Πανσέληνος στον Λέοντα: Η λιακάδα, πριν από την μπόρα!

Δες τι να περιμένεις από την Πανσέληνο στον Λέοντα με βάση το ζώδιο και φυσικά τον ωροσκόπο σου

Πανσέληνος στον Λέοντα: Η λιακάδα, πριν από την μπόρα!


Μην το σκέφτεστε καν: η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 9 του μήνα, θα σχηματίζει ωραία όψη με τον Άρη στον Τοξότη και θα μας δώσει το θάρρος και την ενέργεια που θα μας χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έπεται. Δηλαδή, τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς που ξεκινάει το έργο τους στις 18.

Κριάρια, Λέοντες, Τοξότες (που ακόμα θα έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας), η Πανσέληνος θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει στο προσκήνιο. Δεν είναι ώρα για ντροπές: βγείτε μπροστά, διεκδικήστε, εκφραστείτε. Εάν εσείς δεν περάσετε όμορφα με αυτό το γεμάτο Φεγγάρι, τότε ποιος;

Ταύροι Παρθένοι κι Αιγόκεροι, όμορφα νέα από κάποιο μέλος της οικογένειας θα λάβετε, ενώ εσείς Αιγόκεροι θα κυνηγήσετε πολύ το… σεξάκι. Αν βγουν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα, κυρίως αυτό της ανασφάλειας που μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση, μη τα αφήνετε όμως να σας επηρεάσουν… Παρθένοι, για να είμαι ακριβής, δε θα σας ενθουσιάσει το συγκεκριμένο Φεγγάρι, αλλά ο φίλος σας, ο Αιγόκερως, θα κάνει τα πράγματα πιο όμορφα, πιο στρωτά για εσάς. Κρατήστε μικρό καλάθι, εκτός κι αν είστε Παρθένοι με κάποιους πλανήτες στον Λέοντα. Τότε το πράγμα γίνεται άκρως ενδιαφέρον και θα φορτιστείτε θετικότατα!

Υδροχόοι, τα ερωτικά σας, αλλά και η σχέση σας με το έτερο ήμισυ, θα περάσει σε μια ενθουσιώδη φάση, με πολλά να θέλετε να γίνουν κι ακόμα περισσότερα να γίνονται! Δίδυμοι και Ζυγοί, θα κινηθείτε σε πολλά επίπεδα, θα μιλήσετε, θα γνωρίσετε, θα συναναστραφείτε με πολύ κόσμο κι αμφότεροι (με την αρωγή του Άρη στον Τοξότη οι πρώτοι και της Αφροδίτης στον Κριό οι δεύτεροι), μπορείτε να έχετε κι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Ναι, αν κάνετε τώρα μια γνωριμία (πριν φυσήξει ο ανάδρομος Ερμής), θα είναι θεόσταλτο δώρο!

Καρκίνοι, δεδομένου ότι όσο μιλάμε ο Αιγόκερως έχει 3 πλανήτες στο ζώδιο κι από τις 17 παίρνει και τον Άρη επίσης, θα σας έλεγα να εστιάσετε στα οικονομικά σας που μπορεί να έχουν καλή τύχη, ενώ αν θέλετε να περάσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο (να δέσει το γλυκό καλύτερα), επίσης, μπορείτε να το κάνετε, πριν ξεκινήσει ο ανάδρομος Ερμής!

Σκορπιοί, δεν θα είναι κι αγαπημένο αυτό το Φεγγάρι, αν και θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή που θα έχει στα επαγγελματικά σας. Κάνετε βήματα μπροστά! Ιχθύες, θέματα της καθημερινής σας ζωής και πρόσωπα που την απαρτίζουν θα σας ψιλοστριμώξουν. Παρ' όλα αυτά, ο Ερμής ακόμα δεν είναι ανάδρομος, αλλά είναι στο ζώδιό σας, επομένως, απολαύστε την Πανσέληνο και κάντε και καμία τρέλα παραπάνω!

Διάβασε επίσης:

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2020;

Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!

Αν θέλεις έναν ανεξάρτητο σύντροφο, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved