Εθνική ενότητα - Η ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο

Σαν σήμερα ανατινάχθηκε η γέφυρα του Γοργοποτάμου από την Ελληνική Αντίσταση
Παπασταύρου Λίντα
Εθνική ενότητα - Η ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, ο βαθμός της αποτελεσματικότητας τους πολλαπλασιάζεται. Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα από την κοινή δράση του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ που οδήγησε σε ένα από τα κορυφαία σαμποτάζ του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και στην καθυστέρηση του ανεφοδιασμού των Γερμανών στην Αφρική για περίπου έξι εβδομάδες.

Αυτή η ενότητα φωτογραφήθηκε και αστρολογικά στους γενέθλιους χάρτες των δύο μεγάλων αντιπάλων, του Άρη Βελουχιώτη και του Ναπολέοντα Ζέρβα που είχαν στην 6η-7η μοίρα των Διδύμων μεν πρώτος τον Δία, ο δε δεύτερος τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.

Γιατί η κοινή επιχείρηση τους έγινε με τον Κρόνο και τον Ουρανό να κινούνται σε αυτήν την περιοχή του ζωδιακού, ορίζοντας για τον καθένα μια ξεχωριστή αλλά και μια κοινή μοίρα. Το εντυπωσιακό μάλιστα στην συναστρία τους είναι πως είχαν αμοιβαίες όψεις Ήλιου-Δία, ότι πρέπει δηλαδή για την ευόδωση μιας κοινής προσπάθειας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που φέρουν τους δύο ηγέτες να έχουν γεννηθεί αντίστοιχα στις 9/9/1905 και στις 29/5/1891, ο Παρθένος Άρης Βελουχιώτης είχε απέναντι από τον Ήλιο του τον Δία του Διδύμου Ναπολέοντα Ζέρβα την ίδια στιγμή που ο Ήλιος του δεύτερου έκανε σύνοδο με τον Δία του πρώτου!

Πολύ κρίμα θα έλεγε κανείς και για τους δύο τους, αφού η πολιτική και τα συμφέροντα, με εξαίρεση τον Γοργοπόταμο, τους έχρισαν αντιπάλους και όχι συμμαχητές.

Η όλη επιχείρηση στήθηκε με την συνδρομή Βρετανών κομάντος και σύμφωνα με τις ιστορικές μαρτυρίες (http://www.sansimera.gr/articles/35) όλα ξεκίνησαν στις 23:07 όταν οι αντάρτες προσέβαλαν την Ιταλική φρουρά της γέφυρας. Η πρώτη ανατίναξη έγινε τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, στις 1:30, ενώ ακολούθησε και μια δεύτερη στις 2:21.

Στον χάρτη για τις 1:30 πρωταγωνιστές είναι -φυσικά- ο Άρης και τέσσερις αργοί πλανήτες (Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας). Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές και η συμμετοχή όλων των πλανητών πολλαπλή, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επικεντρωθούμε στα κατά τεκμήριο πιο σημαντικά δεδομένα.

gorgopotamos_42

Δικαιολογημένα η προσοχή εστιάζεται στην σύνοδο Κρόνου-Ουρανού στους Διδύμους, η οποία πέρα από την σύνδεση της με τους χάρτες του Βελουχιώτη και του Ζέρβα, παραπέμπει άμεσα σε ένα γεγονός ανατρεπτικό ως προς τις μεταφορές ή τις επικοινωνίες. Οι «κρυφές» όψεις του Κρόνου με τον Άρη (αντίθεση) και το αστρικό Μεσουράνημα (σύνοδος) υποδεικνύουν ένα «στοπ», το οποίο επιπλέον χρωματίστηκε από το αντάρτικο πνεύμα του Ουρανού και το συνωμοτικό πνεύμα του Ποσειδώνα (σε τετράγωνο ως αστρικός με τον Κρόνο).

Ακόμη πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όμως αναφορικά με την εμπλοκή του Κρόνου και του Ουρανού προκύπτουν από το ωροσκόπιο της Ηλιακής έκλειψης που έγινε δυόμισι μήνες πριν το σαμποτάζ, στις 10/9/42. Οι δύο πλανήτες βρίσκονται πάνω στην ακμή του 4ου οίκου με τους «σαμποτέρ» Άρη και Ποσειδώνα σε σύνοδο να τετραγωνίζουν (ως αστρικοί) από τον 7ο οίκο.

Και η Νέα Σελήνη της 8ης Νοεμβρίου ήρθε με την σειρά της να πυροδοτήσει το γεγονός. Είναι χαρακτηριστικό το ότι η ανατίναξη έγινε καθώς ο διελαύνων Άρης βρέθηκε στην 16η μοίρα του Σκορπιού, απέναντι από τον Ωροσκόπο του χάρτη της Νέας Σελήνης, δίνοντας σάρκα και οστά στο εκρηκτικό της περιεχόμενο (τα Φώτα σε «κρυφή« αντίθεση με τους Κρόνο-Ουρανό και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο).

Αστρολογικά λοιπόν, η αβίαστη διαπίστωση είναι πως η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου «έδεσε» με διαδοχικές ενδείξεις που η μια «επιβεβαίωσε» την άλλη. Κι αυτό όσον αφορά συνολικά την αστρολογική διερεύνηση των γεγονότων είναι το βασικό δίδαγμα που μπορεί να μας φέρει πλησιέστερα σε μια πιο επιστημονική Αστρολογία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved