Λουκάς Παπαδήμος - Στο όνομα του ευρώ

οι πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν στην επιλογή που ήταν από την αρχή η πλέον πιθανή
Παπασταύρου Λίντα
Λουκάς Παπαδήμος - Στο όνομα του ευρώ

από τον Karl Heinz Ottinger





Karl Heinz Ottinger


Επιτέλους πρωθυπουργός! Ύστερα από αρκετές ημέρες συνεννοήσεων, παλινδρομήσεων, τεχνασμάτων και επικοινωνιακών παιχνιδιών οι πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν στην επιλογή που ήταν από την αρχή η πλέον πιθανή.

Η πρώτη δήλωση έγινε στις 10/11/2011 ώρα 14:55 από τον ίδιο τον κύριο Παπαδήμο. Παίρνουμε αυτή την ώρα ως αφετηρία και δηλωτική των όσων θα ακολουθήσουν.

Ας μιλήσουν οι εξισώσεις μιας και το Σύμπαν σίγουρα ξέρει πολλά παραπάνω

WI

ASC= Δίας/Ουρανός= Ουρανός/Cupido= Δίας/Hades= Βόρειος Δεσμός / Πλούτωνας:

Οι πρώτες ευτυχισμένες στιγμές. Αναλαμβάνοντας διαφορετικά καθήκοντα. Θα υποστώ οικονομική χασούρα εξαιτίας τρίτων. Αλλαγή της μέχρι τώρα εικόνας.

MC= ASC/Σελήνη= Admetos/Vulcanus= Σελήνη/Poseidon= Ερμή / Zeus= Ερμή /Άρη=WI/ASC=WI/Poseidon:

Η παρουσία μιας γυναίκας. Εμμονή και έλλειψη διπλωματίας. Η μοίρα & η τύχη μου γυρνούν την πλάτη. Η προετοιμασία για μια έντονη πνευματική εργασία. Δίνοντας ουσιαστικές «εξετάσεις». Δείχνοντας υπακοή στα κελεύσματα τρίτων. Λεκτική αντιπαράθεση. Η σωστή εναρμόνιση με τον τρόπο σκέψης της «τωρινής» εποχής.

Kronos = Σελήνη/Zeus= Αφροδίτη/Cupido= Σελήνη/Άρης= Ουρανός/Ποσειδώνας = Ποσειδώνας /Hades= Wi/Zeus= Ήλιος / Admetos:

Μεγάλη δημιουργική δύναμη. Ο πληθυσμός προστατεύεται από τις αρχές. Στρατιωτικός. Στρατιώτες. Υπηρεσία Πολίτικης Προστασίας. Έχοντας καλές σχέσεις με τους ισχυρούς. Βάζοντας στην εργασία ενός είδους εποπτείας. Απαγόρευση από τα δικαστήρια. Ανθρώπινες απώλειες της κυβέρνησης.

Θάνατος μεταξύ των Αρχών (απώλεια ατόμου που έχει θεσμικό ρόλο). Ξεπερασμένη μορφή κυβέρνησης. Για να δοκιμάσουν το κακό μέσω ή με της απόφασης των προσώπων. Θάνατος και καταστροφή στο κράτος. Η συλλογική συμμετοχή θα στοιχίσει σε μέλη της κυβέρνησης ατομικά.

Ήλιος /Σελήνη = Ουρανός/Hades= Hades= MC/Πλούτωνας = Wi/Ήλιος:

Οι ώρες όπου είναι κανείς πικραμένος. Αντιμέτωπος με αγριότητα. Από το κακό στο χειρότερο. Απώλεια εργασίας. Δυστυχία.

Ουρανός / Kronos= Ποσειδώνας/Poseidon = Hades/Kronos = Ερμής / Apollon= MC/Admetos:

Προσποίηση. Συλλήψεις παραβατικών ατόμων. Πολλές συζητήσεις. Το άτομο που είναι σκληρό και απαθές.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πάει την χώρα στο άγνωστο… με βάρκα την ελπίδα

Η απελπισία είναι πράγματι κακός σύμβουλος. Στην Ελλάδα περίμεναν τον Λουκά Παπαδήμο ως «νέο Μεσσία» που θα σώσει την Ελλάδα από τον όλεθρο. Και φυσικά, όπως λέει και ...αυτός ο Coelho «όταν κάτι επιθυμείς πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις». Άλλωστε οι εμπειρίες διαχρονικά από προηγούμενες κυβερνήσεις «ενότητας» δεν υπήρξαν και τόσο θετικές. Ειδικά η τελευταία, επί Ξενοφώντα Ζολώτα (που κατά την γνώμη μου υπήρξε κορυφαίο μυαλό χωρίς πλάτες και φιλίες για την ανέλιξη της καριέρας του) τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Εκεί συμμετείχαν ο Ανδρέας Παπανδρέου (στην παρούσα θα συμμετέχει ο υιός Γιώργος Παπανδρέου) και ο Κων/νος Μητσοτάκης (ενώ τώρα ο Αντώνης Σαμαράς).

Βέβαια σήμερα θα είναι Πρωθυπουργός ο Κος Παπαδήμος ο οποίος ήταν Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος. Της τραπέζης όπου έχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο να:

α) Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.

β) Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

γ) Κατέχει και διαχειρίζεται τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.

δ) Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων…

ε) Έχει το αποκλειστικό προνόμιο της εκδόσεως τραπεζικών γραμματίων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.

στ) Ενεργεί ως ταμίας και εντολοδόχος του Δημοσίου.

Στο άρθρο 3, αναφέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να εκδώσει άλλα τραπεζογραμμάτια.

Εδώ όμως χρειάζεται λιγάκι την προσοχή σας!

Στο τμήμα ΙΙ – άρθρο 8 αναφέρεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι πολυμετοχική ιδιωτική εταιρία, και ενώ δεν αναφέρει κανέναν περιορισμό όσον αφορά στο ποσοστό κατοχής ενός φυσικού προσώπου, αναφέρει ρητά ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να κατέχει πάνω του 35%, δηλαδή η τράπεζα της Ελλάδος μπορεί να ανήκει ολόκληρη σε έναν ιδιώτη, αλλά δεν μπορεί ποτέ να έλθει στα χέρια του ελληνικού δημοσίου!

Ο κ Παπαδήμος υπήρξε και Υποδιοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και κατά συνέπεια σε άμεση επαφή με τις Ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις…..

Άρα το ερώτημα είναι τώρα, αν θα γίνουν όλα υπό πλήρη κάλυψη μιας και τα περισσότερα κόμματα γίνονται συμμέτοχοι και η πορεία θα δείξει το αν θα γίνουν και συνένοχοι!

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved