Ηλιακή Έκλειψη υπέρτατης ισχύος

Οι εκτιμήσεις της Uranian αστρολογίας για την ερχόμενη Ηλιακή έκλειψη
Παπασταύρου Λίντα
Ηλιακή Έκλειψη υπέρτατης ισχύος

Οιωνοσκοπεί ο Karl-Heinz Ottinger





Karl Heinz Ottinger







































Στις 25/11/2011 και ώρα 08:10 πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη την οποία μόνο ελαφρά την καρδία δεν μπορεί να την πάρει κανείς, αφού γίνεται στην 2η μοίρα που θεωρείται η μοίρα της Υπέρτατης Ισχύος. Έτσι, είτε θετικά είτε αρνητικά, τα γεγονότα θα είναι πολύ ισχυρά. Μια δεύτερη ένδειξη που έχουμε είναι η ισχυρή κατάληψη του μεταβλητού στοιχείου, πράγμα που σημαίνει μια αλλαγή στα μέχρι τώρα υπάρχοντα δεδομένα αλλά και μια τάση για διαδοχικά «χτυπήματα» προερχόμενα από πολλαπλές πηγές.

Συγκρίνοντας τον χάρτη της έκλειψης (εξωτερικός κύκλος) με τον χάρτη της Ελλάδας-Μεταπολίτευσης (έσω κύκλος) έχουμε τα εξής:

-Ο Ποσειδώνας της έκλειψης σε αντίθεση με τον Άρη της Ελλάδας (άξονας 3ος -9ος οίκος) και ο Άρης της έκλειψης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας. Οι όψεις αυτές υποδεικνύουν μόλυνση, κλοπή, εξαπάτηση και είναι ενδεικτικές ενός «στημένου» παιχνιδιού ή μιας προδοσίας.

-Ο Κρόνος της έκλειψης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό. Κατάλυση δικαιωμάτων, πραξικόπημα.

-Ο Πλούτωνας της έκλειψης σε τετράγωνο με Σελήνη και Πλούτωνα ενεργοποιώντας την γενέθλια όψη. Βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του λαού, μοιραίες εξελίξεις, πόνος, ξεριζωμός.

Ας περάσουμε τώρα στα της Uranian:

Σημείο Εκλείψεως= Πλούτωνας =Wi/Hades=Σελήνη=Zeus/Kronos

Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του. Πνευματική πίεση. Απώλειες ατόμων. Φτώχεια. Άτομα πρόθυμα να πάρουν τις διαταγές. Στρατιωτικό προσωπικό. Ένα έθνος αποδοτικό στην εχθροπραξία. Επέκταση ενός μεγάλου πολέμου.

Σημείο Εκλείψεως= Κρόνος/Ουρανός = Cupido/Hades= Ήλιος/Πλούτωνας= Wi/Admetos

Ξαφνικός χωρισμός. Απόσυρση από την δημόσια ζωή. Οι άνθρωποι ή το κοινό κάτω από τον αντίκτυπο ενός θλιβερού γεγονότος. Χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Μια γυναίκα που βγάζει την πικρία της και προκαλεί σάλο. Απώλεια μητέρας ενός επιφανούς ατόμου.

KOMPLE

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved