Παγκόσμιες προβλέψεις 2012-Γαλλία και Γερμανία

Παγκόσμιες Προβλέψεις για το 2012 σύμφωνα με την Uranian αστρολογία
Παπασταύρου Λίντα
Παγκόσμιες προβλέψεις 2012-Γαλλία και Γερμανία

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger






Γερμανία: Deutschland uber alles?

Τα πράγματα είναι σε μια κρίσιμη καμπή και δυστυχώς υπάρχει μια παροιμία που λέει: «Alter schutzt vor Torheit nicht» που σημαίνει πως η ηλικία δεν προστατεύει από την βλακεία. Αυτό ισχύει στην περίπτωση και της Άγκελα Μέρκελ αλλά και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που υπερφίαλα νομίζουν πως μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση, χωρίς σημαντικές αβαρίες. Από μπούμερανγκ, κατέχουν άραγε;

Ας δούμε τις Uranian εξισώσεις και την ερμηνεία τους:

ASC=Wi/Kronos= Σελήνη/Ουρανός = Wi/ ASC= Κρόνος = Αφροδίτη/Άρης= Αφροδίτη/Poseidon= Πλούτωνας /Kronos:

Η συνεργασία με μια ανεξάρτητη αρχή. Χρησικτησία. Το Κράτος εκμεταλλεύεται τις δασικές εκτάσεις. Μεγάλα αγροτεμάχια. Το Δασαρχείο. Η Δασονομία. Απαλλοτρίωση όπου είναι προϊόν κρατικής εντολής. Το να ζήσεις μόνος και έρημος. Δοκιμάζοντας μέσω άλλων ή με άλλους μια μεγάλη αλλαγή. Μεγάλες αλλαγές στη θέση. Αποτυγχάνοντας στις εξετάσεις. Η πτώση μιας κυβέρνησης. Το τέλος μιας μορφής κυβέρνησης.

MC=Πλούτωνας/Hades= Ουρανός/Πλούτωνας:

Όντας (ως κράτος) αναξιόπιστος ή ανέντιμος. Η πτώση. Παρακμή. Ευκολία στην προσαρμογή.

Wi/Δίας= ASC= Κρόνος/Ποσειδώνας= Πλούτωνας /Poseidon=Ήλιος:

Μόλυνση άλλων ανθρώπων. Προσβολή από μόλυνση ή ασθένεια. Ανεπιτυχείς συμφωνίες.

Kronos= Αρης/Poseidon= Ποσειδώνας/Πλούτωνας = Zeus/Vulcanus= Δίας/Κρόνος= MC/Admetos:

Προσπαθώντας να δείξω μια ηθική στάση. Οι αλλαγές που έπρεπε να είχαν γίνει προχωρούν αλλά με ρυθμούς «χελώνας». Μεγάλες προσπάθειες της κυβέρνησης. Απόκτηση κάποιων προνομίων μέσω δικαστηρίων. Μια αρχομανία που θα πληρωθεί ακριβά.

Γαλλία: Με ύφος Λέοντος και ύψος Ναπολέοντος

Η Γαλλία ψάχνει να βρει μια ηγετική θέση που θεωρεί πως της αρμόζει μέσα στην Ευρωζώνη. Δυστυχώς όμως, η έλλειψη πολιτικής βούλησης και θάρρους θυμίζει κάτι από «παπαδάκια» που κρατούν τα εξαπτέρυγα της Γερμανίας. Ο Σαρκοζί παρά τα δίδυμα και παρά την λαμπερή Κάρλα Μπρούνι δύσκολα θα επαναλάβει την προεδρική του θητεία, παρ’ όλα τα «τερτίπια» που επιχειρεί.

Πόνταρε πολλά στην εκστρατεία κατά του Καντάφι ενώ πολλοί λένε πως κρύβεται πίσω και από την «υπόθεση Στρος Καν» εξυπηρετώντας δυο ιδιοτελείς σκοπούς. Την έξοδο του από την κούρσα της διαδοχής για τον Προεδρικό θώκο και την αποπομπή του από το ΔΝΤ, μιας και ο Ντομινίκ γνώριζε πως η Αμερική είναι υπό πτώχευση σε σημείο που να μην έχει να δώσει τους 191.3 τόνους χρυσού που έπρεπε στο ΔΝΤ. Έτσι τον διαδέχθηκε η Κριστίν Λαγκαρντ, πρώην υπουργός Οικονομικών και μεγαλοδικηγόρος στην Αμερική.

Από την άλλη η Γαλλία είναι αντιμέτωπη με την παγκόσμια οικονομική ύφεση που ουσιαστικά έχει αρχίσει από το 2011 και έρχεται να αλλάξει άρδην την ποιότητα ζωής, των συμπαθών -κατά τα άλλα- Γάλλων.

ASC= Πλούτωνας=Wi/Hades=Βόρειος Δεσμός/Kronos= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Ουρανός/Hades:

Απόρριψη και ένδεια. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του. Νομική εμπλοκή ή κώλυμα. Η αρχή και το τέλος μιας δίκης. Εξελίξεις, αλλαγές σε πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Δείχνοντας αγάπη και συμπόνια αλλά όντας δέσμιος μιας υπόγειας συμφωνίας. Το να βρεθεί η χώρα υπόλογη για πράξεις τρίτων. Η χώρα γίνεται η αιτία μη αλλαγής κάποιων συνθηκών.

MC= Σελήνη/Ουρανός= MC/Ήλιος= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Wi/Βόρειος Δεσμός= Ποσειδώνας= Βόρειος Δεσμός/Ουρανός:

Οξυθυμία. Πραγματοποίηση των επιθυμιών. Απόρριψη των σχεδίων άνευ λόγου και αιτίας. Κάποια πράγματα δεν είναι «καθαρά». Νέες τεχνοτροπίες. Επαφές με νέες τεχνολογίες. Αναλαμβάνοντας πράγματα ή τα θέματα που είναι σε κατάσταση διάλυσης. Προσπαθώντας να βάλει τάξη μέσα σε ένα χάος

Kronos =Wi/Ερμής= Wi/Poseidon= Ερμής/Ουρανός= Ποσειδώνας/Admetos= Βόρειος Δεσμός /Hades= Wi/Kronos:

Μια απόφαση ή διαταγή που ξεφεύγει από τα όρια της επικρατείας του κράτους. Από έναν Διεθνή οργανισμό. Από τον Άρειο Πάγο. Απόφαση από οργανισμούς που σχετίζονται με την έννομη και εύρυθμη λειτουργία. Επίσημα τηλεγραφήματα. Ένα ξαφνικό διάταγμα. Η κυβέρνηση οργανώνει το νέο βιοτικό επίπεδο. Αλλαγές που διατάζονται από τις αρχές. Συναλλαγές με εγκληματίες ή για να ωφεληθεί της εγκληματικής βοήθειας. Για να συμμετέχει σε μια συνωμοσία ή σε μια δολοπλοκία. Ένα έθνος που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ροή των γεγονότων.

Wi/Δίας= Άρης/Kronos = Ερμής/Πλούτωνας= Ποσειδώνας/Vulcanus= Πλούτωνας/Poseidon= Hades/Apollon:

Οι οικονομικές συναλλαγές και η ρευστότητα του Κράτους εξαρτώνται άμεσα από την ικανότητα του Κράτους να εισπράττει. Αναπτύσσοντας νέες ιδέες οι οποίες όμως είναι ανεδαφικές. Διάλυση –παραίτηση από ένα σκάνδαλο.

Εν κατακλείδι: Η Γαλλία έχει να αντιμετωπίσει μια βαριά βιομηχανική ύφεση ενώ παράλληλα ο ρόλος της στην Ευρώπη μέρα με την μέρα θα γίνεται όλο και πιο «δεύτερος».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved