Τράπεζες - Φοβού τους Δαναούς και ευρώ φέροντες Β΄ μέρος

Πολλά πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger









Οι εξελίξεις τρέχουν και μας προλαβαίνουν δυστυχώς. Η Ιταλία μόλις δανείστηκε με 6.49% που αποτελεί ρεκόρ, από τότε που εισήλθε στην Ευρωζώνη. Και το επόμενο χτύπημα των αγορών θα είναι στην Αγγλία. (Ιταλία και Ισπανία έχουν ενταχθεί ήδη υπό την διακριτική εποπτεία του ΔΝΤ). Πολλά πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται και ήδη η συμφωνία των 5 μεγάλων κεντρικών τραπεζών μοιάζει με προσπάθεια κατάρριψης F-16 με φυσοκάλαμο.

Το Euro ως ύπαρξη έχει περάσει σε μια κατάσταση ανυπαρξίας. Δεν σας κρύβω πως φοβάμαι διάφορα μαγειρέματα λίγο μετά την αλλαγή του έτους (10/1/2012). Τι λέει όμως η μέθοδος του Annual για το 2012;

Annual MC= Σελήνη=ASC/Ποσειδώνας= Δίας/Kronos= WI/Poseidon=

MC/Ποσειδώνας= Ποσειδώνας/Admetos:

Ψευδείς πράξεις και εικόνες κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να πάσχουν. Κάποια άτομα από αφέλεια (δική τους ) ή από εσκεμμένο δόλο (των άλλων) τελικά χάνουν κάτι από τα υπάρχοντα τους. Εξαπάτηση δια μέσω επιρροής από τρίτους. Γυναίκες που παίζουν αρνητικό ρόλο. Σχέσεις με όχι ιδιαίτερα σύννομα ή ηθικά άτομα. Διάδοση αναληθειών στο πλήθος. Άτομα που έχουν σημαντικό ρόλο τελικά χαίρονται από την υφιστάμενη κατάσταση. Γυναίκες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Τα άτομα που έχουν ένα χαμηλό προφίλ, τελικά βοηθούν στην κατάληξη της αλλαγής όρων και συνθηκών ύπαρξης. Τα πάντα αλλάζουν.

Ερμηνεία: Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Οι ιθύνοντες της Ευρωζώνης θα προσπαθήσουν να βγάλουν προς τα έξω μια εικόνα πως η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη. Με το «γυναίκες που παίζουν σημαντικό ρόλο» δεν υπονοείται μόνον η Μέρκελ, υπάρχει η Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, όπως και κάποιες ακόμη πρωθυπουργίνες. Οι εξισώσεις προοιωνίζουν μια δύσκολη μεταβατική κατάσταση προς κάτι άλλο. Τα σενάρια είναι είτε ή δραστική υποτίμηση του €, είτε ή μερική επιστροφή σε εθνικά νομίσματα. Πάντως την προοπτική να παραμείνει το ευρώ ως έχει, καλύτερα να την ξεχάσουμε.

Έχουμε ακόμη:

-Μεσολαβήσεις και μεσιτείες τρίτων. Οι πολλές επαφές δημιουργούν ένα νοητικό κομφούζιο. Ο κόσμος μένει στα σπίτια του. Επαφές με άτομα κατώτερου βιοτικού επιπέδου.

(Annual ASC= ASC/Βόρειος Δεσμός= Ερμής / Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Admetos)

-Ένα άτομο αποκτά την υψηλή κυριότητα. Κατοχή μέσω της κυβέρνησης ή των ανωτέρων. Θάνατος μιας μεγάλης προσωπικότητας. Δημιουργώντας μεγάλες έχθρες. Ξένη ανώτατη δύναμη. Δύναμη κατοχής. Η ικανότητα ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου ή διπλωμάτη να ελέγξει μια κατάσταση καταλήγει σε σάλο μιας και οι προσπάθειες επέμβασης στα εσωτερικά των χωρών θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα.

(Kronos= Ήλιος/Admetos=Κρόνος/Hades=Σελήνη/Vulcanus= Άρης/Ουρανός

Ευρώ - Οι ενδείξεις στο Ηλιακό τόξο για το 2012 (Solar Arc euro coin 2012)

Ξεκινάμε με τον... σιδηρόδρομο:

SARC HADES= Kronos/Admetos (έως 22/1/2012)= MC/Kronos (έως 22/1/2012)= Αφροδίτη/Apollon( 16/3) = Χείρωνας/Πλούτωνας (Μάρτιος- Μάιος) = [Δίας/Poseidon = Χείρωνας/Hades (Μέχρι μέσα Ιουλίου)= Κρόνος /Vulcanus= Zeus/Vulcanus (Ιούνιος-Σεπτέμβρης)= Ήλιος/Δίας (12/8 έως 21/09)=Σελήνη /Βόρειος Δεσμός= Κρόνος /Apollon( έως 21/12/2012)

-Η ικανότητα να ανιχνεύει τις «υπόγειες» πράξεις και διεργασίες. Απογοητεύσεις. Ζητήματα με ορυχεία και αέρια, πετρέλαια κλπ. Αύξηση της τιμής αυτών. Μια αρχαιολογική ανακάλυψη θα εγείρει σημαντικά θέματα συζήτησης. Ένας «εξαναγκασμός» για πώληση-παραχώρηση μεταλλευμάτων και γενικά για προϊόντα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της γης. Αδυναμία υπερασπίσεως των θέσεων. Προσπάθεια να βλάψουν μέσω της «εξάρτησης» σε κάποια αγαθά. Μια μορφή οικονομικής «φυλάκισης». Η φτώχεια κάνει την εμφάνιση της σε μαζικό επίπεδο.

Και συνεχίζουμε...

-Μια αρχή προστασίας (πχ των συμφερόντων του € - η Ε.Κ.Τ) διαλύει ή αποβάλει μέλη από μια ένωση. Οι Αρχές προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες κατά τη διάρκεια της διάλυσης μιας εταιρίας. Διάλυση ή διαχωρισμός συνθηκών, του συντάγματος, ή μορφή κυβέρνησης.

(SARC Kronos= Wi/Apollon= Cupido/Admetos= MC/Cupido= ASC/Άρης= Σελήνη/Κρόνος)

-Μια απόφαση για επιθετική πολιτική. Εργασία υπό μιας μορφής εποπτεία. Επιτήρηση. Η εξουσία που απομακρύνεται από τον λαό.

(SARC Ήλιος= Zeus/Kronos= Κρόνος/Vulcanus= Ήλιος/Δίας= Σελήνη/Βόρειος Δεσμός= Κρόνος/Apollon)

-Απειλές και εξαναγκασμός. Κάποιες σημαντικές εταιρείες με κύρος κάνουν μια κίνηση (συμμαχία) για να συμβάλλουν στην επιβίωση του €, ένας παροδικός εκνευρισμός οδηγεί μέχρι και σε πράξεις βίας. Μια έκτακτη σύσκεψη πολιτικών και τεχνοκρατών. Μυστικές διαταγές εκτελούνται υπό απόλυτη μυστικότητα. Εμπλοκή των μυστικών υπηρεσιών. Ένας επιβεβλημένος συμβιβασμός.

(Βόρειος Δεσμός /Vulcanus(τα σημαντικά γεγονότα)= Zeus= Δίας/Cupido= Ερμής/Άρης= Apollon/Poseidon= Wi/Ήλιος= Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Άρης/Δίας)

-Μια επιθυμητή αλλαγή καθυστερεί λόγω λανθασμένου σχεδίου ή στρατηγικής. Φτάνοντας στην απόγνωση. Πτώχευση μιας εταιρείας, ενός κράτους. Μπαίνοντας σε διαδικασία εκκαθάρισης. Μια τράπεζα που παίζει «βρώμικο» παιχνίδι. Ομαδική καταστολή. Αβεβαιότητα στην οικονομική ζωή. Νοσταλγία για την πατρίδα, για το παρελθόν. Έλλειψη συνεννόησης και νηφαλιότητας.

(Hades/Admetos( Οι δυσάρεστες καταστάσεις)= Ποσειδώνας= Αφροδίτη/Δίας= WI/Cupido= Kronos/Apollon= Ερμής/Κρόνος= Ποσειδώνας /Hades)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved