Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω: Το συναίσθημα και τα «πρέπει» σε σύγκρουση!

Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω δεν πρέπει να σε τρομάζει

Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω: Το συναίσθημα και τα «πρέπει» σε σύγκρουση!


Είναι μια ακόμη καλοκαιρινή Σεληνιακή έκλειψη (η πρώτη έγινε ήδη στον Τοξότη τον προηγούμενο μήνα), που θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά μπορεί και να σε βγάλει και από αδιέξοδα.

Είναι αλήθεια ότι οι Σεληνιακές Εκλείψεις μας επηρεάζουν με τρόπο έντονο: η ψυχολογία αλλάζει και οι εσωτερικές δυνάμεις βρίσκονται σε σύγχυση. Εδώ να σου θυμίσω ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος στον Καρκίνο (ορθοδρομεί στις 13 του μήνα), άρα, το συναίσθημα και η αίσθηση του «πρέπει», όχι μόνο θα έρθουν σε σύγκρουση, αλλά το αποτέλεσμα, θα είναι και λιγάκι κωμικό, στην καλύτερη.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο, ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, η Σελήνη στον Αιγόκερω, ο Δίας, ο Κρόνος κι ο Πλούτωνας, από την άλλη, κοιτιούνται με δυσπιστία, την ίδια στιγμή που ο Άρης είναι στον Κριό και τετραγωνίζει και τον Αιγόκερω, μα και τον Καρκίνο! Η Αφροδίτη σφυρίζει αδιάφορα από τους Διδύμους κι έτσι τα πράγματα διαμορφώνονται ως εξής:

Θα κληθούμε να βάλουμε μια τάξη στα συναισθήματά μας, να «ξεκολλήσουμε» από ό,τι μας κρατάει πίσω και να δράσουμε με αποφασιστικότητα για να αλλάξουμε σελίδα στη ζωή μας. Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να εκφραστούμε πιο άγαρμπα από όσο πρέπει ή να εκφράσουμε τελείως λάθος προθέσεις (ας είναι καλά ο ανάδρομος Ερμής και ο δυναμικός Άρης που σπρώχνουν με αγένεια ο ένας τον άλλον). Στην πραγματικότητα όμως, το ζητούμενο είναι να αναγνωρίσουμε τι μας πονάει και, με τη βοήθεια του Αιγόκερω, να το φέρουμε στις σωστές του διαστάσεις και να το αντιμετωπίσουμε ευθέως και χωρίς περιστροφές (δες το καθαρά, κάνε κατά μέτωπο επίθεση στο πρόβλημα και ξεμπέρδευε μαζί του!).

Ένα είναι σίγουρο: θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι πολύ πιο υγιές για εμάς να τελειώσουμε κάποια πράγματα, σχέσεις, καταστάσεις, έτσι ώστε να απελευθερωθούμε. Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μας προκαλέσουν δυσφορία και θλίψη αρχικά, μα, μην ξεχνάτε ότι κάθε έκλειψη δεν είναι μόνο ένα τέλος, είναι και μια αρχή!

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, σπάστε τα δεσμά σας οικειοθελώς και απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει. Προσοχή στο πώς εκφράζεστε. Ταύροι και Σκορπιοί, πολλά από όσα σκέφτεστε θα καταρριφθούν και θα κληθείτε να βρείτε ηρεμία σε νέο status quo (ξέρω, χαρήκατε που το διαβάσατε). Δίδυμοι και Τοξότες, θα έχετε έντονο εσωτερικό διάλογο (εύχομαι να βγάλετε άκρη και να πάρετε αποφάσεις). Λέοντες κι Υδροχόοι, ίσως χρειαστεί να ξεχάσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνατε μέχρι σήμερα τα πράγματα και να βρείτε νέο modus operandi (τρόπο λειτουργίας). Παρθένοι και Ιχθύες, οι άνθρωποι στην ζωή σας δεν είναι δέντρα. Κάποιοι μπορεί να φύγουν (και καλώς) για να κάνουν χώρο σε καινούργιους.

Διάβασε επίσης:

Τι λένε τα άστρα για τα Ελληνοτουρκικά

Είναι πιθανό το ξέσπασμα μιας ακόμα μεγαλύτερης πανδημίας; Τι λένε τα άστρα;

Το μέλλον προβλέπεται γκρίζο: Η κρίση του 2020 «ορεκτικό» για τα όσα θα ακολουθήσουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved