Το δυσοίωνο μέλλον του ευρώ Μέρος Α΄

Ποιό θα είναι το μέλλον του ευρώ, σύμφωνα με την Uranian αστρολογία;
Παπασταύρου Λίντα
Το δυσοίωνο μέλλον του ευρώ Μέρος Α΄

από τον Karl Heinz Ottinger





Karl Heinz Ottinger


«Τα αποτελέσματα που έχει η τιμωρία στους ανθρώπους και τα ζώα είναι η αύξηση του φόβου, η όξυνση της πονηριάς, ο έλεγχος των επιθυμιών. Η τιμωρία δαμάζει τον άνθρωπο, αλλά δεν τον κάνει καλύτερο».

Friedrich Nietzsche

Το ευρώ (€) ήταν μια ευρωπαϊκή έμπνευση δημιουργίας ενός νομίσματος το οποίο θα αποτελούσε το «αντίπαλο δέος» του δολαρίου. Το κακό ήταν πως οι εμπνευστές του ήθελαν να στήσουν ένα νομισματικό «Amistad» με δούλους όλους τους άλλους πλην εαυτών. Ανάμεσα στους Monetaslaves δηλαδή νομισματικούς σκλάβους θα ήταν και όλος ο Ευρωπαϊκός Νότος. Κάτι αντίστοιχο υπήρξε και στην Αμερική με τους Νοτίους και τους Βόρειους. Οι Βόρειοι είχαν την βιομηχανία ενώ οι Νότιοι την αγροτική παραγωγή.

Οι εμπνευστές, συνεπώς, του ευρώ ήθελαν ένα ισχυρό νόμισμα, χωρίς να υπάρχουν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες. Η Ελλάδα, για παράδειγμα, θα ήθελε να έχει ένα δυνατό νόμισμα, έχοντας μόνο ως βαριά βιομηχανία την αγροτιά και τον τουρισμό; Μάλλον όχι. Γιατί, φτηνό νόμισμα σημαίνει καλύτερη ανάπτυξη. Για παράδειγμα η Κίνα ορθώς και έχει μόνιμα σε υποτίμηση το Γουάν και η Αμερική είναι αδύνατον να την ακολουθήσει. Γι’ αυτό η Κίνα είναι η χώρα με την ταχύτερη ανάπτυξη.

Γερμανία και Angela Merkel: Η εν πολλές αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή τελικώς αμάρτησε για την πατρίδα της.

Η Γερμανία με την ισχυρότερη οικονομία στην Ευρώπη αλλά και την πιο «αθόρυβη» μυστική υπηρεσία στην Ευρώπη την BND (Bundesnachrichtendienst) βρίσκει τους, κατά τόπους, Νενέκους και ουσιαστικά δημιουργεί έναν αθέμιτο ανταγωνισμό μονοπωλιακού χαρακτήρα. Πρέπει όμως να έχει δυο πράγματα. Πολιτική αναμπουμπούλα, οικονομική αστάθεια αλλά και ανταγωνιστικές τιμές. Από την άλλη, η ανάγκη δημιουργίας μιας ενιαίας τραπεζικής αγοράς θα ήταν πολύ δύσκολη, εάν όχι αδύνατη να γίνει, με εθνικά νομίσματα, ακόμα και αν αυτά θα ήταν πολύ ισχυρά. Με το ευρώ οι τράπεζες μαζεύουν, μέσω των κατά τόπους τραπεζών, όλη την οικονομική ρευστότητα και την επιστρέφουν πίσω υπό την μορφή δανείων. Έτσι ζει το €.

Ας δούμε τώρα την EURO-ανάλυση μέσα από τις εξισώσεις της Uranian:

EURW

WI (κοινή γνώμη)=Άρης /Κρόνος= Αφροδίτη/Vulcanus=MC/Ουρανός = Πλούτωνας/Apollon=Βόρειος Δεσμός /Δίας=ASC/Kronos:

Ένα προδιαγεγραμμένο τέλος. Απόλυση. Η πραγματοποίηση της θέλησης που αντικατοπτρίζει το σύνολο του κοινού. Το «θέλω» του κόσμου παίρνει ισχύ μέσω της λαϊκής ετυμηγορίας. Κάνοντας στον κόσμο μια προσφορά. Τεστάρισμα. Μια μεγάλη αλλαγή. Αλλάζοντας στάση απέναντι στον κόσμο και την κοινωνία. Οι σχέσεις διέπονται από εγκαρδιότητα και εκτίμηση. Σχέσεις με ποιότητα όπου οι

εμπλεκόμενοι περνούν ευχάριστα. Εκτελώντας υπηρεσία. Εργασία στον Δημόσιο τομέα. Υπηρετώντας το Δημόσιο συμφέρον. Το να έχεις συχνές επαφές και συνεργασία με τους προϊσταμένους σου

WI/Δίας (το νόμισμα)=Ουρανός= Cupido/Vulcanus

Αύξηση της περιουσίας. Ξαφνική αλλαγή της τύχης. Δοκιμή της δύναμης από μια κοινότητα. Να βρεθεί ξαφνικά σε μια μεγάλη κοινωνία. Η άνοδος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

MC= MC/ Admetos= Αφροδίτη/Κρόνος= Ήλιος/Kronos= Άρης/Poseidon= Hades/Apollon

Αμετακίνητος, προσκολλημένος και ακλόνητος στις θέσεις. Θάνατος. Η σταθερότητα, η εμμονή κάποιου. Μια συναισθηματική δοκιμασία. Ηγετική συμπεριφορά. Η προσωπική υπόσταση και συμπεριφορά. Γνώση ενός μυστικού δόγματος. Εμπειρία που συλλέγεται μέσα από δυσκολίες. Φτώχεια.

ASC= Αφροδίτη= Κρόνος/Πλούτωνας= Ποσειδώνας/Vulcanus= Ήλιος/Ουρανός

Η διαδικασία που οδηγεί σε έναν χωρισμό. Ξεκινώντας τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της αρχής του τέλους. Διαζύγιο και χωρισμός εν ειρήνη. Δοκιμάζοντας μέσω άλλων μια μεγάλη εξαπάτηση ή μια απογοήτευση. Η στέρηση της επιτυχίας μέσω της επίδειξης δύναμης από τρίτους. Μαζική εξαπάτηση. Ένα άτομο που «προκαλεί» τις καταστάσεις και δεν κάθεται φρόνιμα. Ο «ανακατωσούρας».

Ο δάκτυλος που πυροδοτεί. (δηλαδή αυτός που κρύβεται πίσω από όλα).

Το μέλλον του €

ASC=Δίας /Zeus= Πλούτωνας/Cupido= Βόρειος Δεσμός/Poseidon = WI/Kronos Κοινή εργασία για έναν σκοπό. Αλλαγή στους κοινωνικούς όρους, σχέσεις. Δοκιμάζοντας μαζί με άλλους το μετασχηματισμό της κοινωνικής δομής.

MC=WI/Admetos= WI/MC=Ποσειδώνας/Cupido=Βόρειος Δεσμός /Ουρανός

Η εξάντληση. Το να δεχθεί κάποιος μια κίνηση ματ. Αντιστεκόμενος στις κινήσεις

και στα θέλω οποιουδήποτε άλλου. Λαμβάνοντας μέρος στην διάλυση μιας σχέσης, ενός γάμου, ενός συνεταιρισμού. Καινοτομίες. Νέες τεχνοτροπίες. Επαφές με νέες τεχνολογίες. Τα πρωτόγνωρα πράγματα.

Kronos= Κρόνος/Ποσειδώνας =Πλούτωνας/Poseidon= Wi/Ποσειδώνας= Kronos/Poseidon

Χρόνια συμπτώματα της διάλυσης στην κυβέρνηση. H αυταρχική τοποθέτηση ενός ηγέτη. Διπλωματικό Σώμα. Η εμπλοκή του Διπλωματικού σώματος σε κάποιες ενέργειες. Πολιτικοί-δικαστές και γενικώς άτομα με ισχύ απογοητεύουν με τις πράξεις τους το κοινό που προσδοκά.

Wi/Δίας= Σελήνη/Ερμής= Ήλιος/Apollon= WI/Ποσειδώνας= Kronos/Poseidon:

Η εξέλιξη μπορεί να δείχνει ομαλή αλλά δεν είναι μιας και επέρχεται διάλυση και χάος.

Η ερμηνεία: Το € από τις 22 Ιανουαρίου και μετά θα βρεθεί σε εξαιρετικά δυσμενή θέση. Κατά την γνώμη μου μια νομισματική διάλυση-ανατροπή το 2012-2013 και το πέρασμα σε μια νέα φάση -με έμφαση στο καλοκαίρι του 2012- δείχνει αναπόφευκτη.

Τέλος Α΄ Μέρους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved