Παράγγειλε ΤΩΡΑ τα κορυφαία βιβλία Αστρολογίας από το e-shop του Astrology.gr!

Το astrology.gr , το πληρέστερο αστρολογικό site, προσφέρει τώρα στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για την Αστρολογία, μέσα από τα κορυφαία αστρολογικά βιβλία!

Παπασταύρου Λίντα
Παράγγειλε ΤΩΡΑ τα κορυφαία βιβλία Αστρολογίας από το e-shop του Astrology.gr!




Οι εκδόσεις του οίκου Ερεχθηίδα διατίθενται –εύκολα και απλά- από το e-shop του astrology.gr , γεμάτες παραδείγματα, case studies και γνώσεις που θα συναρπάσουν ακόμη και τον μη ειδικό!



Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης του astrology.gr μπορεί, με ένα κλικ, να αποκτήσει τους εξής τίτλους:



    -Τα Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας της Δέσποινας Γιαννακοπούλου (σε κανονικό και pocket μέγεθος). Το βιβλίο που δίνει απάντηση σε κάθε σας ερώτηση!

    -Ταρό για Όλους της Νίας Θεοφανίδου (πλήρες πακέτο, που περιλαμβάνει βιβλίο, τράπουλα ταρό και ταμπλό ριξίματος). Για να μάθετε τα πάντα σχετικά με την τύχη, τον έρωτα, το χρήμα!

    -Αστρολογία του 21ου Αιώνα του Γιάννη Ριζόπουλου. Γνωρίστε τις δυνατότητές σας, ανακαλύψτε τη δική σας αλήθεια!

    -Το Σταυροδρόμι της Αστρολογίας του Γιάννη Ριζόπουλου. Μια επαναστατική μέθοδος που ενώνει τη μοίρα με την ελεύθερη βούληση. Θεωρία και παραδείγματα!

    -Μαθήματα Ερωτικής Αστρολογίας της Βασιλικής Κόντη. Ερωτικά μαθήματα αστρολογίας για να επιλέξετε τον κατάλληλο σύντροφο!

    -Αστρολογικές Αναμνήσεις στο Boudoir της Κατερίνας Σαλωνίκη. Διαβάστε το ωροσκόπιο των διάσημων της τέχνης, των γραμμάτων, της πολιτικής, της show biz!

    -Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik του Karl-Heinz Ottinger. Πώς να αξιοποιήσετε τη Uranian Astrology για προγνώσεις πρωτοφανούς ακρίβειας!





      Και, βέβαια, οι επισκέπτες του astrology.gr μπορούν πάντα να παραγγείλουν από το e-shop τη δική τους, προσωπική αστρολογική ανάλυση, με την υπογραφή των έγκυρων και έμπειρων συνεργατών του portal.

      Μείνετε συντονισμένοι! Σύντομα νέα βιβλία για σας!

      ASTROLOGY.GR : ΜΗ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!

      ©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved