Πανσέληνος στον Ταύρο: Τι να περιμένεις, πού να προσέξεις και τι θα... κερδίσεις

Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι μια από τις πιο όμορφες και καλές Πανσελήνους!

Πανσέληνος στον Ταύρο: Τι να περιμένεις, πού να προσέξεις και τι θα... κερδίσεις


Αυτό είναι αλήθεια, αλλά αυτή τη φορά η Πανσέληνος, αποφάσισε να κάνει παρέα με τον Ουρανό στον Ταύρο (ο οποίος κάνει αντίθεση με τον Ήλιο στον Σκορπιό). Σαν αν μην μας έφτανε αυτό, ο Άρης είναι ανάδρομος στον Κριό, ενώ ο Ερμής, είναι κι αυτός… ανάδρομος στον Ζυγό.

Ταύροι και Σκορπιοί, καλείστε να κλείσετε προσωπικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους κι ουχί με ξεσπάσματα θυμού. Νέα πρόσωπα θα φανούν στον ορίζοντα και νέα ξεκινήματα μπορεί να σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Κρατείστε θετική στάση, ώστε να μην κολλήσετε πουθενά!

Κριάρια και Ζυγοί, με τα νεύρα τεντωμένα και τη γλώσσα να "πετάει ξυράφια", η Πανσέληνος ίσως φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας (Κριάρια), ενώ εσείς Ζυγοί, θα βρεθείτε να ανακαλύπτετε πράγματα για πρόσωπο αγαπημένο ή κοντινό που ίσως σας ξεβολέψουν…

Δίδυμοι πριν σας πω το αυτονόητο (πως ο ανάδρομος Ερμής κι ο ανάδρομος Άρης έχουν ανακατέψει πολύ τις σχέσεις σας με τρίτα πρόσωπα) να σας προειδοποιήσω πως η Πανσέληνος θα «παίξει» πολύ με την ψυχολογία σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να κάνετε γερές εσωτερικές αλλαγές για να βρείτε το χαμόγελό σας.

Καρκίνοι με ανάδρομο Άρη στον Κριό (σπάει νεύρα στην δουλειά σας) κι ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό (άλλα λέμε κι άλλα καταλαβαίνουμε οικογενειακώς), η Πανσέληνος στον Ταύρο, προσπαθήσει να σας ανακουφίσει φέρνοντάς σας πιο κοντά στους φίλους σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και νέες γνωριμίες!

Λιοντάρια, η Πανσέληνος κάποια αλλαγή θα φέρει στον τομέα της εργασίας σας, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να δαμάσετε τις ανάδρομες δυνάμεις (Άρη και Ερμή), ώστε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Υπομονή και θα έρθει κι η ημέρα που όλα θα συμβούν σχεδόν από μόνα τους!

Παρθένοι, μια γενική αποδιοργάνωση βιώνετε εξαιτίας των ανάδρομων πλανητών, αλλά η Πανσέληνος στον Ταύρο, έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι που και που, δικαιούστε να σηκώνετε αδιάφορα τους ώμους και να κοιτάτε να περνάτε καλά!

Τοξότες, να περιμένετε κάτι να αλλάξει για καλό στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας, στο χώρο εργασίας σας. Αν αυτή την εποχή νιώθετε πίεση, δεν φταίει η Πανσέληνος, αλλά οι ανάδρομοι που σας ζορίζουν, σας φιμώνουν και δημιουργούν χαζές παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Αιγόκεροι, νέο πρόσωπο μπορεί να κάνει την καρδούλα σας να χτυπήσει δυνατά, αλλά ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρει ποσώς αυτό που σας έγραψα τουλάχιστον να ξέρετε ότι η Πανσέληνος θα σας φερθεί καλά! Προσοχή όμως σε οικογενειακά θέματα (ανάδρομος Άρης) και δώστε βάση σε κακόγλωσσα άτομα που θα θελήσουν να σας μαυρίσουν σε άλλους (ανάδρομος Ερμής).

Υδροχόοι, ευχάριστες οικογενειακές εξελίξεις θα έχετε, ευγενική χορηγία της Πανσελήνου! Οι προκλήσεις –για όλους μας!- είναι οι ανάδρομοι που σας χαλούν πολλά σχέδια, σας βάζουν σε σκέψεις και λόγια, ενώ το ζητούμενο είναι να εστιάσετε στο σπιτάκι σας!

Ιχθύς, τα λεφτουδάκια σας να προσέξετε που αυτή την περίοδο μοιάζουν να έχουν βγάλει φτερά! Κατά τα άλλα, η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκολλήσετε κάποια μικροθέματα που σας απασχολούν καιρό τώρα κι ίσως νιώσετε και την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ρίξετε τους τόνους στην καθημερινότητά σας. Σοφά θα πράξετε, διότι το Σύμπαν αυτή την περίοδο, έχει άγριες διαθέσεις!

Διάβασε επίσης:

Άρης, Δίας, Ουρανός: Ζήσε την αλήθεια σου στα… άκρα!

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 16/10 έως 15/11

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved