Ιράν - Στο μονοπάτι του Πλούτωνα

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ η χώρα έχει βάλει μπρος την κατασκευή πυρηνικών όπλων!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Το ισλαμικό Ιράν έχει γίνει εδώ και χρόνια ο κύριος στόχος της Δύσης και αρκετά συχνά ανακύπτουν ακόμη και σενάρια στρατιωτικής επέμβασης, η οποία αν γίνει είναι βέβαιο πως θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου δυναμιτίζοντας την παγκόσμια ειρήνη. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα το Ιράν πέρασε πάλι στα πρωτοσέλιδα του τύπου, αφού σύμφωνα με τον ΟΗΕ η χώρα έχει βάλει μπρος την κατασκευή πυρηνικών όπλων!

Και δυστυχώς, τα μαύρα σύννεφα του πολέμου που άρχισαν να μαζεύονται έχουν και αστρολογική «ανταπόκριση».

Σύμφωνα με τον Νικ Κάμπιον ειδικευμένο σε θέματα κοσμικής (mundane) αστρολογίας, το σύγχρονο Ιράν γεννήθηκε στις 1/4/1979 και ώρα 15.00, είναι δηλαδή Κριός με Ωροσκόπο στον Λέοντα, με τον Κρόνο στην Παρθένο και τον 1ο οίκο να κάνει επίδειξη της αυστηρότητας που διέπει το ισλαμικό δίκαιο. Σε τ-τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και την Σελήνη στους Διδύμους, μετατρέπει το φιλελεύθερο πνεύμα της τελευταίας σε μια ..λίστα δογμάτων και κανόνων.

Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας έχουν μια διακεκριμένη παρουσία στο ωροσκόπιο του Ιράν, αφού ο μεν πρώτος βρίσκεται ως αστρικός πάνω στον Ωροσκόπο και ο δεύτερος σχηματίζει μια αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα.

Και όλοι γνωρίζουμε τον «σκληρό πυρήνα» και τις απόλυτες θέσεις που διαμορφώνουν αυτοί οι δύο πλανήτες.

Παράλληλα, ο επίσης γωνιακός Ουρανός στον 4ο οίκο και τον Σκορπιό συντηρεί τις ακραίες πρακτικές, όντας επίσης ένας μόνιμος δείκτης εσωτερικής αναταραχής ή ανατροπών.

Και τελευταίος αλλά όχι έσχατος ο Άρης στον 8ο οίκο και τους Ιχθύες, σαφής δείκτης μιας «λαθραίας» εξοπλιστικής κούρσας με δραστικές προοπτικές (σε τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα)

Με δύο λόγια δηλαδή, μέσα στον γενέθλιο χάρτη του Ιράν υπάρχουν όλα εκείνα τα σπέρματα που θα μπορούσαν να γεννήσουν μια διακεκριμένη σύγκρουση.

Μάλιστα, το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού μπορεί να είναι διαρκής πηγή αναστατώσεων αλλά σε κάθε περίπτωση πολεμικής αντιπαράθεσης δείχνει έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Το 2012 ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα επηρεάσουν άμεσα τον Ήλιο της χώρας, ενώ στο Ηλιακό τόξο ο «προχωρημένος» Κρόνος έχει μπει σε τροχιά αντίθεσης με τον γενέθλιο Ήλιο (σήμερα απέχουν 1 μοίρα) και ο «προχωρημένος» Πλούτωνας ετοιμάζεται να «κλείσει» την σύνοδο του με τον γενέθλιο Ουρανό στον 4ο οίκο (πατρίδα, λαός).

Σκληρές οι όψεις, ζοφερές και οι προοπτικές για την χώρα που έχει εξελιχθεί σε «μαύρο πρόβατο» για την Δύση...

Θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία σε προσεχές άρθρο.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved