Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Ό,τι συμβεί τώρα, μας προετοιμάζει για το μέλλον

Η Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους συμβαίνει μόλις 14 ημέρες πριν από την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη.

Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Ό,τι συμβεί τώρα, μας προετοιμάζει για το μέλλον


Διανύουμε μια περίοδο ρευστή, γεμάτη αλλαγές, που όμως μεσοπρόθεσμα, θα κατανοήσουμε πως ό,τι μας συμβαίνει τώρα, μας προετοιμάζει για κάτι σωστό στη ζωή μας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους έχει παρέα (φυσικά τον Ήλιο σε αντίθεση, στον Τοξότη), Ερμή κι Αφροδίτη στον Σκορπιό, Άρη κλασσικά στον Κριό και Δία-Κρόνο-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τα καλά νέα είναι ότι, με εξαίρεση τον Ουρανό στον Ταύρο, κανένας άλλος πλανήτης δεν είναι ανάδρομος!

Δίδυμοι ήρθε η ώρα να κάνετε τον απολογισμό σας, αλλά και να ανανωθείτε! Σε επίπεδο επαγγελματικό, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση, αλλά παράλληλα, θα υπάρξουν κι αρκετές ευκαιρίες (ίσως και ερωτικού περιεχομένου)!

Τοξότες, εάν υπάρχει κάτι που έχετε στο νου σας αυτή την περίοδο, είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτοί οι «άλλοι», μπορεί να είναι πολλά πρόσωπα ή κάποιος/α σημαντικός/ή στην ζωή σας. Η ιδέα του να κάνετε μια νέα αρχή σας γοητεύει, αλλά θέλει σχεδιασμό κι όχι αυθορμητισμό στην συγκεκριμένη περίοδο.

Κριάρια, με τον Άρη στο ζώδιό σας, έχετε θετική ορμή κι η Έκλειψη θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε νέες πιθανότητες στη ζωή σας, ώστε να αλλάξετε το τρόπο που μέχρι τώρα κάνετε κάποια πράγματα καθημερινά κι από ρουτίνα. Ευκαιρία να κτίσετε νέες συνήθειες!

Ταύροι, συνεχίζετε με τον Ουρανό παρέα την πορεία σας, ο Σκορπιός απέναντι με Ερμή κι Αφροδίτη σας κοντράρει γλυκά και σας ξυπνάει ερωτικά ένστικτα, ενώ η Έκλειψη σας θυμίζει ότι για να πάρετε, πρέπει και να δώσετε, αλλά όχι να πιαστείτε «κότσοι»! Προσοχή στο δούναι και λαβείν! Να δώσετε εκεί που θα πάρετε συναισθηματικά και να δώσετε απλόχερα. Επίσης, προσέξτε, παρακαλώ και στις οικονομικές σας δοσοληψίες!

Καρκίνοι, η Έκλειψη, θέλοντας και μη, θα σας ανοίξει τα μάτια. Τι εννοώ; Ότι αυτό που άλλοι τόσο καιρό βλέπουν, αλλά εσείς όχι, ήρθε η σωστή στιγμή να το καταλάβετε κι εσείς. Τι μπορείτε να κάνετε; Πολλά και άμεσα. Να δράσετε χωρίς φόβο. Δεν υπάρχει -αστρολογικά μιλώντας- εμπόδιο. Βίρα τις άγκυρες κι ορμήστε!

Λιοντάρια, αν υπάρχει κάτι που καιρό τώρα παιδεύετε στο μυαλό σας και θέλετε να το δοκιμάσετε, να το προχωρήσετε. Μπορεί -αν αυτό που θέλετε να επιτύχετε είναι επαγγελματικής φύσεως- να χρειαστεί να παλέψετε λίιιιιιιγο παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα, μελλοντικά, θα σας δικαιώσει!

Παρθένοι, με την Έκλειψη αυτή έχετε δυο επιλογές: είτε αφήνετε/παρατάτε ευθύνες, είτε αναλαμβάνετε κι άλλες και προς τη δόξα θα τραβήξετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, έχετε καλές πιθανότητες να ευτυχίσετε με την απόφασή σας!

Ζυγοί, μην εκπλαγείτε εάν συμβούν πράγματα που δεν περιμένετε. Τα καλά νέα, είναι αυτά ακριβώς: θα ακούσετε ή θα βιώσετε μια ευχάριστη αλλαγή! Αν δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, ε, τότε θα στριμωχτείτε ψυχολογικά, αλλά επειδή όμως αστρολογικά δεν υπάρχει φουρτούνα, γιατί να μην δώσετε μια ευκαιρία, ε;!!!

Σκορπιοί, με Ερμή κι Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δε δικαιούστε να παραπονιέστε! Τι θα σας φέρει η έκλειψη; Σεξάκι, το να γνωρίσετε κάποιον σε βάθος, οργάνωση των οικονομικών σας, απόκτηση ελέγχου σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή σε μικροτραυματισμούς!

Αιγόκεροι, έχετε αρκετούς πλανήτες στην πλάτη σας (Δία, Κρόνο, Πλούτωνα) που σας βάζουν σε μια σειρά -είναι η αλήθεια- αλλά κι η Έκλειψη θα ενισχύσει αυτό το μοτίβο: μπορείτε άνετα να βάλετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε, να ξεκινήσετε δίαιτα – γυμναστήριο- ένα νέο χόμπι, μια νέα εργασία, κι όλα καλά θα πάνε!

Υδροχόοι, νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα κι αν με ρωτάτε, αν πρέπει να ανοίξετε λόγω της Έκλειψης, θα σας πω το εξής: η συγκεκριμένη Έκλειψη σας προκαλεί να ρισκάρετε. Όχι μόνο στον έρωτα, αλλά για κάθε πράγμα που θεωρείτε εσείς ότι μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους/ες. Πάρτε το ρίσκο ή αφήστε το. Αυτό είναι το μήνυμα.

Ιχθύες, με τον Άρη στον Κριό, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έχετε ήδη μπριζωθεί αρκετά και επιθυμείτε να τινάξετε από πάνω σας τη σκόνη και να διεκδικήσετε όσα αναβάλατε (και σωστά) καιρό τώρα. Ορμήξτε, αλλά να προσέξετε να μην διαταράξετε τις ισορροπίες στην οικογενειακή σας ζωή. Η Έκλειψη εκεί θα εστιαστεί στη δική σας περίπτωση. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας, διαφορετικά, την εστία (οικογένεια-σπίτι) και τα μάτια σας!

Διάβασε επίσης:

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 15/11 έως 14/12

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved