Η Αφροδίτη είναι η μοναδική διέξοδος στα προβλήματά σου!

Έπηξες στον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αλλά υπάρχει και αυτή!

Η Αφροδίτη είναι η μοναδική διέξοδος στα προβλήματά σου!

Έχεις πήξει στον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Παντού γύρω σου προβλήματα και καταχνιά. Παντού;

Η Αφροδίτη είναι ίσως η μόνη που δεν συμμετέχει σε αυτήν την σκοτεινή συμπαντική συνωμοσία και να ‘τη που ξεπηδά από το σακούλι των ευχών σου. Μαζί της σκάει μύτη και η χαρά, η ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτή που στέκει μακριά από τις σκοτούρες σου, όχι γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά επειδή καταφέρνεις να μην σκιάζουν το παρόν σου.

Και να που σε περικυκλώνει με εκείνο το τσαχπίνικο ύφος της.

-Α, τι έχουμε εδώ, έναν μικρό ταλαίπωρο;

Φύγε, της λες, έχουμε σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούμε!

Μα εκείνη σε αγκαλιάζει και πλημμυρίζει με το νέκταρ της.

-Δεν φταις αγάπη μου, σου λέει.

Σκέφτεσαι τα λάθη, τις γκάφες και τις ατέλειές σου. Την ανθρώπινη φύση σου, που προσπαθείς χρόνια τώρα να την στριμώξεις σε πλαίσια και κανόνες, μα αυτή ανυπότακτη ξεγλιστρά διαρκώς από τα δεσμά της. Και η σοβαροφάνειά σου σπάει, γίνεται θρύψαλα στον μαγικό κόσμο της Αλίκης στην Χώρα των θαυμάτων.

Μα ναι… ο πραγματικός πλούτος σου είναι το παιδί που φωλιάζει μέσα σου και ξέρει να χαίρεται το σήμερα. Αυτό που σε κάνει να χορεύεις στους ρυθμούς των απλών πραγμάτων της καθημερινότητας σου. Να γεύεσαι πόντο-πόντο την απόλαυση ενός γλυκού, να εκστασιάζεσαι στο άκουσμα μιας μελωδίας, να χορταίνουν οι αισθήσεις σου, να τέρπεις την ψυχή σου.

Αναθαρρείς και ζητάς ακόμη περισσότερα! Κι ο έρωτας; Τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι για μεγάλους; Ναι, ο έρωτας… Δημιουργικός μέσα στο υποτιθέμενο τίποτα, γίνεται ο παράδεισός σου από το δικό σου όνειρο.

Έρωτας παιχνιδιάρης, τρυφερός, δροσερός και τσουπωτός. Έρωτας ζεστός και αγκαλιασμένος με τα όνειρά σου. Έρωτας νεανικός, που σου ανοίγει τον δρόμο για καλύτερες ημέρες λουσμένες στην αγάπη σου. Έρωτας γαλαντόμος, που μοιράζει τα φτερά του. Αλλά και έρωτας παθιασμένος, που ξεψαχνίζει τα όριά σου.

Αυτόν τον τελευταίο ας’ τον για λίγο να ξαποστάσει, αφού το πείσμα και η εμμονές του μπορεί να σου θολώσουν το μυαλό. Μπορεί να καρπίσει την καχυποψία ή την ζήλια σου, να βλέπεις παντού σκοτεινές προθέσεις, επειδή αυτές αντανακλάς.

Μην τα παίρνεις λοιπόν όλα πολύ στα σοβαρά, γιατί χαλάς και το παιχνίδι των γύρω σου μικρέ ταλαίπωρε. Η Χαρά σε περιμένει!

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στην Παρθένο: Σε αυτά τα ζώδια φέρνει χρήματα και νέους έρωτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved