Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτό που χρειαζόμαστε!

Φλέρτ και ανάλαφρη διάθεση φέρνει αυτή η Πανσέληνος!

Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτό που χρειαζόμαστε!


Ευλογημένη η Πανσέληνος στους Διδύμους, δίνει έναν τόνο ανάλαφρο, ελευθερώνει την σκέψη, την γλώσσα και το πνεύμα και ζητά, έστω και για λίγο, ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες κι Υδροχόοι, διώξτε την κατήφεια, βάλτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις λίγο περισσότερο αυθορμητισμό και καρδιά. Συμφωνώ ότι πρέπει πάντα να διατηρείτε τις ισορροπίες, αλλά πιστέψτε με, ο μήνας έχει και πολύ Αιγόκερω να σερβίρει, άρα δεν θα ξεφύγετε και να θέλετε!

Κριάρια, μάλλον ήρθε η κατάλληλη ώρα να σκεφτείτε και να πείτε εκείνο που πραγματικά θέλετε, χωρίς να συμβεί τίποτα το ανησυχητικό.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ταύροι, θα επιβεβαιωθείτε πάνω σε ένα θέμα για το οποίο επιμένατε (και περιμένατε) καιρό τώρα! Στην συνέχεια όμως, θα ακολουθήσει νέος κύκλος εργασιών για να πετύχετε το τελικό σας στόχο!

Καρκίνοι μου, θέματα της καθημερινής σας ζωής, ίσως να σας κάνουν να θέλετε να τα βροντήξετε κάτω όλα, αλλά ακόμα κι έτσι κερδισμένοι/ες θα βγείτε!

Λιοντάρια όμορφα, πρόσωπο που σας γυροφέρνει, φέρνει και καλά νέα! Το νου σας όμως γιατί Αιγόκερως καραδοκεί για να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα, εάν το εν λόγω πρόσωπο πάει να σας εκτροχιάσει!

Παρθένοι μου, λαμπρά τα νέα για εσάς! Αν και τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα λόγω του Άρη στον Σκορπιό, όλο και κάτι καλό θα ακούσετε στο χώρο της εργασίας σας!

Σκορπιουδάκια μου, βάρος θα φύγει από πάνω σας, κάποιος/α θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδιο που δεν έχετε τολμήσει καν ξεστομίσετε ότι σας δυσκολεύει! Από μηχανής Θεός θα σας βοηθήσει!

Αιγόκεροί μου άψογοι, πήρατε τον Δία στο ζώδιό σας, επομένως αυτή η Πανσέληνος, απλώς έρχεται για να σας ανεβάσει το κέφι, να σας κάνει πιο ανάλαφρους και ζωηρούς (κάντε ζημιά και την μαζεύουμε μετά!).

Ψαράκια μου, όλα καλά, όλα όμορφα, όλα όπως πρέπει να είναι. Η ψυχολογία σας θα φτιάξει, αφού κι ο Άρης στον Σκορπιό φροντίζει να σας έχει σε μια ευχάριστη διέγερση! Enjoy!

Διάβασε επίσης:

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Δίας στον Αιγόκερω

Δίας στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

Άρης στον Σκορπιό: Φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις πρώτου μεγέθους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved