Πανσέληνος στους Ιχθύς: Όλα είναι δυνατά!

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς μας απογειώνει, μας δίνει την εντύπωση πως με λίγη προσπάθεια κι ένα χαμόγελο του Δία, τα όνειρά μας θα μπορέσουν να πάρουν σάρκα και οστά!

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Όλα είναι δυνατά!


Παράλληλα, νιώθουμε τα συναισθήματά μας να βγαίνουν έντονα προς τα έξω, να γίνονται περισσότερο συνειδητά από όσα θα θέλαμε, αλλά αν τους επιτρέψουμε, θα βγάλουμε από μέσα μας, σημαντικό φορτίο κι, επιπλέον, θα συνδεθούμε καλύτερα με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Πέρα από το ολόγιομο Φεγγάρι στους γλυκύτατους Ιχθύς, έχουμε και μια αντίθεση Κρόνου (στον Αιγόκερω) με την Αφροδίτη (στον Καρκίνο), μα ταυτόχρονα κι ένα τρίγωνο του πρώτου με τον Ερμή (στην Παρθένο). Τι σημαίνει αυτό; Πως ό,τι αισθανόμαστε, μπορεί να βγει δύσκολα από τα χειλάκια μας, μα θα είναι πέρα για πέρα αληθινό γιατί θα το έχουμε σκεφτεί πολύ σοβαρά!

Παρθένοι κι Ιχθύες, έρχεστε στο προσκήνιο, με εσάς Παρθένους να έχετε και τον Ερμή στο ζώδιό σας. Αμφότεροι, θα συνειδητοποιήσετε ότι για να βοηθήσετε τους άλλους, πρέπει πρώτα να βοηθήσετε και τον εαυτό σας, ενώ εσείς Ιχθύες, καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αναφορικά με κάποιο πρόσωπο.

Κριάρια, αυτό το διάστημα είστε τρομερά εκνευρισμένα και με το δίκιο σας: Η Πανσέληνος παίζει με την ψυχολογία σας παιχνίδια, ενώ με τον Άρη στο ζώδιό σας γεμίζετε ενέργεια και… νεύρα! Ταύροι, δε θα σας στρεσάρει η Πανσέληνος, ενώ απεναντίας, θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε τους στόχους σας περισσότερο με το ένστικτο, ενώ η λογική σας, θα είναι… στους έρωτες!

Δίδυμοι, μην τα τσουγκρίσετε με φίλους σας από εκνευρισμό και μόνο, αλλά αντίθετα, συγχωρέστε πρόσωπο που σας έχει πληγώσει. Ξεχάστε και προσπεράστε. Καρκίνοι, έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η Πανσέληνος, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία (πριν πιάσει ο ανάδρομος Άρης στον Κριό), να χαλαρώσετε και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαρεί. Ξεδώστε και λιγάκι!

Λιοντάρια μου, τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ και καλό θα ήταν, εάν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, να τις τακτοποιήσετε. Συναισθηματικά, θα είστε πολύ φορτισμένα, αλλά μην μασάτε! Θα το ξεπεράσετε πολύ σύντομα!

Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια καινούργια αρχή σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Κάντε το και μην κοιτάξτε πίσω! Ο Άρης στον Κριό σας εκνευρίζει, αλλά παράλληλα, σας δίνει και ενέσεις αδρεναλίνης! Σκορπιοί, η Πανσέληνος στα Ψάρια κι η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μια χαρά σας ταίριαξαν και μια χαρά την έχετε δει «ας χαλαρώσω λιγάκι!». Δεν σας αδικώ, ιδιαίτερα από την στιγμή που κι ερωτικά, έχετε αβάντες!

Τοξότες, το σπιτάκι σας κι η οικογένειά σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο γιατί σε δεύτερο… σαν τους Σκορπιούς κι εσείς: έρωτες κι αμαρτίες θα σας απορροφήσουν! Αιγόκεροι, νιώθετε σαν να σας τραβάνε από 10 διαφορετικές μεριές κι όλοι να θέλουν κάτι από εσάς. Μαζέψτε την ενέργειά σας, δώστε με αγάπη εκεί που πρέπει (Ιχθύς είναι αυτός!), αλλά κρατήστε κι υγιείς αποστάσεις από όσους σας κουράζουν.

Υδροχόοι, αν και το μυαλό σας τρέχει με 1000 (λόγω του Άρη στον Κριό), η Πανσέληνος έρχεται να σας θυμίσει ότι δεν είναι κακό πού και πού να αφήνεις και κάποια πράγματα, απλώς να εξελίσσονται, χωρίς να τρέχεις από πίσω τους κι εσύ! Για σκεφτείτε το λιγάκι…

Διάβασε επίσης:

Ελλάδα-Τουρκία: Τα προεόρτια ενός πολέμου συμφερόντων

Άρης στον Κριό: Το δίλημμα μπροστά στην βία

Τι λένε τα άστρα για τα Ελληνοτουρκικά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved