Τι λένε τα άστρα για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία; Για πόσο ακόμα θα καίγεται;

Τι δείχνει το ωροσκόπιο της χώρας;

Τι λένε τα άστρα για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία; Για πόσο ακόμα θα καίγεται;

Οι φετινές πυρκαγιές στην Αυστραλία ξεπέρασαν κάθε όριο και εκτός από την απώλεια ανθρώπινων ζωών, η οικολογική καταστροφή είναι τρομακτική, πολύ περισσότερο που η χλωρίδα και η πανίδα στην Αυστραλιανή ήπειρο είναι μοναδική.

Η Αυστραλία ως κράτος ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και βέβαια το πρώτο που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς σε σχέση με την απόδοση «ευθυνών» για όλη αυτήν την καταστροφή είναι η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιο. Καταλυτικό ρόλο μάλιστα φαίνεται να έχει παίξει η Σεληνιακή Έκλειψη της 17ης Ιουλίου, αφού στο αστροχαρτογράφημά της οι «γραμμές» της έκλειψης περνούν πάνω από την Μελβούρνη και γενικότερα τις πιο δοκιμαζόμενες περιοχές της ηπείρου.

Στο «κόλπο» ωστόσο είναι και ο Άρης, με την «γραμμή» της ανατολής του να κείται λίγο ανατολικότερα κι αυτή ακριβώς είναι η κρίσιμη λεπτομέρεια που έδωσε τέτοιες διαστάσεις στην επιρροή της έκλειψης. Αυτό αποτυπώνεται και στο ωροσκόπιο της έκλειψης, όπου ο Άρης (στον Λέοντα) σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, τοποθετημένοι αντίστοιχα τον 4ο και τον 1ο οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Αυστραλίας, θίγοντας δηλαδή την «ταυτότητα» της χώρας.

Το ερώτημα από εδώ και ύστερα είναι αν η Σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου ενισχύει τις πιθανότητες να υπάρξει ένας νέος γύρος καταστροφών και με μια πρώτη ματιά η απάντηση θα μπορούσε να είναι καταφατική, αφού οι «γραμμές» της διασχίζουν ξανά την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα το νοτιοανατολικό τμήμα της. Ωστόσο η απουσία από το «ταμπλό» του Άρη δείχνει πως δεν θα υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα στην συνέχεια και απλά υποδεικνύεται το πένθος που συνοδεύει την καταστροφή και όλα εκείνα που μπορεί να γίνουν για να γιατρευτούν κάποιες από τις πληγές που άνοιξαν στο «κορμί» της Αυστραλιανής ηπείρου.

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Το τέλος είναι κοντά

Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Η αποκαλυπτική κάρτα Ταρώ του Ιανουαρίου για το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved