Πανσέληνος στον Ταύρο: Υπομονή κι όλα θα γίνουν!

Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος, η Πανσέληνος στον Ταύρο, ενώ θα μπορούσε να είναι το ομορφότερο και καλύτερο Φεγγάρι της χρονιάς, τραβάει κουπί ανάποδα.

Πανσέληνος στον Ταύρο: Υπομονή κι όλα θα γίνουν!


Ταύροι και Σκορπιοί, θα στρεσαριστείτε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Πότε θα ξεκολλήσουν τα πράγματα να δείτε μια άσπρη ημέρα; Σε 8 ημέρες, ήτοι στις 21 του μήνα που μας αποχαιρετά ο ανάδρομος Ερμής.

Κριοί και Ζυγοί, θα σας βγουν πολλές ανασφάλειες στην επιφάνεια. Εάν διαχειρίζεστε λεφτά ή έστω τα δικά σας, προσοχή, μπορεί να ξεπεράσετε τα ασφαλή όρια.

Δίδυμοι, ενώ θα μπορούσατε να λύσετε κάποια θέματα με τρόπο σωστό, απτό, ορθολογικό, μάλλον θα λειτουργήσετε ανάποδα: θα τα φορτώσετε όλα στον κόκορα και δεν σας βλέπω (ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή), να βάζετε τα... παπάκια σας σε μια σειρά.

Καρκίνοι, μην γυρεύετε να δικαιωθείτε σε υποθέσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Όχι με την Πανσέληνο που πασχίζει να βγει αλώβητη από τον ανάδρομο Ερμή.

Λιοντάρια μου, θα φτάσετε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσετε κάποιο στόχο σας, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι και γειώστε τις προσδοκίες σας.

Παρθένοι, θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να σηκώσετε τα χέρια ψηλά και απλώς να αφεθείτε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Ίσως να είναι κι η πιο σοφή απόφαση που θα πάρετε αυτό τον καιρό.

Τοξότες, πολλά και διάφορα θέματα της καθημερινότητας (+ της εργασίας), θα γεμίσουν τον χρόνο σας. Επειδή άκρη δεν θα βγάλετε, παραδειγματιστείτε από τους Διδύμους: χαλαρώστε, κάντε ένα βήμα πίσω, παρατήστε τα.

Αιγοκεράκια, θα την δαγκώσετε την λαμαρίνα (εάν δεν την έχετε ήδη δαγκώσει). Μην πάρετε καμία απόφαση. Ο Ερμής, θυμηθείτε,είναι ανάδρομος;

Υδροχόοι, δείξτε υπομονή μέσα στο σπίτι σας και με τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Μην τεντώσετε καταστάσεις.

Ιχθύς, μην προσπαθήσετε να βγάλετε νόημα από ό,τι σας συμβαίνει. Αποστασιοποιηθείτε και ΜΗΝ πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα την αλήθεια

Τα 4 ζώδια με τα οποία ο Σκορπιός θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν το πάνω χέρι στο σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved