Πανσέληνος στον Σκορπιό: Έντονα αισθήματα κι ανάγκη για… κυριαρχία

Εάν νομίζεις ότι η Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι σαν όλες τις άλλες, τότε, θα βρεθείς προ εκπλήξεως...

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Έντονα αισθήματα κι ανάγκη για… κυριαρχία


Ο Σκορπιός δεν ταιριάζει γάντι στην Σελήνη, για την ακρίβεια, εκβιάζει τα συναισθήματα, μεγεθύνει την εσωτερική πάλη και πέφτει με τα μούτρα, ή αντίθετα, αρνείται, να κάνει κάτι.

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ουρανόςστον Ταύρο, Ταύροι και Σκορπιοί θα έρθετε αντιμέτωποι με όλα όσα παλεύατε μέσα σας κι αποφεύγατε να διαχειριστείτε τόσο καιρό: σχέσεις θα δοκιμαστούν, σχέσεις θα αλλάξουν μορφή (όχι αναγκαστικά για κακό), ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είτε θα έρθει ανακούφιση, είτε… έκρηξη.

Κριοί μην ανοιχτείτε οικονομικά και προσέξτε τι χρωστάτε, πού πάνε τα χρήματα σας. Δίδυμοι, έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα περάσετε την Πανσέληνο πιο ελαφρά, αλλά κάτι θα αλλάξει στην εργασία, την καθημερινότητα σας.

Καρκίνοι, μια γνωριμία μπορεί να αποβεί… μοιραία, έρωτας και πάθος θα χτυπήσει την πόρτα σας, αλλά γνωρίζοντας ότι σε λίγες ημέρες η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στους Διδύμους, θα σας έλεγα να μην παραχωρήσετε γη και ύδωρ στο πρόσωπο του ενδιαφέροντος σας. Λιοντάρια μου, ίσως να πρέπει να κάνετε ένα βήμα σε κάποιο οικογενειακό σας θέμα που θα… ανεβάσει πολύ θερμοκρασία, ενώ παράλληλα, πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εσάς, να σας φερθούν… αψυχολόγητα κι αδικαιολόγητα…

Παρθένοι, στη θέση σας θα πρόσεχα τι λέω, σε ποιον το λέω και πώς το εκφράζω, διότι ρισκάρετε να χάσετε φίλους και να αποκτήσετε αντιπάλους. Ζυγοί μου, θα σας πω ότι είπα και στα Κριάρια: τα λεφτουδάκια σας και τα μάτια σας. Επίσης, μυστικά και ψέματα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Τοξότες, η ψυχολογία σας θα είναι κάπως μπερδεμένη, ενώ άλλο τόσο θα είναι και η καθημερινότητα σας, με την μόνη διαφορά ότι η δεύτερη τουλάχιστον θα στρώσει ή θα αλλάξει, έστω θα πάρει μια κατεύθυνση! Αιγόκεροι, ένταση θα δημιουργηθεί στις σχέσεις μας με πρόσωπα που αγαπάτε και θεωρείτε φίλους, ενώ παίζει και να σας βγει μια γνωριμία, αλλά στη θέση σας, δεν θα περίμενα να δω καλό. (Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη σε λίγες ημέρες, άρα…)

Υδροχόοι, παιχνίδια εξουσίας παίζονται στο χώρο εργασίας σας, τα οποία θα σας ενοχλήσουν πολύ. Έχοντας μάλιστα τον Κρόνο και τον Άρη στο ζώδιο σας, θα σας συμβούλευα να προσποιηθείτε ότι όλα είναι καλά, διαφορετικά, σας βλέπω να μπλέκετε σε άγριους καυγάδες… Ιχθύς, η Πανσέληνος στον Σκορπιό μπορεί να σας αποκαλύψει έναν καινούργιο τρόπο λειτουργίας όσον αφορά κάποιο θέμα στη ζωή σας. Είτε επιλέγετε να «αλλάξετε», είτε μουλαρώνετε κι απλώς θα αγκομαχείστε λιγάκι παραπάνω. Η επιλογή είναι δική σας…

Διάβασε επίσης:

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο 2020;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

Προβλέψεις Μαΐου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Διάβασε τι να περιμένεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved