Πανσέληνος στην Παρθένο: Μήπως να ξανασκεφτόσουν μερικά πράγματα;

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα, παρουσία στάσιμου Ερμή, δεν είναι κι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

Πανσέληνος στην Παρθένο: Μήπως να ξανασκεφτόσουν μερικά πράγματα;


Εκεί που το Φεγγάρι αποζητά να μεταβιβάσει όλη του την ενέργεια, τα πράγματα φρενάρουν απότομα κι ό,τι πάει να εκφραστεί… βγαίνει φάλτσο! Παρθένοι, Ιχθύς, Δίδυμοι και Τοξότες, ενώ θα έχετε κάνει όλα τα σωστά βήματα σε θέματα προσωπικού, ερωτικού/συντροφικού, οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου αντίστοιχα, κάτι δε θα σας βγαίνει καλά. Μην απογοητεύεστε και μην μασάτε. Μόλις περάσουν 3-4 ημέρες, ξαναπροσπαθήστε και με την αρωγή του Ερμή που θα περάσει στους Ιχθύς στις 18, το πράγμα θα ισιώσει.

Ταύροι και Αιγόκεροι, θα την βιώσετε την Πανσέληνο πιο έντονα, αλλά θα κάνετε θετικό απολογισμό: Ταύροι, παίζει να σας χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα, αλλά μην του ανοίξετε, πριν το ημερολόγιο δείξει 11 του μήνα κι έχουμε βεβαιωθεί ότι ο ανάδρομος, ο στάσιμος και ο αργός Ερμής έχουν πάρει δρόμο! Αιγόκεροι, με Άρη, Δία, Κρόνο και Πλούτωνα στο ζώδιό σας και μια φιλική Πανσέληνο, δεν μαζεύεστε. Σε αυτές τις προβλέψεις είστε μια κατηγορία από μόνοι σας και -κυριολεκτικά- έχετε μαζέψει τόση πλανητική ενέργεια, που αμφιβάλλω εάν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ μπορείτε να κάνετε! Go for it!

Κριάρια και Λέοντες, θέματα εργασίας/καθημερινότητας και οικονομικά, αντίστοιχα, ίσως και να σας στρεσάρουν: κακώς! Περιμένετε να περάσει η Πανσέληνος κι απλά κάνετε τα παπάκια μέχρι τότε. Σημείωση: δεν είναι η Πανσέληνος το θέμα σας, αλλά οι 4 πλανήτες στον Αιγόκερω που στέλνουν… δυνατά vibes!

Καρκίνοι και Σκορπιοί, θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση 2 ταχυτήτων: από την μια εσείς Καρκίνοι με κόντρα 4 Αιγόκερους, θα προσπαθείτε να τα φέρετε βόλτα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, ενώ η Πανσέληνος θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί, αλλά ελαφρώς… φάλτσοι! Σκορπιοί, έχοντας βοήθεια από τον Ιχθύ, αλλά και από τον Αιγόκερω, την περνάτε ξώφαλτσα την επιρροή της Πανσελήνου, για να μην σας πω ότι ενδέχεται να κάνετε και καμία γνωριμία!

Ζυγοί κι Υδροχόοι, θα νιώσετε ότι σε ψυχολογικό επίπεδο κάτι παίζει, κάτι που όμως δείχνει να σας στρεσάρει και δεν μπορείτε να το αποτινάξετε από πάνω σας. Ηρεμήστε: Είναι ο πολύς Αιγόκερως (με 4 πλανήτες) είναι κι ουχί η έρμη η Πανσέληνος. Αντιθέτως, θα σας έλεγα να το εκμεταλλευτείτε το διάστημα επιρροής της και να ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ (ΝΑΙ, κι ας είναι στην Παρθένο!) και να αναδιοργανωθείτε ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς

Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στον Αιγόκερω;

Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2020 για τα 12 ζώδια: Όλα μπορεί να ανατραπούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved