρουαρίου.

Καρκίνοι, προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας. Για καλή σας τύχη, ακόμα κι αν έχετε χασούρες, θα τις ισοφαρίστε, όχι χάρη στην Πανσέληνο (που θα σας ανοίξει το πορτοφόλι), αλλά χάρη στον Δία στον Υδροχόο που ίσως σας φέρει στα χέρια σας, χρήματα από τρίτα πρόσωπα.

Λέοντες, με τις υγείες σας! Μεταξύ μας, ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς, πετάξτε το από το παράθυρο κι όποιος σας επηρεάζει αρνητικά, ας τον ρίξετε στον Κρόνο (στον Υδροχόο) να τον φάει! Όχι άλλο κάρβουνο!

Παρθένοι, τα νέα έχουν ως εξής: ψυχικά θα αισθάνεστε μπλιαξ, αλλά αυτό που θα σας καίει, θα είναι θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Οι δυνάμεις στον χώρο εργασίας σας, μια δουλεύουν υπέρ σας και μια κατά σας. Υπομονή, όλα θα περάσουν.

Σκορπιοί, μην ξεχνάτε τον Ουρανό-Άρη στον Ταύρο που αυτή την περίοδο ειδικά παίζουν άσχημα με τα νεύρα σας (και με τις σχέσεις σας). Η Πανσέληνος δεν θα σας ταλαιπωρήσει εκεί, αλλά στον τομέα της εργασίας σας. Ρίξτε νερό στο κρασί σας κι αν ακούσετε ή βιώσετε κανένα κουλό, απλώς δώστε τόπο στην οργή.

Τοξότες, πολλά θέλετε να κάνετε, αλλά αντί να τα ξεκινήστε τώρα (με τον ανάδρομο Ερμή να παραφυλάει), προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια καλή σειρά. Εν τω μεταξύ, ανατροπές στην καθημερινότητα και την εργασία σας, θα σας αποσυντονίσουν. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.

Αιγόκεροι, μύχιες σκέψεις, παρελθοντικές αναπολήσεις κι αμαρτωλές επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια με αρκετά επίμονο τρόπο. Πρόσωπο ή κατάσταση θα σας τσιγκλήσει, αλλά το καλό είναι ότι έχετε ακόμα την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να σας βοηθάει. Κάτι είναι κι αυτό.

Υδροχόοι, με Ήλιο, Ερμή, Δία και Κρόνο στο ζώδιο σας να κοντράρουν Άρη-Ουρανό στον Ταύρο και την Σελήνη στον Λέοντα, πολλά και διάφορα θα τρέξουν στο μυαλό σας, πολλά και διάφορα μπορεί να σας συμβούν. Ό,τι κι αν γίνει, θα σας αλλάξει τη ρότα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και καινούργιες επιλογές σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ιχθύες, είναι καιρός να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να εξομαλύνετε την ροή της καθημερινής σας ζωής. Είτε θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, είτε θα γίνετε θεατές της ζωής σας και θα παρθούν οι αποφάσεις από άλλους. Συμβουλή: αφήστε να περάσει ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινά αύριο και δράτε μετά!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις 19/01 έως 18/02: «Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved