Κυβέρνηση Εθνικής (στ)Ενότητας

Αστρολογικές εκτιμήσεις για την κυβέρνηση Παπαδήμου
Παπασταύρου Λίντα
Κυβέρνηση Εθνικής (στ)Ενότητας

Συμψηφίζουν ο Karl-Heinz Ottinger και ο Γιάννης Ριζόπουλος

1. Uranian ψήφος

Επιτέλους έχουμε κυβέρνηση εθνικοπατριωτική με εσάνς θρησκευτικό. Μια είναι η Τράπεζα και ο (όσιος) Λουκάς ο προφήτης της. Ο άνθρωπος των τραπεζών, ο άξιος εκσυγχρονιστής, είναι γνωστό πως συνδέεται στενά με την «σφηκοφωλιά» των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου -που λέει κι η Αλέκα- οι οποίοι αφού πρώτα φρόντισαν να εκσυγχρονίσουν την Ελλάδα στα χρέη, ύστερα επευφημούν και δοξάζουν τον προφήτη τους που θα την «σώσει».

Να τι «δίνουν οι εξισώσεις της ορκωμοσίας του κ Παπαδήμου (11 Νοεμβρίου, ώρα 16:11)

Κάποιος που νοιώθει σίγουρος για την δύναμη που έχει. Ένα μυαλό με συνδυαστική ικανότητα.

(MC = Ήλιος/Vulcanus = Ερμής /Πλούτωνας)

Πολλές συζητήσεις με άλλους.

(ASC= Ερμής /Apollon= Ηλιος /Πλούτωνας)

Απαγόρευση από τα δικαστήρια. Ανθρώπινες απώλειες της κυβέρνησης. Θάνατος μεταξύ των αρχών.

(Kronos = Ουρανός/Ποσειδώνας= Ποσειδώνας /Hades)

Ξαφνικός χωρισμός. Απόσυρση από τη δημόσια ζωή. Βρισκόμενοι ξαφνικά σε δύσκολη θέση.

(Σελήνη (η μάζα)= Admetos= Κρόνος/Ουρανός)

Επίσης λόγω του ότι η κυβέρνηση δεν είναι εκλεγμένη από τον λαό αλλά διορισμενη πρέπει να ελέγξουμε και τον άξονα Wi/Kronos

Το να βρεθείς εν μέσω όχλου και έντονων συζητήσεων. Συνδικάτα. Διαπραγματευόμενος τις συνθήκες εργασίας. Συζήτηση για την κατάσταση που αλλάζει προς το χειρότερο. Απαισιοδοξία. Λάθος. Ακόμα και πιο γρήγορη διάλυση

(Wi/Kronos = Πλουτωνας /Hades= Ερμής)

Έπεται και η έκλειψη του Νοεμβρίου

Σεληνιακή Έκλειψη= Κρόνος /Admetos= Σελήνη /Κρονος: Προβλήματα με τις μετακινήσεις. Προβλήματα με μεσα μεταφορας

K.H.O.

2. Ιδιοσυναστριακή ψήφος

Σίγουρα η παρουσία του Δία στον 1ο οίκο -σε σύνοδο μάλιστα με την αστρική Σελήνη- αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας σε σχέση με τις προοπτικές του κ Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της χώρας (άντε και Εθνάρχης...) και όχι μόνον. Οι «πόντοι» που θα μαζέψει μπορεί να του εξασφαλίσουν μια άριστη θέση σε άλλο μετερίζι. Αν μάλιστα προσθέσουμε την επίσης «κρυφή» σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στις παρυφές του 6ου οίκου και τα συνδυάσουμε μεταξύ τους, φαίνεται πως ο κ Παπαδήμος δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει αυτές τις προοπτικές τόσο εύκολα. Κι αν αποφασίσει να πολιτευθεί στις -όποτε γίνουν- εκλογές άλλη μια τετραετία την έχει στο τσεπάκι του, φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση των έξωθεν υποστηρικτών του που αναμένεται να μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την μοιρασιά της πίτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον 8ο οίκο των οικονομικών σε «κρυφό δίπορτο» με τον Πλούτωνα στον 9ο και τον Ήλιο στον 7ο. Pas mal για μεγάλο φαγοπότι με τοπική κουζίνα και αλλοδαπούς συνδαιτυμόνες.

Είναι κι αυτή η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που συνδυασμένη με τον Δία φέρνει τις υπερπαραγωγές του 007 πιο ...κοντά μας και στον οικονομικό τομέα κάνει την υπόθεση του χρηματιστηρίου να μοιάζει με παιδική «μονόπολη».

Το μήνυμα της είναι συγκεκριμένο παρ’ όλη την ασάφεια της: Μόλις αρχίζει να μας παρουσιάζεται μια αισιόδοξη -ίσως και ειδυλλιακή- πραγματικότητα, τότε να αρχίσουμε να ...φοβόμαστε!

Guest star στην προσπάθεια του κ Παπαδήμου και σχετικά απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του είναι βέβαια ο Ουρανός στον 12ο οίκο, ένας γνήσιος αντάρτης-εκπαραθυρωτής, ο οποίος όντας σε σύνοδο με τον αστρικό Ωροσκόπο δείχνει έτοιμος για όλα. Το πολιτικό Survivor θα παιχτεί με Χιτσκοκική σκηνοθεσία, όπου κάποια στιγμή θα χάσουμε τον λογαριασμό για το ποιός άνοιξε ποιόν (λάκκο). Όσον αφορά πάντως τον τελικό νικητή, θεωρώ ότι όποιος κι αν έχει την υποστήριξη του κοινού, οι παραγωγοί-σπόνσορες έχουν τον τρόπο να περάσουν το δικό τους.

Ο αστρικός Ωροσκόπος κάνει και ένα τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα στον 9ο οίκο, οπότε τελικά έχουμε μία ωραιότατη εξίσωση, χωρίς κανέναν άγνωστο: Οικονομική ανάπτυξη για τους ισχυρούς (αλλιώς επιμελημένο πλιάτσικο) + Ξέπλυμα (ή αλλιώς αντικατάσταση) πολιτικών + Διεθνής έλεγχος + Φύκια για μεταξωτές κορδέλες (power to the people) = Νέα Ελλάδα.

Κι εδώ ταιριάζουν γάντι οι στίχοι του «Υδροχόου»: Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...

Γ.Ρ.


orkomosia_papademos




Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved